- Член од
- 1 јуни 2011
- Мислења
- 25.925
- Поени од реакции
- 41.897
Milan x2 @3.85 ![Јазиче :P :P](/styles/default/xenforo/smilies/tongue.png)
![Јазиче :P :P](/styles/default/xenforo/smilies/tongue.png)
Многу тешко. Има дадоа бод у Милано, не очекувај ништо вечерва.Milan x2 @3.85![]()
Многу тешко. Има дадоа бод у Милано, не очекувај ништо вечерва.
Само да ви кажам дела го знам firewall од друг форум повеќе години, и за сите овде кои му реплициравте го има измислено кладењето.
И во право е, муабетот местен натпревар е најглупавиот аргумент кој може да се даде. Од сто натпревари за кои ќе напишете дека се местени, еден дали ќе погодите дека бил местен.
Друго мене ме чуди. Ако верувате дека толку многу натпревари се местат, ЗОШТО се кладите?
Мазохисти сте, сакате некој да ве ебе во здрав мозок? Или се надевате дека ќе ги погодите исходот на местените натпревари?![]()
најголемите кладилници се спонзори на голем број клубови па и цели лиги и како им свират така има да играат, ако некој фаворит врзува голема добивка некое коло нема да излезе па не знам што да се случи, ПСЖ вчера не му беше потребна победа коефициент смешен и сега тука кукате зашто не победиле, па затоа што сите сте ја играле и сакате да победатЦелиот клуб, 1 играч, 2 играчи, 3 играчи, тренер, тренер+играч. Има еден куп варијанти. А немој да се лажеш пребогат ПСЖ. Тој шеикот веќе заработил и не сака појше? Зашо бе не тргне по Македонијава наша или по некоја сиромашна држава и не дава ако има доволно. Никој нема доволно. Човечкото око е ненаситно. Колку и да имаш, ќе сакаш поише.
Еве јас сум од оние кои се против кукањето за наместени натпревари, ама ќе ти дадам пример виден со мои очи. Дури и овде го напишав тоа тогаш.Сериозно, колку пати се случило тоа?
Си земал некогаш пари на таква утакмица?
Се сеќавам на времето, Кујтим од Корнер велеше дека прима колку сака пари некој да стави на јавена утакмица. Само еден маж се најде, и го изгуби џипот. Му прими Кујтим џип на уплата на јавена утакмица, го пресметаа на некоја сума.
Сите сте паметни јунаци после крајот да кажете дека некоја утакмица била наместена, како некој некогаш јавно не каже пред мечот дека знае 100% сигурно местена утакмица.
Лани на дресот на Реал М. стоеше логото на спонзорот bwin. Секој нормален човек со здрав разум ќе заклучи дека преседателот на Реал М. и сопствениците на bwin заедно пијат кафе. Само на @firewall не може да му светне како би наместиле утакмица за кладилница. Жалосно.најголемите кладилници се спонзори на голем број клубови па и цели лиги и како им свират така има да играат, ако некој фаворит врзува голема добивка некое коло нема да излезе па не знам што да се случи, ПСЖ вчера не му беше потребна победа коефициент смешен и сега тука кукате зашто не победиле, па затоа што сите сте ја играле и сакате да победат
Се сеќавам на еден петок беше ако не се лажам се играа две утакмици од Хрватската прва лига минатата сезона. Домаќини беа две екипи од Загреб (Локомотива и Загреб ако не се лажам). Се играа во исто време. Една заврши 1 у 2 другата 2 у 1. Се тоа беше случајно.Еве јас сум од оние кои се против кукањето за наместени натпревари, ама ќе ти дадам пример виден со мои очи. Дури и овде го напишав тоа тогаш.
Мојот прв братучед кој е дете на 14-15 години на 20/21 септември(на датата се сеќавам затоа што беше празник) имаше уплатено за мала сума два натпревари од Хрватска, едниот во петокот на 20ти 1во2, другиот во сабота на 21ви 2во1. Можеби обратно беа типовите во деновите, ама не е важно, важно беа прелази. Му ги кажал некој другар и во петокот за 30 ден. го уплатил прелазот заедно со Менхенгладбах мислам (не му дале сингл) и добил 1000ден. Тој лист не го видов. Во саботата ми го кажува тоа и ми покажува лист пак уплатено за мала сума, овојпат искомбинирано со Барса. Имаше уште еден саат да почне утакмицата, јас бајаги се замислив ама заеби викам мали деца, на среќа погодиле вчера. После тоа ми текна да проверам и кога гледам натпреварот завршен 1-0 во прво 1-2 во второ. Останав со отворена уста. Барса нормално победи и братучед ми сигурно си стави уште 1000че во џеб.
Е сега ти замисли кога мали деца знаат за вакви работи од некаде, што би останало за луѓе кои на тој натпревар ставиле исто така во џеб некое 1000че, ама овојпат европско?
Ме мрзи да ги барам сега натпреварите слободно провери ги, датите се 100% тие. Нагласувам дека листот од петокот не го видов со свои очи, ама оној од саботата го видов и тоа на 1 саат пред почетокот на натпреварот.
Предизвикот сеуште стои. Напиши овде местена утакмица, и еден единствен пат погоди ја.Со тебе искрено немам желба ни време да се замарамНајди си некој друг со кој да си тепаш време.
И претпоставувам дека си најпаметен од тука оти нели и погоди дека Рома ќе тепа во Торино во неделата, дури и се прчеше коа поведоа со 0:1 , ама ...
Се местело и ќе се местат натпревари но местен натпревар во Сингапур го разбрала цела Македонија, ако се месте се месте за поединци да се офајдат, имале муда да местат па сега ке се курчиме цел свет нек знае, мижи митре баклави ќе паѓаат.
Мене од сево ова најинтересно ми се оние страдалници кој веруваат во то дека некој за 50,100,150 евра би им продал местен натпревар и наседнуваат на тоа. Кога би јас знаел кој е местен натпревар не ми треба некој да ми ја дава таков ситнеш, пр: најчесто паќаат на то 2-1, 1-2 зш има голем коеф па кој бре будала би ти дал таков коефициент.
Интересни се натпреварите ЛШ 19 год, вчера од 8 натпревари 1 заврши 2-1, 1 заврши 1-2, денес прво па машко зенит- порто веднаш 1-2, која случајност.
Предизвикот сеуште стои. Напиши овде местена утакмица, и еден единствен пат погоди ја.
Никогаш нема да ти успее. Освен се разбира ако не напишеш дека Наполи со Марсеј е наместена за единица, па Наполи да победи.
Се додека не успееш во тоа, сите муабети за местени натпревари после крајот на истите ти се драпања мадиња, бескорисни оправдувања на луѓе со лузерски менталитет.
Дете драго, тип да погоди или да промаши може секој, вклучувајќи ја мојата покојна баба.@Страврогин ептен се разбира од кладилница,само не трола тука,вчера се изнасмеа како зелен кога пишав дека Јуве нема шанса да победи.Дури и се изнасмеа кога пишав дека ќе се игра за чест.
Па Анчелоти ни на сон нема да дозволи да изгуби од Конте бе.
Не реков дека ти си лузер, само ти велам дека сите муабети за местени натпревари после крајот се потпоно бескорисни и глупави. Некој игра 1, му завршува x, местена била. Некој игра андер, му завршува овер, очигледна местенка. Глупости на квадрат.Од предходното коло :
http://www.rezultati.com/utakmica/AcEr0MSm/#detalji-utakmice
Пресврт со 2 играчи помалу во рок од 7 мин , во последните 10 мин од натпреврот
--- надополнето: 6 ноември 2013 во 13:19 ---
Ооооо , оти не ти давам пример со местена , сум лузер ??
Хаххахахаах, чоече патетика си ..
Знам, понекогаш непријатно изненадувам. Но и покрај тоа, прашањето останува. Ако веруваш дека толкав број на натпревари се наместени, зошто се кладиш?Te сметав за доста попаметен.
![]()