Милан 1-1
Јуве уште губи... Ама ок, таму ќе се игра до кај 98ма минута... Така да ќе почекаме да видиме дали ќе успеат да му набацат на судијата и да збрца гол...
Крај.Утакмицава ја изигравме доста паметно иако на моменти ја имавме многу потребната среќа.
Играчите изиграа супер, Дејо повторно прикажа одлична партија, Сантон е новиот ѕвер од лев бек.
...
За Ибрахимовиќ ќе кажам само нешто. Знаев дека е генијалец, дека е ѕвериште, ама искрено не знаев дека неговата генијалност е на толкаво ниво.Од поново време немам видено играч така да си поигрува со противниците, едноставно е незапирлив, ѕвер !!!
леле какво коло пустите се израдуваа една недела дека не стигнаа и пак се одлепивме. настрана што си тепавме ноншалантно без многу напор. со огледа на хајката против интер очекувам мунтари да го казнат околу 5 - 6 натпревари. ибра е ѕвер ама деки е поѕвер дали видовте каква топка прати. секако p0zdr@v43 и до мурињо , кој феноменално се носи со притисокот замислете што ќе се дешаваше со манчио како тренер. ибра лев бек , толдо во напад може и михајловиќ ќе го реактивираше . одлично коло , одлично ...... и секако откровението на векот сантон , малиот е ѕвер , бек , крило , средина ју нејм ит хил деливер ит . ве потсеќа на некој
Јако коло... Одамна немаше вакво коло, да се израдуваме малце. Ама ептен густо беше, стиснаа Катанија... Сепак многу паметно изиграа, заслужена победа!!!
Ллллллллладно станувааАааааа
Прв натрпевар сезонава да не го гледам Интер , нетов ми е канта поминав лимит , а на тв немаше на никоја програма се Билан го даваа.
Ај нека пише некој што се дешаваше цел натпревар:smir:
Најпрвин се извинувам шо подолго време ме нема во фан клуб Интер:kesa:
причина: немање време т.е. многу скитање :smir:
Нека ни е честита победава и се повеќе нека се заладува температурава
Не го гледав натпреварот (брат ми ги потроши сите МБ...или да речам премина над 10 ГГ) така да немав можност да го гледам
Браво за Станковиќ и Ибра...чекам од некого да ги постира головите :wink:
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.