UEFA Лига на шампиони 2013/14

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
21 мај 2007
Мислења
422
Поени од реакции
141
Озбилно пробувате да го оправдате Видал? Демек имало контакт пред акробацииве? o_O
Ти озбилно не гледаш на сликите дека има контакт пред да замавни Видал со ногата кој и е причината зошто удри во земја.
Ај ушеднаш премавај си на претходната страна има убај чисти сличина.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
:pos: Од ``ударот`` на Иљара, Видал направи уште 2 чекори пред да ја закопа ногата у земја, стана и почна да се буни. Да има пенал! (y)

Член од
20 јануари 2013
Мислења
1.591
Поени од реакции
3.608
За смрден контакти со лакт во воздух каде што немаш доволно контрола на рацете се дава црвен картон , а не па кога си приземјен. + убаво се гледа дека Киелини не оди на топка туку оди дирекно на играч. Да биде уште потрагично не оди со снага него со лакт во лице. За црвениот да биде уште пооправдан е и фактот дека ако го поминеше Киелини испагаше сам со голман. Според мене оправдан црвен.

Член од
15 ноември 2008
Мислења
5.770
Поени од реакции
11.772
Ти озбилно не гледаш на сликите дека има контакт пред да замавни Видал со ногата кој и е причината зошто удри во земја.
Ај ушеднаш премавај си на претходната страна има убај чисти сличина.
Океј, значи озбилен си... :coffee:

C

Castiel

Гостин
Во полн трк големи се шансите мал удар да му го поремети шутот.

Sent from my SPH-L720
ама сепак пак сам се сопна пошто ја укопа ногата во земја...така да контактот не е причина за падот...да паднеше одма псоле тој контакт да...ама они продолжи да трча проба да шутне ја укопа ногата во земја па ондак падна...

Член од
21 мај 2007
Мислења
422
Поени од реакции
141
За смрден контакти со лакт во воздух каде што немаш доволно контрола на рацете се дава црвен картон , а не па кога си приземјен. + убаво се гледа дека Киелини не оди на топка туку оди дирекно на играч. Да биде уште потрагично не оди со снага него со лакт во лице. За црвениот да биде уште пооправдан е и фактот дека ако го поминеше Киелини испагаше сам со голман. Според мене оправдан црвен.
Кој удар во лице бе. Копиљот дури и се држи за грешна страна од лицето

Sent from my SPH-L720

Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512

Sent from my SPH-L720

И јас тоа го приметив, уште прв пат кога видов. Не дискутирам дали и каков контакт имаше во тој дуел, ама ваш Кики за погрешна страна на лицето се фати :) Сериозен сум, погледнете поубаво

OziLLLL

MADRIDISTA
Член од
8 октомври 2008
Мислења
3.334
Поени од реакции
1.892

Sent from my SPH-L720

Друже концентрирај се на Галата, ако и таму копате по теренот да барате нафта, ќе играте само у торино :) Тука го попивте

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Според мене, вака отстрана гледано, судијата судеше намера, бидејќи овај од Јувентус не ја гледаше топката туку го гледаше Роналдо и досуди професионален фаул со црвен картон. Според мене, велам според мене заслужено.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom