Continuum

• Креатор на темата Креатор на темата gvinevra
  • Време на започнување Време на започнување
И јас уште ја надгледувам темава...

Нема врска, еве нека ми стои постот колку Ио да не е сам. Дури и Iceboy го напушти бродот. :icon_lol:

Што ќе ми е Iceboy, таман си најдов приватна тема во која никој не ми се меша :)

Иначе многу емотивно ја доживувам, Кира ми плаче секоја епизода, последниве две се истури. А јас таков, емотивец...

Io, паметно ова што не коментираш, туку само смајлиња, сам себе да не се спојлнеш, а? :))))))))

Не знаеш што пропушташ ти. Само да ја паузираш Кира и да си гледаш во екран едно 30 минути ќе се осеќаш онака топло во душата :)

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Ја прогуглав Кира да видам која е, и сега и мене ми стана криво што била тажна секоја епизода.

:(

Rachel%20Nichols%20(86).jpg

Нисам ти ја таква личност да си одам кога ќе згусне :)
Плус вторава сезона е појака и од првата, денеска изгледав скоро се што имав заостанато (4 епизоди) утре уште последната и баш уживав досега. Ова со Бети unexpected.
Туку Ио што е со страница во врска со Бети? Кој тепа, на таа страна ли ќе биде Бети во финалено?

И мене ме изненади Бети. А оваа малата на Адам, за неа одма ми беше јасно.
Не е спојлер туку да не оќорите. Like anyone cares...
Caprica_S1_Magda_Apanowicz_001.jpg

Да да за таа се знаеше уште одма, а и Фонегра веќе стварно време дојде да разбере се.
Ќе биде интересно и со овој Ешер на каде ќе тераат работите, Келог си најде конкуренција конечно :)

Заврши журката за Келог, овој Ашер е крупна риба. Туку Кира кога почна да му кажува на Карлос, не ти дојде онака да има уште 10 минути да ја слушнеш целата приказна одново? :)

Заврши журката за Келог, овој Ашер е крупна риба. Туку Кира кога почна да му кажува на Карлос, не ти дојде онака да има уште 10 минути да ја слушнеш целата приказна одново? :)

Да не излезе Карлос на крај мајка на Кира? :pos:

• Ми се допаѓа
Reactions: VLJ
Да бе и јас мислев дека ќе ја слушнеме приказнава досега, ама дадоа Executive Producer и викам ништо, нема повторување :)
Туку не знам за тебе, ама јас одам да гласам за Liber8 и да ја оформам судбината на Бети :)

Да не излезе Карлос на крај мајка на Кира? :pos:

Даста бе ти, ДАСТААААААААААААААА.

Што се меша кај што не разбира ја не знам...

Да живее отпорот! :)
Се манијачишта се, од една страна имаат правилна кауза од друга страна ни еден не е лајкбл се гад до гад... :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom