- Член од
- 25 јануари 2005
- Мислења
- 5.274
- Поени од реакции
- 4.158
Како тоа уште не излезена топката покажува дека бара корнер?What actually happend
Видал не побара пенал, туку корнер затоа што воопшто не ја допре топката.
Како тоа уште не излезена топката покажува дека бара корнер?What actually happend
Видал не побара пенал, туку корнер затоа што воопшто не ја допре топката.
Он ако сака може и за муда да се фати, кој к*р му става рака во лице кога е не дозволено, да беше така сите одбранбени играчи ќе трчаа во стилот.Кој удар во лице бе. Копиљот дури и се држи за грешна страна од лицето
Sent from my SPH-L720
сликовито.........и викаш за црвен бил прекршокотОн ако сака може и за муда да се фати, кој к*р му става рака во лице кога е не дозволено, да беше така сите одбранбени играчи ќе трчаа во стилот.
И како што се гледа на сликата само Агуеро, Меси... би немале проблеми против ''Исус'' одбраната.
Ако Јувентус беше оштетен шо да кажат навивачите на Манчестер за црвениот на Нани.Дајте бе срамота е да го браните Роналдо и да викате дека е тоа за црвен...исто ко што е срамота да го браните и видал дека не симулирал.... Судијата беше катастрофа и јувентус беше оштетен...
Јас не викам дека е за црвен...така налагаат фудбалските правила и ако имаш нешто против истите буни се на соодветни места. Викаат немало шанса за гол па да биде црвен, па ако немало зошто прави Киелини таков глупав фаул, зошто едноставно не го пушти да помине или со тело да го заградеше ?сликовито.........и викаш за црвен бил прекршокот
Ако Јувентус беше оштетен шо да кажат навивачите на Манчестер за црвениот на Нани.
Јас не викам дека е за црвен...така налагаат фудбалските правила и ако имаш нешто против истите буни се на соодветни места. Викаат немало шанса за гол па да биде црвен, па ако немало зошто прави Киелини таков глупав фаул, зошто едноставно не го пушти да помине или со тело да го заградеше ?
Истото да се десеше на Б. Минхен ти до сега ќе напишеше 30 пости како тоа се оштетени..така да не пишувај глупости...каква врска има Јунајтед со вчерашниот натпревар?Ако Јувентус беше оштетен шо да кажат навивачите на Манчестер за црвениот на Нани.
буни се на соодветни места?? значи ти се буниш на соодветни места кога неправедно судат против реал ? добро има логика...Јас не викам дека е за црвен...така налагаат фудбалските правила и ако имаш нешто против истите буни се на соодветни места. Викаат немало шанса за гол па да биде црвен, па ако немало зошто прави Киелини таков глупав фаул, зошто едноставно не го пушти да помине или со тело да го заградеше ?
Јас никаде не се бунам ниту пак тролам на кајгана затоа што истото ништо нема да промени.Истото да се десеше на Б. Минхен ти до сега ќе напишеше 30 пости како тоа се оштетени..така да не пишувај глупости...каква врска има Јунајтед со вчерашниот натпревар?
--- надополнето: 24 октомври 2013 во 12:41 ---
буни се на соодветни места?? значи ти се буниш на соодветни места кога неправедно судат против реал ? добро има логика...
може само црвен да добиеме ако и се приближиме така да тешко тоаМожите да и го испуште на Кристина само
кај видал немаше контакт? ај прво види па после киксај сеАбе види кај роналдо имаше ситен ептен ситен контакт и си искористи можност да одглуми ама видал сам се сопна и тоа без ни еден играч до него и па бара пенал...ако ништо друго бар не изнасмеа...иначе ова со глумењево го претеруваат шпанциве..на најситен контакт се тркалаат по 2 километри
прави фаул??Јас не викам дека е за црвен...така налагаат фудбалските правила и ако имаш нешто против истите буни се на соодветни места. Викаат немало шанса за гол па да биде црвен, па ако немало зошто прави Киелини таков глупав фаул, зошто едноставно не го пушти да помине или со тело да го заградеше ?