Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Абе , денес добив една информација што чисто сумљам дека е вистина али ај. Модриќ ќе доаѓал у Интер , па некој вака појше инфо да има да ме просветли? Btw Syn од Атлета ми е информацијава :)

Абе , денес добив една информација што чисто сумљам дека е вистина али ај. Модриќ ќе доаѓал у Интер , па некој вака појше инфо да има да ме просветли? Btw Syn од Атлета ми е информацијава :)
Добро ме потсети, јес да Атлета е дезинформатор до јаја, ако има некој подетална информација нека постира, Модриќ ми е еден од поомилените млади фудбалери, кој за мое огромно задоволство не се снаоѓа најдобро во Англрија . :smir:

Абе знам дека е дезинформатор до ЈАЈА , мене најмногу ми беше да не се тешат со Лука и нема да го земат Диего.

Абе знам дека е дезинформатор до ЈАЈА , мене најмногу ми беше да не се тешат со Лука и нема да го земат Диего.

Нов навивач на Интер :) ? Добредојде од мене...

А за Лука не ми се верува, обично се шпекулира за секакви глупости.Добар е дечкото, ама кога веќе даваме пари, Диего е најпосакуваниот играч за врска.

Добро ме потсети, јес да Атлета е дезинформатор до јаја, ако има некој подетална информација нека постира, Модриќ ми е еден од поомилените млади фудбалери, кој за мое огромно задоволство не се снаоѓа најдобро во Англрија . :smir:

Модрич улета во комбинација по најавите на медиумите дека Тотенхем го сака Матераци, и демек ние ќе го дадем Марко ако можеме да го ангажираме Модриќ,

http://www.channel4.com/sport/football_italia/jan28h.html

http://www.telegraph.co.uk/sport/fo...hams-Luka-Modric-linked-with-Inter-Milan.html

http://www.dailymail.co.uk/sport/fo...y-swoop-Spurs-midfielder-Modric.html?ITO=1490

Не сум импресиониран од тоа како се снајде во Премиер Лигата. Можеби е прерано да му се суди ама од Динамо го најавуваа како новата ѕвезда па дури викаа и дека вреди 30-40 милиони евра

Нов навивач на Интер :) ? Добредојде од мене...

А за Лука не ми се верува, обично се шпекулира за секакви глупости.Добар е дечкото, ама кога веќе даваме пари, Диего е најпосакуваниот играч за врска.
Грациас грациас за добредојдето , после навијачите на Интер не биле најбољи :)

Грациас грациас за добредојдето , после навијачите на Интер не биле најбољи :)

Хаха кој рече дека не сме биле најбољи? :), не гледаш во потпис кај мене, разни третмани ни прават :pos:

Он топик:
Баш ме интересира кој ќе го замени Мунтари наредна утакмица -.-

Добредојде и од мене на новиот член и фан на ИНтер :)

Лука Модрич е многу квалитетен играч, играч за врска кој нас моментално ни е потребен. Несомнено е дека располага со огромен потенцијал и квалитет, па замена за Матераци, плус доплата од некое милионче би било супер решение за нас. Марко има 35 години а секако не е во прв план кај Мурињо. Засега ги имаме Кордоба, Самуел и Киву, и одлични замени како Рвивас па и Бурдисо е добар играч за на клупа...

Ќе ни треба подмладување во иднина на тој дел од одбраната, но засега нема потреба од тоа.

Исто така може да му понудат некој друг играч па можеби и на позајмица. Балотели, Хименез, Креспо, Мансини... ТОа се играчи кои воопшто или многу ретко ги користиме...

Немаат право на жалба Интер ?

Па не ми се верува дека правото на жалба важи во Италија, се е мафија.Кога на Адриано не му ја поништија, за Мунтари ич не се надевам.Плус црвен картон си доби, не беше некој дуел подоцна фатен од камерите...

Со многу напор и Мансини и Кварезма можат да играат на таа позиција!
посебно Кварезма

Па не ми се верува дека правото на жалба важи во Италија, се е мафија.Кога на Адриано не му ја поништија, за Мунтари ич не се надевам.Плус црвен картон си доби, не беше некој дуел подоцна фатен од камерите...
На Адри со право му ја одбија, постирав и претходно со клип, беше истото за суспензија и го доби тоа што го заслужи, али тука е обратна ситуацијата, стартот на Мунтари факт е дека не беше за директен црвен картон, дури и претерување е слаб збор во ситуацијава .

Хименез. Односно Дејан би се вратил кај Мунтари, а Хименез позади напаѓачи...

Или како што рече Адриано можеби ќе ги видиме Мансини или Кварезма позади напаѓачи а дејан на местото на Мунтари. Во секој случај не е ништо страшно, не е Мунтари играч кој е незаменлив.
Интер одсекогаш е познат како тим со најсилна клупа па мислам дека сите 11, вклучувајќи го и Ибра можат да бидат достојно заменети од друг играч.

Мислам дека на почетокот на сезоната зборувавме Интер и со првата и со втората состава пак компетентен за 1 место во италија!
1-тим цезар-Мајкон-Самуел-КОрдоба-Киву-занети-Станкович-Мунтари-камбиасо-Ибра-Адри
2-тим Толдо-сантон-Матераци-бурдисо-Максвел-Кварезма-мансини-фиго-Виеира-Круз-Баљотели.

Сега има избор кој да игра , да беше Манчини уште тренер глава давам дека Дакур:tapp: ќе го ставеше да игра

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom