Па лоша дрога а ?
Ја на времето кога пушев по некој џоинт..си мислев дека сум Роко Зифреди или Антонио Бандерас...а дечково си мисли дека е илуминат

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па лоша дрога а ?
Се е добро само Џери Луис не чине.
Гледајќи по вашето искажување се гледа една неписмена особа што да бил Фројд жив ќе ја земал за заморче.
А гледам дека во вас има демон од втор ред затоа сте незабележителни во средината во која живеете.
Ако читаш доволно трезвено ќе забележеш дека тие димензии се стварни и само не се знае кој ден ќе отидеш ти во нив.Со Иван Исцелител се знаеш?
Ретердираноста е болест и ти препорачивам да се социјализираш за да се излечиш од неа.Што се случува со светот јас незнам, се е веќе испоратердирано. Темата подобро во ЧДА да ја ставил.
Ја на времето кога пушев по некој џоинт..си мислев дека сум Роко Зифреди или Антонио Бандерас...а дечково си мисли дека е илуминат![]()
Напиј се чај од жалфија и надевај се на добро.Ме позна, навистина сум неписмен и необразуван.
Во мене има демон од втор ред?
Да ме видеше вчера после нерешеното на Јуве, сите демони побегнаа...
Ако читаш доволно трезвено ќе забележеш дека тие димензии се стварни и само не се знае кој ден ќе отидеш ти во нив.
--- надополнето: 3 октомври 2013 во 22:48 ---
Ретердираноста е болест и ти препорачивам да се социјализираш за да се излечиш од неа.
Братче ти си случајно или неслучајно малку поинтелегентен од околината.Rninfs ја имам демони од трети ред и четврта колона у мене. Сакат ајвар да прават пипер немат. Шо апчиња да земам, ќе питаш тиа твојте масонокомуникатори? фала брат
Братче ти си случајно или неслучајно малку поинтелегентен од околината.
Прво прочитај што е илуминат и од ова гледам дека ти неможеш никогаш да бидеш илуминат,а препорака моја е да преминеш на Л.С.ДЈа на времето кога пушев по некој џоинт..си мислев дека сум Роко Зифреди или Антонио Бандерас...а дечково си мисли дека е илуминат![]()
Прво прочитај што е илуминат и од ова гледам дека ти неможеш никогаш да бидеш илуминат,а препорака моја е да преминеш на Л.С.Д