Кладилница (Генерална дискусија)

Член од
14 април 2012
Мислења
32.892
Поени од реакции
67.541
Значи договорот е бил некаде накај 68 минута ќе им пуштиме гол на Андерлехт (откако пред тоа ќе промашиме намерно дузина шанси) и веднаш потоа во следниот напад Ибра ќе шутира во голманот од кој ќе се одбие во стативата и пак ќе стигне до нозете на Ибра и ќе израмни на 1-1. Да не е сомнително нели 0-1 .:facepalm:. И затоа ќе си молчиме сите кои сме вмешани во ова.:D
--- надополнето: 6 ноември 2013 во 02:36 ---

Види , праевме муабет за оваа вечер .Ја никаде не реков дека НЕМА наместени утакмици .
Да бе...сигурно :pos:

Секој ден сме сведоци на муабети од неинформирани , неискусни и исфрустрирани луѓе дека секој ден има договорени и наместени натпревари.

Член од
14 декември 2007
Мислења
3.271
Поени од реакции
708
Да бе...сигурно :pos:
И ? Каде сум рекол дека нема наместени натпревари? , само кажав дека има секој ден муабети од неинформирани , неискусни и исфрустрирани луѓе дека секој ден има договорени и наместени натпревари.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.892
Поени од реакции
67.541
И ? Каде сум рекол дека нема наместени натпревари? , само кажав дека има секој ден муабети од неинформирани , неискусни и исфрустрирани луѓе дека секој ден има договорени и наместени натпревари.
ОК.:D

MajMyH

EngineereD Fr0m DarknesS proTected by Divini✞Y ☤
Член од
11 септември 2011
Мислења
2.630
Поени од реакции
2.256
@vidooq дај друже некој предлог за утре до кај 2 коеф тениси ако имаш уште поубо. Почнав да играм од 2-4 коеф и денес се фатив ко слеп за стап Манчестер дава гол, имав 3.61 коеф направено, останатите си влегоа и нормално манчестер ко омилен тим ако не ме издупи нема кој

Член од
1 февруари 2009
Мислења
681
Поени од реакции
188
Човек , само сакам да ти кажам дека ПСЖ - Андерлехт НЕ е наместена !
Тим што продаде речиси сигурен трофеј (куп на Франција) минатава сезона дури и кога губи од тим од негов ранг ќе ми биде сомнителен. Коа си ти спремен трофеј да дадеш, зашто да не и една обична, резултатски не многу битна утакмица од Лига Ш.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.892
Поени од реакции
67.541
@vidooq дај друже некој предлог за утре до кај 2 коеф тениси ако имаш уште поубо. Почнав да играм од 2-4 коеф и денес се фатив ко слеп за стап Манчестер дава гол, имав 3.61 коеф направено, останатите си влегоа и нормално манчестер ко омилен тим ако не ме издупи нема кој
Прашај го членот над мене, firewall ...

MajMyH

EngineereD Fr0m DarknesS proTected by Divini✞Y ☤
Член од
11 септември 2011
Мислења
2.630
Поени од реакции
2.256
Прашај го членот над мене, firewall ...
хахах некоја дојава можи ќе ми шитни, или точен резултат на Млекар Коњари-Кромидари Бучин :D

Член од
14 декември 2007
Мислења
3.271
Поени од реакции
708
Тим што продаде речиси сигурен трофеј (куп на Франција) минатава сезона дури и кога губи од тим од негов ранг ќе ми биде сомнителен. Коа си ти спремен трофеј да дадеш, зашто да не и една обична, резултатски не многу битна утакмица од Лига Ш.
Твое право , дискусијата на мене ми беше само за оваа вечер дека ПСЖ- Андерлехт не е наместена и следствено на тоа додека не ја изгледаш некоја текма не можеш да тврдиш дали е наместена или не.Позз и повеќе среќа утре со спортската.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.892
Поени од реакции
67.541
Твое право , дискусијата на мене ми беше само за оваа вечер дека ПСЖ- Андерлехт не е наместена и следствено на тоа додека не ја изгледаш некоја текма не можеш да тврдиш дали е наместена или не.Позз и повеќе среќа утре со спортската.
Значи, ти сериозно си остануваш на тврдењето дека Андерлехт е доволно квалитетен состав да му извади нерешено на ПСЖ во гости откако истиот тим прими 5, и спаси уште 4-5 ради тоа што Ибра се зезаше пред гол?

И не рече, дали според тебе има или нема секој ден наместени натпревари?

Член од
1 февруари 2009
Мислења
681
Поени од реакции
188
Не тврдам ПСЖ била местена денес. Ти тврдиш дека не била. А како си толку сигурен нека остане за тебе.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.862
Поени од реакции
116.114
хахах некоја дојава можи ќе ми шитни, или точен резултат на Млекар Коњари-Кромидари Бучин :D
Еве од мене некој предлог ќе ти дадам, па ако сакаш послушај. :D
Паес/Степанек да тепаат 1.60 би требало да е коефициент, Росол да тепа 1.20, Томич да тепа 1.40. Ете ти три тениси од мене. :)

Член од
14 декември 2007
Мислења
3.271
Поени од реакции
708
Значи, ти сериозно си остануваш на тврдењето дека Андерлехт е доволно квалитетен состав да му извади нерешено на ПСЖ во гости откако истиот тим прими 5, и спаси уште 4-5 ради тоа што Ибра се зезаше пред гол?

И не рече, дали според тебе има или нема секој ден наместени натпревари?
Јас тврдам дека ПСЖ - Андерлехт не е наместена.Кој колку е квалитетен клуб е друга тема.

Не можам да гледам се и сешто секој ден но мислам дека нема секој ден.И да има секој ден ние не знаеме или не сме ни чуле за такви тимови.

Член од
24 октомври 2011
Мислења
385
Поени од реакции
139
sto mislite kolku e sigurno da se izigraat singl?
juventus-real madrid t1 2+ 2,25
juventus-real madrid gg&3+ 1,90
eh gi pisav ovde ama ne gi uplativ isto i roma sakav nedelata na edno 1x na edno gg singl da ja pisam i ne ja uplativ mnogu mi e maka ko ke pogodam a ne uplakam golem maler sum :tapp::tapp::tapp:

Kajgana Shop

На врв Bottom