Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Честитки и до вас пријателе!
Честитки до сите интеристи.Им покажавме кој е кој во Италија и покрај црвените картони,исклучувањата и нивните утакмици од 100 минути плус пенали во нивна полза!

едит:
Готово браќа се расплакаа!!!
Црвенки лепат како несалам и се жалат како мали деца по лижалче кај админите!
хахаххаххахаха Колку се само мизерни идат на темава провоцираат и после лапаат банови!
Кој губи има право да се лути. :)

Дали приметивте колку во една ваква формација недостасува Адриано.. Па дури и Обиња ќе беше многу подобро решение. Круз имаше неколку одиди да тргне од својата половина, но или поради неговата брзина не можеше да помини ниту еден играч или ќе дадеше непрецизна топка...

Сега ќе штрајкуваат овие од Јувентус, за селективно однесување на модератори :pos:

Него, сакав да кажам дека се согласувам со ставот на Меаца околу рејтинзите, сепак на интер.ит гласаат фанови на Интер кои се попалени после победа.
Оценките горе доле на Меаца се најреални, со исклучок за Ибра. Од мене има чиста десетка, совршенство.

Кажав, во поново време немам видено играч да си поигрува така со противниците во вака напнат натпревар...секоја чест.

леле какво коло пустите се израдуваа една недела дека не стигнаа и пак се одлепивме. настрана што си тепавме ноншалантно без многу напор. со огледа на хајката против интер очекувам мунтари да го казнат околу 5 - 6 натпревари. ибра е ѕвер ама деки е поѕвер дали видовте каква топка прати. секако p0zdr@v43 и до мурињо , кој феноменално се носи со притисокот замислете што ќе се дешаваше со манчио како тренер. ибра лев бек , толдо во напад може и михајловиќ ќе го реактивираше :). одлично коло , одлично ...... и секако откровението на векот :) сантон , малиот е ѕвер , бек , крило , средина ју нејм ит хил деливер ит . ве потсеќа на некој :)
За Сантон имаме исто мислење, повеќе ме радува откривањето на Сантон, отколку победите на Интер.
Сантон веќе си го обезбеди местотот во стартниот тим.
За три натпревари ми стана миленик.

Не.

Сантон е каскадер во трилерот режиран од раководството на Интер. Запнаа разговорите за нов договор на Максвел и сега се уценува истиот, бидејќи бара преголема плата=и Маикон има клаузула за покачување која се активира... тоа се премногу милиони залудно потрошени. За да му се покаже на бразилецот дека не е незаменлив и да не бара толку ''богат'' договор, се става во игра Сантон. Убаво е, добро е за Сантон, добива минутажа и се зголемува конкуренцијата за таа позиција... секако и квалитетот на двата играчи.

Честитки за прокнижените 3 бода. :D

Потписот на EnergieNo.1 гласи вака : За Интер и ГОСПОД да игра , пак нема титула да освојат...
Rеален поглед на нештата.:smir:
Епа мора да го преформулирам тоа у ИБРО! Жал ми е што го немате више така да ако се врати господ кај вас може и ке праиме муабет за скудето :wink:

• Ми се допаѓа
Reactions: Syn
Сакавте добар тренер, го добивте, али едно нешто ме интересира, кој к*р не играат така и со 11 играчи во средината, беа маестрални, да се уклучеше некој во вториот дел немаше ни да примети дека Интер имаат играч помалце, па зар треба да губат или да имаат играч мање па да почнат со пресинг и игра ко да нема утре, али еј, не беше ова типично за Интер ? :D

Мечот беше отворен со убава акција и реализација од Станкович, асиснтеција на Курз кој во остатокот на мечот зафаќаше место на терен, по незнам кој пат се повторувам али ова е џокер - играч, а не играч кој треба да ги стартува мечевите . Судијата ноу комент, среќа Интер победија во овој дуел иначе добро рефератче со лепење на епитети ке му удрев, таков старт и тоа во прво полувреме, на центарот од игралиштето да се санкционира со директен црвен е срамота, башка што истото се случуваше пред неговите очи али ај, демек простено му е .
По црвениот следеше доминација на Катанија до крајот на првиот дел, добри 15 минути инфарктно стање не следеше . Баш со Чекич удривме муабет што ли ке биде во второто полувреме, 45 минтуен пекол, ама, го добивме она обратното али и двајцата рековме само со уште еден гол може да се добие овој меч. Катанија во вториот дел имаше само една шанса која им беше укажана случајно бидејќи топката се одби од играч на Интер и заврши во стативата, иако од прв поглед изгледаше дека падне лесна интервенција на Цезар . Остатотокот од мечот беше неутрализација за Катанија, и неколку шанси на Интер од кои едната реализирана при добра контра и супер асистенција на Деки до Ибра, реализација на ниво, нормално за таков играч .

За Сантон уште стојам на тоа дека и според конституција, и според начин на игра, техника, треба да се проба во средината како офанзивен играч, мада и вака е солиден, иако е деснак може да игра и лево . . . супер играч добиваат во иднина .

п.с. Би требало да имаат право на жалба Интер за црвениот, нели ? Ај, тоа со Адри не го видов убаво па искоментирав дека е незаслужено, али овој црвен беше смешен, во вакви ситуации се делеле и усни опомени ( Кака и Кварезма ), максимум жолт картон, голема грешка на судијата која не се одрази во остатокот од мечот .

п.м.с. Реков уште летоска дека ке биде голема грешка доколку Дејан биде продаден, потенцирав дека уз Мурињо ке се препороди, иако покорисен би бил доколку игра на местото на Мунтари ( му треба и него одмор на психа ), за нијанса подефанзивно од сегашнава позиција, а пред него некој од креативциве Мансини/Кварезма .

Сакавте добар тренер, го добивте, али едно нешто ме интересира, кој к*р не играат така и со 11 играчи во средината, беа маестрални, да се уклучеше некој во вториот дел немаше ни да примети дека Интер имаат играч помалце, па зар треба да губат или да имаат играч мање па да почнат со пресинг и игра ко да нема утре, али еј, не беше ова типично за Интер ? :D

Мечот беше отворен со убава акција и реализација од Станкович, асиснтеција на Курз кој во остатокот на мечот зафаќаше место на терен, по незнам кој пат се повторувам али ова е џокер - играч, а не играч кој треба да ги стартува мечевите . Судијата ноу комент, среќа Интер победија во овој дуел иначе добро рефератче со лепење на епитети ке му удрев, таков старт и тоа во прво полувреме, на центарот од игралиштето да се санкционира со директен црвен е срамота, башка што истото се случуваше пред неговите очи али ај, демек простено му е .
По црвениот следеше доминација на Катанија до крајот на првиот дел, добри 15 минути инфарктно стање не следеше . Баш со Чекич удривме муабет што ли ке биде во второто полувреме, 45 минтуен пекол, ама, го добивме она обратното али и двајцата рековме само со уште еден гол може да се добие овој меч. Катанија во вториот дел имаше само една шанса која им беше укажана случајно бидејќи топката се одби од играч на Интер и заврши во стативата, иако од прв поглед изгледаше дека падне лесна интервенција на Цезар . Остатотокот од мечот беше неутрализација за Катанија, и неколку шанси на Интер од кои едната реализирана при добра контра и супер асистенција на Деки до Ибра, реализација на ниво, нормално за таков играч .

За Сантон уште стојам на тоа дека и според конституција, и според начин на игра, техника, треба да се проба во средината како офанзивен играч, мада и вака е солиден, иако е деснак може да игра и лево . . . супер играч добиваат во иднина .

п.с. Би требало да имаат право на жалба Интер за црвениот, нели ? Ај, тоа со Адри не го видов убаво па искоментирав дека е незаслужено, али овој црвен беше смешен, во вакви ситуации се делеле и усни опомени ( Кака и Кварезма ), максимум жолт картон, голема грешка на судијата која не се одрази во остатокот од мечот .

п.м.с. Реков уште летоска дека ке биде голема грешка доколку Дејан биде продаден, потенцирав дека уз Мурињо ке се препороди, иако покорисен би бил доколку игра на местото на Мунтари ( му треба и него одмор на психа ), за нијанса подефанзивно од сегашнава позиција, а пред него некој од креативциве Мансини/Кварезма .
Можеби тоа ќе го видиме на наредниот натпревар во отсуство на Мунтари, Дејан да се врати на негово место а Кварезма пред нив... Или пак Хименез да добие уште една шанса, се разбира доколку не се точни шпекулациите за негово заминување на позајмица воие денови.

Инаку и Ривас ја санираше повредата и вчера заигра малце при крајот.
Белким ке даде господ да може да игра повеќе да не го гледам Бурдисо 1 постава!

Инаку и Ривас ја санираше повредата и вчера заигра малце при крајот.
Белким ке даде господ да може да игра повеќе да не го гледам Бурдисо 1 постава!
Па шо му фалеше на Бурдисо вчера? :)

Па шо му фалеше на Бурдисо вчера? :)

Вчера може ништо ама човекот е не стабилен, не се знае кога ќе направи глупост. Со Манчестер на пример... Со таков играч во одбрана целата екипа е несигурна.

Јас едвај чекам да се врати Ривас, и лани ми беше меѓу омилените и перспектива е, уште сега игра на високо ниво. Многу ми е посигурен од Бурдисо. Прашање е само во каква форма ќе биде по повредата...

Вчера може ништо ама човекот е не стабилен, не се знае кога ќе направи глупост. Со Манчестер на пример... Со таков играч во одбрана целата екипа е несигурна.

Јас едвај чекам да се врати Ривас, и лани ми беше меѓу омилените и перспектива е, уште сега игра на високо ниво. Многу ми е посигурен од Бурдисо. Прашање е само во каква форма ќе биде по повредата...
Ок, малку на мајтап ми беше постот :)

Ривас лани одигра стандардно. Само треба уште да се докажува дека би можел да ги замени Самуел и Матераци.

тајсон е навистина добар со тој борбен менталитет многу лесно ке го замени матераци!

Реал Мадрид сака да го купи Мајкон!
Инаку во изборот на фифа Рамос беше избран пред Мајкон за најдобрите 11.
прашањето е-Зошто Реал сака да го купи Мајкон кога веќе го има "подобриот" Рамос?

најверојатно затоа што Фифа беа во заблуда и дозволија "фановите" да го изгласаат рамос.

п.с. Мајкон ке ви го дадеме кога магарињата ке летаат!

тајсон е навистина добар со тој борбен менталитет многу лесно ке го замени матераци!

Реал Мадрид сака да го купи Мајкон!
Инаку во изборот на фифа Рамос беше избран пред Мајкон за најдобрите 11.
прашањето е-Зошто Реал сака да го купи Мајкон кога веќе го има "подобриот" Рамос?

најверојатно затоа што Фифа беа во заблуда и дозволија "фановите" да го изгласаат рамос.

п.с. Мајкон ке ви го дадеме кога магарињата ке летаат!

Хаха, ова е уште еден доказ колку им вреди Рамос, односно колкава е разиликата помеѓу нашиот ѕвер од играч и нивниот плачко.
А изборите на ФИФА секогаш биле исполнети со несогласувања, фанови одлучуваат, фановите судат според тоа дали играчот игра во нивниот тим, а не дали навистина вреди играчот.

Порака до Калдерон (ако тој им е сеуште претседател): Не постојат пари кои што можат да го купат нашиот незаменлив, најдобар во свет десен бек !!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom