How I Met Your Mother

• Креатор на темата Креатор на темата Alley
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ви е омилен лик од серијата

• Вкупно гласачи
    301
  • Гласањето е завршено на .
Солидно, доста солидно, но затоа што се навикнавме веќе дека не е ситком туку романтична полу-комедија и драма.

Lilly at her best :D
1378725_694601613901116_1853795062_n.png

Иначе седма и осма сезона не ми се гледани. Некни со систерот рипнав право на финишот .. :свиркам:

како бе интересни? првиве 2 епизоди од новава сезона ми беа очајни, тешка патња.. едвај ги догледав, додека 3тава имаше некој моменти, почнав да ги гледам од почеток постариве сезони па колку се само појаки посебно 2 и 3 сезона беа врвот

Тапа, тапа и потапа се првите 3 еп. Серијата се претвори во чиста драма...ех кога ќе ми текне како се смеев во првите 3-4 сезони...а сега (n) али ќе ја догледаме сега, сме се фатиле на орото. :facepalm:

Тапа, тапа и потапа се првите 3 еп. Серијата се претвори во чиста драма...ех кога ќе ми текне како се смеев во првите 3-4 сезони...а сега (n) али ќе ја догледаме сега, сме се фатиле на орото. :facepalm:
Истиот впечаток и јас го имам. Очекував да биде ептен интересна, како финална сезона, ама ме разочараа новиве епизоди. Па дури и ликовите многу, многу ми тупат. Едино Лили си го има задржано она нејзиното. Моментално она ми е најинтересна.

Истиот впечаток и јас го имам. Очекував да биде ептен интересна, како финална сезона, ама ме разочараа новиве епизоди. Па дури и ликовите многу, многу ми тупат. Едино Лили си го има задржано она нејзиното. Моментално она ми е најинтересна.
Тенкју Лајонес...:pos:

Епизодава беше најдобра досега...

Деветата сезона е за лечење запек, ако не можеш да сереш доволно е само една епизода да изгледаш и веднаш ќе се испосереш :D

Sent from my HTC One using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom