Кладилница (Генерална дискусија)

Член од
1 февруари 2009
Мислења
681
Поени од реакции
188
Предизвикот сеуште стои. Напиши овде местена утакмица, и еден единствен пат погоди ја.

Никогаш нема да ти успее. Освен се разбира ако не напишеш дека Наполи со Марсеј е наместена за единица, па Наполи да победи.

;)

Се додека не успееш во тоа, сите муабети за местени натпревари после крајот на истите ти се драпања мадиња, бескорисни оправдувања на луѓе со лузерски менталитет.
Дај бе не драпај мадиња. Да знаеме ние пред време кои се местени ќе се збогатиме.

The xx

Russia state-affiliated bot. ☑️
Член од
8 април 2013
Мислења
7.126
Поени од реакции
13.462
Живиме во време кога цело калчиолипи беше откриено. И уште некој ќе вика нема местење? Или Луксембруг-Македонија што си велезе 2 во 1 и таа беше изненадување?
Абе не се трескајте од земја. На балканов посебно се место на големо.
Колку само групи беа откриени што се занимаваат со местење.
Паметам пред 2 сезони кога освои Монтпеље титула, играа против Марсеј гости и имаше муабет дека ќе заврши со резултат 1-3 за Монтпеље. И така испадна 1-3 на крај.

LaChupacabraLoca

jedi master
Член од
13 октомври 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
5.063
Не реков дека ти си лузер, само ти велам дека сите муабети за местени натпревари после крајот се потпоно бескорисни и глупави. Некој игра 1, му завршува x, местена била. Некој игра андер, му завршува овер, очигледан местенка. Глупости на квадрат.

Муабет за местена утакмица само пред мечот, поткрепен со уплата на истата, се друго е чиста глупост.
--- надополнето: 6 ноември 2013 во 13:23 ---

Знам, понекогаш непријатно изненадувам. Но и покрај тоа, прашањето останува. Ако веруваш дека толкав број на натпревари се наместени, зошто се кладиш?

Ти бе читаш ли шо пишувам јас или се губеш со оглед на тоа шо на сите сакаш да им контреш ?

јас само дадов 2 примера за натпревари за кои се збореше дека се договорени пред да почнат и како завршиле, не сум ја тој шо ја почна дискусијата дека ПСЖ вчера наместиле , туку ако ме читаш добро , ја избегнувам таа дискусија.

Ко на Јанко Јади Бурек да си му рода ...

Член од
1 февруари 2009
Мислења
681
Поени од реакции
188
Прашање и за тебе. Зошто се кладиш кога местат?

Сакаш да губиш пари?
Се кладам со надеж за есктра профит, по теорија дека не е се наместено и има надеж да се избегнат местенките.

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Ти бе читаш ли шо пишувам јас или се губеш со оглед на тоа шо на сите сакаш да им контреш ?

јас само дадов 2 примера за натпревари за кои се збореше дека се договорени пред да почнат и како завршиле, не сум ја тој шо ја почна дискусијата дека ПСЖ вчера наместиле , туку ако ме читаш добро , ја избегнувам таа дискусија.

Ко на Јанко Јади Бурек да си му рода ...
Не се сите, само тројца сте. Не се контрам, ви укажувам дека пишувате глупости.

Друго е тоа. :)

Секој кој барем еднаш влегол во кладилница има да раскаже некоја приказна за некои некаде кои земале огромни пари на местена утакмица. Двајца во Берово, некој во Гевгелија, Пеце на Надето...
--- надополнето: 6 ноември 2013 во 13:28 ---
Се кладам со надеж за есктра профит, по теорија дека не е се наместено и има надеж да се избегнат местенките.
Ако толку многу натпревари се наместени како што пишувате тука, веројатноста да земеш пари на врзан тикет е равна на 0.

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.579
Поени од реакции
6.718
зенит од 0-2 Ајакс од 0-2 Атлетико Т1 2+ Базел 1 Челзи 1 Наполи Т1 2+

За денес ЛШ , 14 коефициент на 220 денари 3000. Вчера Галата сите ливчиња ми ги искина

LaChupacabraLoca

jedi master
Член од
13 октомври 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
5.063
Не се сите, само тројца сте. Не се контрам, ви укажувам дека пишувате глупости.

Друго е тоа. :)

Секој кој барем еднаш влегол во кладилница има да раскаже некоја приказна за некои некаде кои земале огромни пари на местена утакмица. Двајца во Берово, некој во Гевгелија, Пеце на Надето...
--- надополнето: 6 ноември 2013 во 13:28 ---

Ако толку многу натпревари се наместени како што пиѓуваре тука, веројатноста да земеш пари на врзан тилет е равна на 0.

Не бе чоече ко со дрво да зборам :D
Батали не се замарам со тебе.

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Не бе чоече ко со дрво да зборам :D
Батали не се замарам со тебе.
ОК, јас сеуште чекам да напишеш наместена утакмица за која цел Штип знае, и која глатко ќе излезе. Веројатно ќе видиш на Фејсбук некоја таква, или кај Торестипс.

:icon_lol:

Член од
1 февруари 2009
Мислења
681
Поени од реакции
188
26.10.2012 16:00
Загреб-Осијек 2-1(0-1)
Локомотив Загреб.-Интер Запрешич 2-3 (2-1)

Поочигледно здравје.
@Ставрогин Коментар Mr. Smartass?

Секој кој барем еднаш влегол во кладилница има да раскаже некоја приказна за некои некаде кои земале огромни пари на местена утакмица. Двајца во Берово, некој во Гевгелија, Пеце на Надето...???

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
@Ставрогин Коментар Mr. Smartass?

Секој кој барем еднаш влегол во кладилница има да раскаже некоја приказна за некои некаде кои земале огромни пари на местена утакмица. Двајца во Берово, некој во Гевгелија, Пеце на Надето...???
Што сакаш да коментирам?

Ако има премин тогаш е местена?

Манчестер против Баерн, финале на лига на шампиони, 1-0 за Баерн на полувреме, два гола во судиско продолжение за Манчестер. Поместена здравје...

:pos:

LaChupacabraLoca

jedi master
Член од
13 октомври 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
5.063
ОК, јас сеуште чекам да напишеш наместена утакмица за која цел Штип знае, и која глатко ќе излезе. Веројатно ќе видиш на Фејсбук некоја таква, или кај Торестипс.

Ти гарант не читаш тоа шо го пишувам , туку тоа комплексчето дека си најпаметен од сите те ослепува ..

Ти давам 2 примера кои пред почетокот на наптеварот се збореа дека се наместени за Осјек имаше и на bettingadvice форумот ( кој тоа време беше најмасовен форум за кладење ) и за тоа дека Норвешката федерација суспендираше натпревар од 3тата лига оти имаа дојава дека е наместен.
Шо не е јасно тука ?

А маабетите оди пиши утакмица пред да почне шо цел Штип ја знае , кажува колку си компетентен за дискусија тука .. апни некое апче за лечење комплекси, не си најпаметен ко шо ти викале дома ..

Член од
1 февруари 2009
Мислења
681
Поени од реакции
188
Што сакаш да коментирам?

Ако има премин тогаш е местена?

Манчестер против Баерн, финале на лига на шампиони, 1-0 за Баерн на полувреме, два гола во судиско продолжение за Манчестер. Поместена здравје...

:pos:
На мало дете ќе му светне дека ако се играле две утакмици у Загреб у исто време и двата биле прелази има нешто матно. Дај не се траскај од земја.

LaChupacabraLoca

jedi master
Член од
13 октомври 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
5.063
На мало дете ќе му светне дека ако се играле две утакмици у Загреб у исто време и двата биле прелази има нешто матно. Дај не се траскај од земја.

Најпаметен е , остај го ;)

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Дете драго, тип да погоди или да промаши може секој, вклучувајќи ја мојата покојна баба.

Дете драго,секој знае дека се мести на велико,дури и мојот покоен дедо.Биди ми поздравен.

Кажи ми ти мене,Малага со Селта Виго не беше она апла наместена ?
Или им текнало на Севиља,ај не играме денеска фудбал,ќе земеме чадорче и ќе седнеме на сред терен,нека ни акне Селта Виго едно...па пет комада треба да се доста.
Ако не се мести,нема како да опстојат кладилниците.

Еве,ко најсвеж пример ќе го земам Ѓорче со Работнички во средата кога играа.
На Ѓорче (мојот клуб) му дадоа 1.9 коефицент,на иксот му дадоа 3.3 мислам дека беше,а на победа на гостите 3.5.
Сите се пуштија по кладилници да ја изиграат 1,пошо си мислеа дека играме со нив 3 за 3 (што нема врска).почнаа да маваат уплати како луди.
Споредувајќи го моменталниот квалитет на нашите и нивните играчи е ко да го споредуваш составот на Реал Мадрид со Виченца.
Мене ми смрдеше целата работа уште од кога ги видов коефицентите,не е можно да има такви коефиценти кога ние сме ептен слаби,а Работнички е јак.
2-3 заврши утакмицата,кладилницата ги собра парите,а по некој паметен што се нашол,уплатил на победа на Работнички (неколку души во Спортлајф со по 1000-че уплата)

Kajgana Shop

На врв Bottom