Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Добро ме потсети, јес да Атлета е дезинформатор до јаја, ако има некој подетална информација нека постира, Модриќ ми е еден од поомилените млади фудбалери, кој за мое огромно задоволство не се снаоѓа најдобро во Англрија . :smir:Абе , денес добив една информација што чисто сумљам дека е вистина али ај. Модриќ ќе доаѓал у Интер , па некој вака појше инфо да има да ме просветли? Btw Syn од Атлета ми е информацијава![]()
Абе знам дека е дезинформатор до ЈАЈА , мене најмногу ми беше да не се тешат со Лука и нема да го земат Диего.
Добро ме потсети, јес да Атлета е дезинформатор до јаја, ако има некој подетална информација нека постира, Модриќ ми е еден од поомилените млади фудбалери, кој за мое огромно задоволство не се снаоѓа најдобро во Англрија . :smir:
Грациас грациас за добредојдето , после навијачите на Интер не биле најбољиНов навивач на Интер? Добредојде од мене...
А за Лука не ми се верува, обично се шпекулира за секакви глупости.Добар е дечкото, ама кога веќе даваме пари, Диего е најпосакуваниот играч за врска.
Грациас грациас за добредојдето , после навијачите на Интер не биле најбољи![]()
Баш ме интересира кој ќе го замени Мунтари наредна утакмица -.-
Немаат право на жалба Интер ?
На Адри со право му ја одбија, постирав и претходно со клип, беше истото за суспензија и го доби тоа што го заслужи, али тука е обратна ситуацијата, стартот на Мунтари факт е дека не беше за директен црвен картон, дури и претерување е слаб збор во ситуацијава .Па не ми се верува дека правото на жалба важи во Италија, се е мафија.Кога на Адриано не му ја поништија, за Мунтари ич не се надевам.Плус црвен картон си доби, не беше некој дуел подоцна фатен од камерите...
Хименез. Односно Дејан би се вратил кај Мунтари, а Хименез позади напаѓачи...Па не ми се верува дека правото на жалба важи во Италија, се е мафија.Кога на Адриано не му ја поништија, за Мунтари ич не се надевам.Плус црвен картон си доби, не беше некој дуел подоцна фатен од камерите...