T
theTinule
Гостин
ХАХА! Па тоа кажувам и јас. Немам никаков сексуален нагон кон брат ми, никогаш нема ни да имам, а никогаш не сум ни имала.Абе брат ти е од семејството.
И тоа не е лезбејство или незнам шо туку ИНЦЕСТ!!!
Тоа не е инцест. Јас го сакам брат ми, ама немам сексуални нагони кон него!
И реков дека другар ми го сакам исто како што го сакам и брат ми. Не чуствувам никаков сексуален нагон кон него! И добро ти рече Долрокс. Прво прочитај што сум кажала.
Он: Има и постои другарство меѓу машко и женско.
Да, точно е тоа дека не го знам. Можеби сум сигурна дека нема бидејќи имаше и уште една другарка со нас, таа му изјави љубов на поинаков начин отколку другарски и и се налути.Јас имам другар со кој сум многу блиска. Лани ова време секој ден бевме заедно. Сега, можеби не се гледаме толку често, ама кога ќе се видиме, сме неразделни. Кога ќе го видам веднаш го гушкам и го бакнувам. Мене ниту еднаш не ми се случило да треба да го прикријам сексуалниот нагон, затоа што не ни постоел.
A oд каде знаеш дека и тој се чувствува така и дека нема сексуални желби кон тебе, јас не верувам во другарство помеѓу машко и женско без да се појави кај едниот сексуална привлечност...освен ако не е хомосексуалец.