Г
Грејвдигер
Гостин
Здраво, ми треба човек со пристап до неколку сервери со инсталиран Wordpress за тестирање на plugin. Детали и хонорар по пп.
Каков плагин? Пиши овде сите да видат, нема што преку ПП да се иде.
Здраво, ми треба човек со пристап до неколку сервери со инсталиран Wordpress за тестирање на plugin. Детали и хонорар по пп.
Се работи за плагин во овој стил http://youtu.be/oYYe8rbHPIg?t=1m16sКаков плагин? Пиши овде сите да видат, нема што преку ПП да се иде.
Си го прашал со кој броузер работи? Да не е проблемот на клиентска страна?Се работи за плагин во овој стил http://youtu.be/oYYe8rbHPIg?t=1m16s
видеото почнува со демонстрација на search-от, а со него имам проблем. Значи при пребарување со ајакс се повикува функција која праќа GET request со wp_remote_get до апи-то на амазон, од таму добива одговор, составува хтмл со резултати и истите ги испишува на страната. Тестирав на мојот, десетина други и работи како што треба ,меѓу нив и серверот на клиентот. Кој пак тврди дека пребарувањето не дава резултати на серверот на неговиот асистент.
Бидејќи не можам да го видам и решам , би сакал да проверам истиот проблем ќе се појави кај друг.
Не знае и одби да ми даде контакт од лицето кај кое се појавил проблемот .. Kај мене тестирав со Chrome, Firefox, Opera и Internet Explorer. Ajax request-от се праќа со jQuery get , а резултатите се впишуваат во div елемент со innerHTML. Мислам дека со овие две функции не би требало да има проблем, освен ако браузерот е сетиран да не користи js.Си го прашал со кој броузер работи? Да не е проблемот на клиентска страна?
Ако е некој постар ИЕ може да зафркава тригерот или штознам, ако е понов да пука на глупост како на пример split (што мене ми се слушуваше) ...Не знае и одби да ми даде контакт од лицето кај кое се појавил проблемот .. Kај мене тестирав со Chrome, Firefox, Opera и Internet Explorer. Ajax request-от се праќа со jQuery get , а резултатите се впишуваат во div елемент со innerHTML. Мислам дека со овие две функции не би требало да има проблем, освен ако браузерот е сетиран да не користи js.
Ако е некој постар ИЕ може да зафркава тригерот или штознам, ако е понов да пука на глупост како на пример split (што мене ми се слушуваше) ...
Нејсе, можно е да сака да те откачи па намерно ти прави зврчки, инаку зошто не би ти дал информација со која ти би дебагирал и би го решил проблемот?
Кога сме веќе кај темиве, која тема ја користат sakampopust.mk исто wp тема е.