П
Пепси_
Гостин
Седи бе на економски се дипломира у два семестра
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Седи бе на економски се дипломира у два семестра
Кој кондураџија го стрижел на Пандев ?![]()
Па да ти дое пандев со тоа на главата и да ти рече шишај, реално и немаш многу опции
уште 3 серии и толку
дали се исплати ххххх .... рудник рудник рудник батка
али ја ова не го правам за пари, ја ова батка го правам за риби
од кога фатив тег у рука праам парче по градов
а зашо праам... на рибиве батка највише им се прави кејф кога играат салса и уште ако им зацепиш некоја поситна, како јас сега, паѓаат у делириум и можеш да ги бираш како лубеници,
друго батка што е карактеристично за мене вака како тип што врти многу риби е тоа што јас не признаам ниедна друга урда осим нискомаслена од кај баба вики на зелен пазар, со таа урда никад нема да зе заебеш пошто иде со све, трето батка што е вака интересентано кај мене е тоа што јас правам squads како коњ, си видел ли ти батка тип што не прави чучањ да има добра риба, ако не дигаш 120 кила на чучањ ако не ја поканиш на салса... ништо, уште ако правиш пред неа и и дишеш у фаца она е твоја и ке те сака до гроба, за да ќариш добра риба треба да имаш и физички предизпозиции (малиов знае личен тренер сум му) зашто јас имам една теорија секој билдер мики што има: висина тежина и густина,
друго што е исто битно мачо тип мора да има криља на грб или ангелски тепик како што го викаат, а типови што имаат љубавни паркет или плочки ц не каруе риба, нема неможе да кари нема предизпозиции... нема ангелски криља или ако е посодржајно се вика англеска јамболија како ја ај да не се соблакам сеа, таков тип стално носи рамбовка и врти по 4 риби и ако се закачаш со него можеш да наебеш
њами њами беБаш ме занима овие што се крстат по автобус кога истиот ќе помине покрај црква, дали прават њами њами кога ќе поминат покрај пекара (рецимо).
Ahhh Bog koga se molam custvuvam nekoe ezhenje na kozata i na glavata.... .
Да не се молиш на промаја?
постов е крај на програмата, ba dum tss.
Те прашав едноставно прашање, зашто порано годините ги броеле 354,353,352 а сега одат во плус 2000, 2001,2002, од кога почнале вака да се бројат во плус .???
Не го извртувај муабетот туку пиши го она што го знаеш, бараш одговор на своите прашања а незнаеш да одговориш на поставените.
http://www.historyofmacedonia.org/AncientMacedonia/KingsofMacedonia.html
Само дел од тоа:
Aeropus II (396-393)
Црвено почнал со владеење, плаво неговото владеење завршило.
Како одат годините, нанапред или .???
и пратив баш тогаш линк на Леандра и да бидам искрена мислев дека се заебава нескафеЕј, не знам кој прашуваше пред некој ден, ама благодарение на Џену ги најдовме легендарните постови на Нескафе за броењето на годините. Почна некако вака:
И после си продолжи:
![]()
Јас сум Носверату т.е. илуминат што комуницира со сите димензии претежно со горните структури.
Ти си курац на бицклу...
Илуминат е различно од ламинат?
А ха, ОК: Вака објаснето има смисла.
Билјана платно белешена охридските извори.Ми поминаа винари,винари белограѓни. 2х"Винари белограѓани,кротко терајте карванот,да не ми платно згазите,платното ми е даровно,платното ми е даровно,за свекор и за свекрва.""Ако ти платно згазиме,со вино ќе го платиме,со вино ќе го платиме,и бела лута ракија." 2х"Винари белограѓани,не ви го сакам виното,тук' ви го сакам лудото,што напред тера карванот." 2х da se najdat stiliski figuri poetski sliki i motiv ve molam pomognete za utre mi e 1 smena sum
Билјана платно белешена охридските извори....
da se najdat stiliski figuri poetski sliki i motiv ve molam pomognete za utre mi e 1 smena sum
ќе кажувате ли ??
кој да ти каже бе во четврток полсат пред полноќ на интернет онлајн се само понављачи, слаби ученици и манијаци. Добрите ученици си спијат
Да погодам Лет во кои спаѓа ?![]()
Лет е легенда, вечниот оган на форумот, алфа и ромео на дискусиите, (и копнеж на форумџивките)