Што мајка бара Гос лев бек?
ова е почетен од уефа не е баш вака на терен,иначе бурн се повреди од старт
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Што мајка бара Гос лев бек?
речи Пирсон да не се повреди, тек тогаш ќе нема кој да ги брка по терен. Него гледам губиме 1-0, сега е време за гол на Вилсони се надевам дека стварно Гос не е лев бек зошто тоа не е негова позиција ама ич.
Е да де. Каде бевте за со Сити у Мондано? Неможам веќе да си дозволам да трошам времеЗдравје за боксинг деј ај ќе има многу прилики
Aко исположам на колоквиуми тоа.. Ако не, за пред сезоната
![]()
Ама физика...ПМФ <<<<<< Јунајтед
Е да де. Каде бевте за со Сити у Мондано? Неможам веќе да си дозволам да трошам времеЗдравје за боксинг деј ај ќе има многу прилики
![]()
Добар си еј.![]()
Сине и мене така ме лажеа за на електро тешко ово оно па еве ми се глеа крајот уште некој испит дури од аздис напраив една мала рокада, ќе ти кажуе БороЕ да де. Каде бевте за со Сити у Мондано? Неможам веќе да си дозволам да трошам времеЗдравје за боксинг деј ај ќе има многу прилики
![]()
Сине и мене така ме лажеа за на електро тешко ово оно па еве ми се глеа крајот уште некој испит дури од аздис напраив една мала рокада, ќе ти кажуе Бороте фураат немај гајле, ќе видиш после колоквиумите поредовен ќе си
сме изгубиле 2-1 од Шахтар (млади), Вилсон го дал голот за нас![]()
Збирот на брзината на топката разложен по координатите ќе биде секогаш помал од збирот на брзината разложена на координати на паѓањето на Ешли Јанг.Не е како што мислиш..
Прегледај го приврзокот 73701
Сега може ќе ме разбереш
Знам, ми кажа. Уште неможам да се изначудамПодобро на физика да дојдеше
Инаку вечерва очекувам да излеземе со 4-4-2 формација со крила и другиот напаѓач малку зад првиот со вектор <r> = -10<i> -3<j> ако за координатен почеток е земен првиот напаѓач и Х оската е паралелна со аут линијата а У оската паралелна на гол линијата. Растојанијата во метри.
Токата(t) (од времето зависна) очекувам за на t вредности од t1 = (15, 30) и t2 = (45, 70) топката да се најде во противничкиот гол.
Убав помин во Мондано. (пивото е одлично (дабот))