Io Sono Interista
The original, one and only IoSono.
- Член од
- 21 декември 2007
- Мислења
- 29.013
- Поени од реакции
- 61.900
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ќе има во недела излегува, кај нас во понеделник.Има ли шеста епизода?
..или и оваа ја укинаа!
Jа пратам јас... не е лошa, посебно ако не бараш неправилности на секој чекорЈа прати некој уште серијава.
Забавна е, не е нешто посебно, ама за летно време кога нема шо попаметно да се гледа, да се опуштиш 40 минути во неделата во некој geeky world со сај-фај работи е интересна.
И конечно време беше Liber8 да дознаат за Алек.
Имале добра идеја во се ова, добро им беше смислено, ама многу глупо реализирано.Последнава епизода е толку аматерски направена што, иако ја предложив серијата, не знам дали ќе продолжам да ја следам. Нити „ефектите“ со работни от костум на Кирасе понапредни од пред 20 години, нити сцените на пинг-понг контола над ситуацијата во куќата се добро изрежирани и уверливи
![]()
Финалето е ...упм . кратко кажано... не се знае кој кого... се ми се чини дека сценаристот малку се помешал.. е сега како ќе се извади од каша попарата ..ќе видиме во втората сезона..Го изгледа некој финалево бре?
Добар крај на сезонава, не дека нешто посебно ќе ја чекам втора сезона, ама сепак интересен крај имаше сезонава.