How I Met Your Mother

• Креатор на темата Креатор на темата Alley
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ви е омилен лик од серијата

• Вкупно гласачи
    301
  • Гласањето е завршено на .
Одамна немав гледано и ај реков сабајле со поручекот ќе мавнам една. 5-тата доста ми се допадна, тоа со поклонот дали е од Тед или не е. Добра еп. се вратил хуморот малце. Ќе видам деновиве со другиве еп како е...не ве читав нагоре заради опасност од спојлери :D

http://www.imdb.com/news/ni56433573/

tumblr_mk2pc38wre1s6fei0o1_500.gif

Ова беше една од полошите епизоди ever!!! Значи...:facepalm: Се изнамачив додека ја изгледав. На хартија звучи интересно римувањето, но многу лоша реализација, а приказната у епизодава - глупа до максимум.

Ова беше една од полошите епизоди ever!!! Значи...:facepalm: Се изнамачив додека ја изгледав. На хартија звучи интересно римувањето, но многу лоша реализација, а приказната у епизодава - глупа до максимум.

Исто и на мене ме разочара :( Од што беше толку досадна нe ја изгледав наеднаш туку на неколку делови. :D Се надевам дека нема да има некое продолжение на таа епизода во таков стил со римување.

Може ли некој да ми прати линк да го гледам филмов онлине.

Серијава имаше многу лоши епизоди во изминатите сезони, ама оваа дефинитивно беше најлошата. Не знам што бара во последнава сезона.

Срцка ми е мајката. Баш е супер и фина девојка и е симпатична. Не изгледа како супермодел, ама не е ни тоа финтата. Мајката е најдоброто што се десило во сезонава која одвај чекам да заврши.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom