S
Stivie G
Гостин
За возврат не барам ништо. Или пак ти на поголемо сакаш кладба?Штом ветуваш така ситна цифра, страв ти е, јасно![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
За возврат не барам ништо. Или пак ти на поголемо сакаш кладба?Штом ветуваш така ситна цифра, страв ти е, јасно![]()
Сити е проблемот годинава, покрај никаквата форма на домашен терен на Јунајтед. Другите се достижни.Ако Јунајтед ја освои титулата веднаш го бришам профилот и ти праќам 1000 денари на трансакциска
Ке видиме како Арсенал ке излезе до оваа ситуација.
1 бод од можни 9 од битните утакмици.
Дај не заебавај, Јунајтед го рачунаш во битните ?Ливерпул, Сити, Челзи- 4 од можни 9
![]()
Aj be idi gledaj Juventus ne tuku tresi gluposti ovde...Chelsea zavisele od Liverpul i Utd.Hahahaha...Bog da cuva.Според мене Челзи оваа сезона ќе одигра под очекувањата и едвај ќе се бори за топ 4. Ова пред се зависи од Ливерпул и Јунајтед. Ако продолжи Ливерпул да игра добро и да победува (не знам зошто не би) тогаш останува Челзи да се надева Јунајтед цела сезона да се заебава со резултатите, оти тешка ќе е работата. Мурињо баш и не започнува така добро со играта како што се очекуваше.
За возврат не барам ништо. Или пак ти на поголемо сакаш кладба?![]()
![]()
Ако не ги купува тренеркиве од Шутка еве на![]()
Најпотценетиот лев бек у лигата. Уште сакам да го купиме" Only Kolarov can make a Christmas song into a threat. "
Thumbs up за Коларов
" Only Kolarov can make a Christmas song into a threat. "
Thumbs up за Коларов
Јас секако ти праќам ако освоите.За возврат не барам ништо но ако веќе имаш желба за праќање прати ми во случај да завршиме второ или првоСити е проблемот годинава, покрај никаквата форма на домашен терен на Јунајтед. Другите се достижни.
И реши се, денес на 3 теми те читав со бришење на профилотЌе напишев Ливерпул ако освои ја да ти пратам, али премногу е понижувачки Јунајтед и Ливерпул во иста кладба со иста цел да се стават. Затоа еве, ако Ливерпул заврши најмалку втор ја ти праќам 1000, а ако Јунајтед освои ти мене?