Game of Thrones

Член од
14 август 2006
Мислења
45.366
Поени од реакции
84.599
Има и Едард Старк :place: и Дондарион на форумов од порано. Инаку понатаму нема да има опција да менувам никови, а и така уште 2000 ликови ќе се појават така да ќе мора да ме трпите. :icon_mrgr:
да
али твојот ник Е спојлер, ко што кажа некој погоре

дај некој љубазан по пп нека ми пише за каков споилер дигнавте узбуна
(нема гајле сум ги читал книгите)

фала унапред
...вероватно е нешто флагрантно, чим толку се потресовте

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.651
Поени од реакции
59.624
И лажниот спојлер е спојлер. Секако ќе ти ја заебе епизодата ако цело време чекаш некој да умре во истата, наместо да си гледаш раат.

Стварно не знам зошто имате потреба?

Член од
12 декември 2007
Мислења
4.858
Поени од реакции
10.333
да
али твојот ник Е спојлер, ко што кажа некој погоре

дај некој љубазан по пп нека ми пише за каков споилер дигнавте узбуна
(нема гајле сум ги читал книгите)

фала унапред
...вероватно е нешто флагрантно, чим толку се потресовте
Alright, кажи како твојот ник НЕ Е спојлер, а мојот е? И твојот лик сега добива на значење, демек некој од оние што ја гледаат само серијата се сеќаваат на 5те секунди од Берик Дондарион (башка сменија и глумци, толку беше значаен во прва сезона лол) што ги имаше до пред последната епизода? По логиката, нека се избрише секој ник од секој филм/книга/серија на форумов пошто некои го немаат гледано филмот/серијата или читано книгата. Чил аут, дури и кога не пишувам спојлер во пост го ставам скриен од страв да не зезнам некого и да добијам бан непотребно. Падобранците ебат работа, за литературната секција има 20000 места на Интернет каде да дискутира за теории околу книгите, мислиш од злоба баш на темава ќе пуштам спојлери.

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Дечки непотребно се расправате. Не може ник да биде спојлер. Океј постои таков лик, големо чудо. Тоа нема благе везе со спојлер. Затоа чил аут. :cool:

Ф

Фил Ајви

Гостин
среќа не го видов спојлерот но ова дефинитивно ја прели чашата.. ќе ти ебам и форум и се па колкав морон треба да си да направиш такво нешто... не едноставно не смеам да ризикувам веќе и по цена на тие мислења кои ни разјаснуваат за ликовите и слично нешто што сме подзаборавиле... не влегувам тука до крај на сезона и решен проблем.. ај поздрав..

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.605
Поени од реакции
13.303
И тоа што ве читам дека пишал некој спојлер е спојлер. Ќе очекувам секоја епизода мајндфак тежок. :D

Max Legend

The black swordsman
Член од
27 септември 2010
Мислења
4.339
Поени од реакции
6.479
Jas bev spojluvan za nekoi nastani od tretata sezona blagodarenie na jutjub komentari... n you know what? I'm still gonna watch it.

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Q&A with Maisie Williams ( Arya ).

Ако сакате, прашајте ја нешто. Можеби ќе имате среќа да ви одговори. :)
Не можам да се снајдам, дан завршило ова?
--- надополнето: 26 април 2013 во 19:14 ---
Кога реплицира Srcee, никој не пишува, чекаат да заврши. :icon_lol:
Ахахаххаха ме пресмеа. Ѕвер. Слабо лајкови на постовите, ама барем ме чекаат да завршам :D

P

PewDiePie

Гостин
Не прајте цигански работи со спојлери на темава ви се молам.

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Srcee

Не може уште едно смоуки да му роди Мелисандре на Станис, ќе цркне овој. И во серијата тоа му го рече (тоа беше и поентата, да им се објасни на гледачите дека не може 200 смоукис да роди Мелисандре и Станис да ја добие војната).

Кучето според мене ќе биде важен лик понатаму, ако ги имаш читано сите книги може по ПП да ти кажам зошто мислам така.
Тоа колку е паметна Серсеи ќе го дознаеме подоцна, засега добро ја игра играта.
Па нека почека година дена, ваљда тогаш ќе може? Секако Дани уште ќе нема стигнато во Вестерос, влечуга е.

А за Кучето - идам на пп.

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.605
Поени од реакции
13.303
среќа не го видов спојлерот но ова дефинитивно ја прели чашата.. ќе ти ебам и форум и се па колкав морон треба да си да направиш такво нешто... не едноставно не смеам да ризикувам веќе и по цена на тие мислења кои ни разјаснуваат за ликовите и слично нешто што сме подзаборавиле... не влегувам тука до крај на сезона и решен проблем.. ај поздрав..
Кај си бе? Арен? :D

Нед Старк ќе го обезглават :pos:

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Случајно или не, се погоди ковчегот да го отвори токму пред Тирион.
Ништо не е случајно кај Варис :)

За Роб се согласувам дека е досаден. Дури и Кејтлин ми е поинтересна од него. Можеби бидејќи не знам кои му се плановите, не знам ни дали воопшто има некои планови. Истото важи и за Станис. Џон Сноу сезонава не покажа ништо посебно, ама ај, се` уште имам верба во ликот бидејќи ми се чини дека Мартин го спрема за нешто значајно.
Мене Џон Сноу ми е ептен досаден, веднаш по Роб. И многу племенит е. Јас разбирам дека Нед Старк го има воспитувано, али ние како гледачи сакаме сплетки.
--- надополнето: 26 април 2013 во 19:28 ---
Освен Loras Tyrell и Brienne кои го сакаа, никој друг не се замараше со смртта на Renly. Mace Tyrell сигурно не тргна во војна во одмазда на Renly, туку тргна дека виде прилика да го зголеми своето присуство и влијание во Westeros. Решил ќерка му да биде кралица а он да седне во малиот совет и тоа беше мотивот Tyrells да се замешаат. Ова може да се види во втората сезона кога Margaery изразува желба дека сака да биде THE queen и новиве сцени со Olenna Tyrell каде збори за синот. Многу богата и моќна фамилија се во Westeros, имаат голема армија и подржувачи и нормално ќе имаат големи амбиции.
Па зошто веднаш после смртта на Роберт не им се придружија на Ланистери туку отидоа со Ренли?
Јас сепак мислам дека и Лорас имал дел во одлуката, поради одмазда за Ренли.
--- надополнето: 26 април 2013 во 19:30 ---
И најважното: Го уби Лудиот Крал, докрајчувајќи ја динсатијата која што владееше со Вестерос 300 години.
Од зад грб.
Ова никогаш не ми беше јасно. Го спасил народов од Лудиот крал, а народот се фатил со тоа дека го убил од зад грб и бити.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.651
Поени од реакции
59.624
Слабо лајкови на постовите, ама барем ме чекаат да завршам :D
Е нема лајкови. Колку пати сум ти дал лајк, после отворам тема гледам си допишала уште 20 работи. Од сега лајк после 3 дена, да сме сигурни дека е завршен постот :)

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
Мене Џон Сноу ми е ептен досаден, веднаш по Роб. И многу племенит е. Јас разбирам дека Нед Старк го има воспитувано, али ние како гледачи сакаме сплетки.
Исто и мене Сноу не ми е интересен, ама нели Варис вели да имаме трпение и затоа го чекам да се истакне. И Калиси во втора сезона немаше којзнае каква интересна приказна, ама вредеше да се чека за во последната епизода да растури во сцената која моментално за мене е најдобра до сега. Финтата што Сноу не сум го тргнал од топ 10 листата е што се наоѓа на место, помеѓу суштества, кои можат да имаат огромно значење во понатамошниот тек на настаните. Сплетките очекувам да почнат да се случуваат во скоро време кога Вајлдлинзите ќе се соочат со Ноќната стража.

Едит: се извинувам, требаше да те почекам да напишеш се`. :)

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Дај бар научете ја да ги цитира сите оддеднаш. Вака со секое ново цитирање ми се појавува во нови теми :cautious:

Kajgana Shop

На врв Bottom