Barclays Premier League Season 2013 - 2014

Кој ќе ја освои Премиер Лигата?

• Вкупно гласачи
    289
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.639
Поени од реакции
59.490
^ Инаку денес роденден му е на Саха.
Нека му е со среќа и едното и другото :)

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.498
Поени од реакции
10.254

Кретенска работа.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Со среќа нека му е пензијата на Саха, еден играч помалку да ни дава голови.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772

Саха оди во пензија.

За Саха едино шо ќе паметам, онака врежано негде во меморијата е голот за Јунајтед, против Челзи, на дебито на Аврам Грант. Просветлете ме дали е така и дали сум точен, али многу јако голче беше. Некако од 20 метри, не нешто посебно убо, али не знам оти ми остана во сеќавање.

Класа играч. Се најубо.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.794
Поени од реакции
44.077
За Саха едино шо ќе паметам, онака врежано негде во меморијата е голот за Јунајтед, против Челзи, на дебито на Аврам Грант. Просветлете ме дали е така и дали сум точен, али многу јако голче беше. Некако од 20 метри, не нешто посебно убо, али не знам оти ми остана во сеќавање.

Класа играч. Се најубо.
На дебито на Грант беше од пенал.. Година пред тоа мислам им даде добро голче, со лева. 1-1 заврши таа утакмица, а The Edge^ без влечка си отиде дома од кај мене. :D

Член од
2 јули 2010
Мислења
4.625
Поени од реакции
5.678
^steta sto 90% od fanovite na arsenal sekade pa i tuka na forumov se isti...

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.498
Поени од реакции
10.254

Класа играч. Се најубо.

А ја ќе го паметам Саха едино по голот од офсајд што го даде на Арсенал со Евертон.Беше некаде 150 метра во офсајд.Заводија или израмнија и на крај победа на Арсенал донесе ако не се лажам Кош. :)

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
На дебито на Грант беше од пенал.. Година пред тоа мислам им даде добро голче, со лева. 1-1 заврши таа утакмица, а The Edge^ без влечка си отиде дома од кај мене. :D

Уствари со влечка си одех (и тоа твоја :D) ама без папуц :DD

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772

Уба меморија имам. Среќен сум за себе.

Уште да ми текни кај ги скрив тие 10 евра, лани, убо ќе биди. :D
--- надополнето: 9 август 2013 во 02:42 ---
Иначе, се враќа Мурињо се враќа и Есиен. Еве кога беше Венгер најблиску да го порази Мурињо, дома :))

http://www.youtube.com/watch?v=o4y9FeBzCpA

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom