Живот после животот или смрт после смртта

• Креатор на темата Креатор на темата Rninfs
  • Време на започнување Време на започнување
Па лоша дрога а ?

Ја на времето кога пушев по некој џоинт..си мислев дека сум Роко Зифреди или Антонио Бандерас...а дечково си мисли дека е илуминат :pos:

Што се случува со светот јас незнам, се е веќе испоратердирано. Темата подобро во ЧДА да ја ставил.

Гледајќи по вашето искажување се гледа една неписмена особа што да бил Фројд жив ќе ја земал за заморче.
А гледам дека во вас има демон од втор ред затоа сте незабележителни во средината во која живеете.

Ме позна, навистина сум неписмен и необразуван.

Во мене има демон од втор ред?

:D

Да ме видеше вчера после нерешеното на Јуве, сите демони побегнаа...

Со Иван Исцелител се знаеш?
Ако читаш доволно трезвено ќе забележеш дека тие димензии се стварни и само не се знае кој ден ќе отидеш ти во нив.
--- надополнето: 3 октомври 2013 во 22:48 ---
Што се случува со светот јас незнам, се е веќе испоратердирано. Темата подобро во ЧДА да ја ставил.
Ретердираноста е болест и ти препорачивам да се социјализираш за да се излечиш од неа.

Rninfs ја имам демони од трети ред и четврта колона у мене. Сакат ајвар да прават пипер немат. Шо апчиња да земам, ќе питаш тиа твојте масонокомуникатори? фала брат

Ја на времето кога пушев по некој џоинт..си мислев дека сум Роко Зифреди или Антонио Бандерас...а дечково си мисли дека е илуминат :pos:

пак му рендале во џоинтот печурки , нека акне уште една не илуминат него ќе мисли дека е и ламинат :D

Ме позна, навистина сум неписмен и необразуван.

Во мене има демон од втор ред?

:D

Да ме видеше вчера после нерешеното на Јуве, сите демони побегнаа...
Напиј се чај од жалфија и надевај се на добро.

Ако читаш доволно трезвено ќе забележеш дека тие димензии се стварни и само не се знае кој ден ќе отидеш ти во нив.
--- надополнето: 3 октомври 2013 во 22:48 ---

Ретердираноста е болест и ти препорачивам да се социјализираш за да се излечиш од неа.

Излечи ме ти, ти си од 4-5 димензија што ти знам.

Rninfs ја имам демони од трети ред и четврта колона у мене. Сакат ајвар да прават пипер немат. Шо апчиња да земам, ќе питаш тиа твојте масонокомуникатори? фала брат
Братче ти си случајно или неслучајно малку поинтелегентен од околината.

До модераторите
Не дај боже да сте помислиле да го банирате лошо ви се пишува, да не се каете после.

Прво прочитај што е илуминат и од ова гледам дека ти неможеш никогаш да бидеш илуминат,а препорака моја е да преминеш на Л.С.Д

Прво прочитај што е илуминат и од ова гледам дека ти неможеш никогаш да бидеш илуминат,а препорака моја е да преминеш на Л.С.Д

Илуминат е различно од ламинат?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom