Barclays Premier League Season 2013 - 2014

Кој ќе ја освои Премиер Лигата?

• Вкупно гласачи
    289
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
Исто како што веројатно не смееш да издаваш детали од потпишан договор :)
Може да има и тоа а можеби и не они си знаат. Види точно каков им е договорот и дали е точно тоа дека го потпишале незнам и не верувам многу во приказни додека не бидат “официални“, па и тогаш е знак прашалник колку се точни, туку поентата ми беше дека има милион потточки кои никогаш не се споменуваат се додека нема потреба од тоа. Ова агентите никогаш не гледаат лојалност за некој клуб така да и незнам зошто не би ги спомнувале тие детаљи ако нема потреба. Ак онесмеат такви детаљи да се спомнуваат за клаузули нема никогаш играчот (агентот) да ги материализира така да негледам поента од тоа. Може да не се откриваат колку пари и слично али мора барем судот или надлежните органи (нотари исл) да си ги знаат тие работи.

Инаку мислам дека со моменталниов начин на информирање на медиумите во фудбалскиов свет (посебно во врска со трансферите) стана чита глупост да се чита и повеќе ги користат за пласирање патки отколку да се даде правилна информација. Затоа и не верувам во ниеден трансфер шпекулација додека нема официално.

2

~2A

Гостин
Kako sto minatata sezona nekoi od Arsenal go kolnea Persi da skrshi noga, sega Liverpul ke go kolni da mu padnat zabite. :icon_mrgr:

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.858
Поени од реакции
10.230
Суарез плаче за трансфер во Арсенал:eek:,некако како чукнат ми делува,му удрело ова сонцево у глава.

A ovoj na slikava ko placese za kaj vas kako ti deluvase?!
Koe licemerie breeeeeeeeeejjjjjjjjjjjjj :confused:
--- надополнето: 7 август 2013 во 12:32 ---
http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2385879/Marouane-Fellaini-latest-Manchester-United-open-negotiations-Everton.html

Очекувано беше

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.539
Поени од реакции
17.958
A ovoj na slikava ko placese za kaj vas kako ti deluvase?!
Koe licemerie breeeeeeeeeejjjjjjjjjjjjj :confused:
Види сеа Рвп си кажа дека иде у Јунајтед за титули,и да бидемо реални напушти тим бес некој посебни амбицие за титула за шампионски тим:).А овја Суарез зоштп сака да го напушти Ливерпул тоа не ми е јасно,и тоа за да иде у Арсенал,мислим која му е логиката,кога реално моментално са на исто рамниште.

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.858
Поени од реакции
10.230
Види сеа Рвп си кажа дека иде у Јунајтед за титули,и да бидемо реални напушти тим бес некој посебни амбицие за титула за шампионски тим:).А овја Суарез зоштп сака да го напушти Ливерпул тоа не ми е јасно,и тоа за да иде у Арсенал,мислим која му е логиката,кога реално моментално са на исто рамниште.

Дечко незнам која ти е поентава, да провоцираш или навистина жживејш во некој твој свет и не си информиран?
Не вреди да ти реплицирам поопширно

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
'I have the club's word and we have the written contract and we are happy to take this to the Premier League for them to decide the case but I do not want it to come to that.'

Значи сега испаѓа оти Суарез ќе бара помош од толку омразената управа на ПЛ, која што го казни на 3 пати....браво, браво, абе овие Јужноамериканциве да имаа една трошка акал, ќе немаше како нив фудбалери

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.539
Поени од реакции
17.958
Дечко незнам која ти е поентава, да провоцираш или навистина жживејш во некој твој свет и не си информиран?
Не вреди да ти реплицирам поопширно
Која провокација бе:facepalm:,ти ме цитираше ја ти одговорив што мислим,е сеа тебе тоа што не ти чини тоа си е твој проблем.

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.858
Поени од реакции
10.230
Која провокација бе:facepalm:,ти ме цитираше ја ти одговорив што мислим,е сеа тебе тоа што не ти чини тоа си е твој проблем.

Арсенал немал Шампионски амбиции :facepalm:
Ливерпул и Арсенал на исто ниво :eek: :facepalm:
Како навиваш на Арсенал како мислиш дека треба да го сфатам?

2

~2A

Гостин

Си разбрал за некој куп на шампиони? :)

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.539
Поени од реакции
17.958
Провокација не а ти како сакаш сфати го,последниве неколку године Арсенал се бори за излезе у еверопа,одамна не е конкурент за титула.Ливерпул исто така,е ако мислиш дека сте нешто подобри од Ливерпул онда живееш у голема заблуда,позз.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967

Арсенал е на ниво над Ливерпул, но не до толку за да цмиздри овој и да бара да оди во Арсенал, за да добие којзнае колку повеќе од тоа што го добива во ЛФЦ.

За титула реално ни двајцата немаат шанса.
Арсенал, да ќе игра во Европа, ЛФЦ нема.
Шанса за трофеј, било каков и двете екипи наредни сезони ќе имаат само во домашни купови.
Арсенал мислам дека оваа и наредна сезона повторно ќе заврши пред ЛФЦ

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
Сега Суарез бил неблагодарно копиле, а лани РВП што беше, што не пишаа и за него или сега за Руни?!

http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2385723/Luis-Suarez-sold-Liverpool-latest-plea--DOMINIC-KING-VERDICT.html
Суарез е неблагодарен затоа шо Ливерпул застана зад него кога ги правеше најголемите глупости, да не ги набројувам сеа. Арсенал застана зад РВП кога беше повреден, овој врати со 40 гола у сите конкуренции последната сезона и кога виде дека Венгер абер нема да донесе квалитетни играчи и само во умот на Венгер се кандидати за титула, си отиде. Ни кажа лош збор за Арсенал пред да замине, ни пак кажал откако дојде во Јунајтед. Ни пак по пари тргна. Тешко им е на фановите на Арсенал да сфатат дека замина од фудбалски причини, како што и викаше Венгер.

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.858
Поени од реакции
10.230
Арсенал е на ниво над Ливерпул, но не до толку за да цмиздри овој и да бара да оди во Арсенал, за да добие којзнае колку повеќе од тоа што го добива во ЛФЦ.

За титула реално ни двајцата немаат шанса.
Арсенал, да ќе игра во Европа, ЛФЦ нема.
Шанса за трофеј, било каков и двете екипи наредни сезони ќе имаат само во домашни купови.
Арсенал мислам дека оваа и наредна сезона повторно ќе заврши пред ЛФЦ

Брат се во ред, то е то ко ќе го кажит некој со добра намера ко ти, ама во постот негов од погоре одма се гледа лицемерие, подлост те боде во очи едноставно, затоа ме испровоцира
--- надополнето: 7 август 2013 во 12:56 ---
Провокација не а ти како сакаш сфати го,последниве неколку године Арсенал се бори за излезе у еверопа,одамна не е конкурент за титула.Ливерпул исто така,е ако мислиш дека сте нешто подобри од Ливерпул онда живееш у голема заблуда,позз.
ОК:coffee:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom