Barclays Premier League Season 2013 - 2014

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ја освои Премиер Лигата?

• Вкупно гласачи
    289
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Ако Јунајтед ја освои титулата веднаш го бришам профилот и ти праќам 1000 денари на трансакциска
Сити е проблемот годинава, покрај никаквата форма на домашен терен на Јунајтед. Другите се достижни.

И реши се, денес на 3 теми те читав со бришење на профилот :D Ќе напишев Ливерпул ако освои ја да ти пратам, али премногу е понижувачки Јунајтед и Ливерпул во иста кладба со иста цел да се стават. Затоа еве, ако Ливерпул заврши најмалку втор ја ти праќам 1000, а ако Јунајтед освои ти мене?

А да ми пуштите мене по некоја 1000ка !? Ми треба за Нова година. Гледам се расфрлате со пари, така да не ви би бипо проблем, сигурно.

300067023327616 Комерцијална банка
Дарко Соколовски
Со назнака: За Нова година

Фала ви. :D

Ке видиме како Арсенал ке излезе до оваа ситуација.
1 бод од можни 9 од битните утакмици.

И ако има сезона во која нема да важи правилото, кој е прв на Боксин Деј да ја зима титулата, мислам дека ке биде сезонава.
Гужва пред гол, масовно.

Евертон со победа иде од петто на прво место :D

Ке видиме како Арсенал ке излезе до оваа ситуација.
1 бод од можни 9 од битните утакмици.

Дај не заебавај, Јунајтед го рачунаш во битните ? :pos:Ливерпул, Сити, Челзи- 4 од можни 9 :D

Дај не заебавај, Јунајтед го рачунаш во битните ? :pos:Ливерпул, Сити, Челзи- 4 од можни 9 :D

Aх бе машко, не е убаво да трчаш како коњ пред руда. :P
Наполи, Сити, Челси.

Реплицираш на работи што не се напишани. Јунајтед, та Јунајтед.
Од уста не го извади.
:)

Според мене Челзи оваа сезона ќе одигра под очекувањата и едвај ќе се бори за топ 4. Ова пред се зависи од Ливерпул и Јунајтед. Ако продолжи Ливерпул да игра добро и да победува (не знам зошто не би) тогаш останува Челзи да се надева Јунајтед цела сезона да се заебава со резултатите, оти тешка ќе е работата. Мурињо баш и не започнува така добро со играта како што се очекуваше.
Aj be idi gledaj Juventus ne tuku tresi gluposti ovde...Chelsea zavisele od Liverpul i Utd.Hahahaha...Bog da cuva.

Venger+i+patentot+-+pak.gif

:cuc:
Ако не ги купува тренеркиве од Шутка еве на :cuc:

Сити е проблемот годинава, покрај никаквата форма на домашен терен на Јунајтед. Другите се достижни.

И реши се, денес на 3 теми те читав со бришење на профилот :D Ќе напишев Ливерпул ако освои ја да ти пратам, али премногу е понижувачки Јунајтед и Ливерпул во иста кладба со иста цел да се стават. Затоа еве, ако Ливерпул заврши најмалку втор ја ти праќам 1000, а ако Јунајтед освои ти мене?
Јас секако ти праќам ако освоите.За возврат не барам ништо но ако веќе имаш желба за праќање прати ми во случај да завршиме второ или прво ;)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom