Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мене кога ме заебаа со спојлери ги прочитав сите книги на инат. Уште подобра е серијата кога ги имаш прочитано книгите, иако се сложувам нема секој време да чита детален опис на 77 кулинарски специјалитети.
Ама и никот твој е спојлер, сеа знам дека ќе се избаци уште некоја фаца Болтон и ќе биде значаен лик.![]()
Geezer по брза постапка ќе биде баниран од темата. Кај мене спојлер се води ко убиство.
Сега види го што прави Гизер-ов. Ја почна серијава пред три дена, ги изгледа сите епизоди досега, па кажа спојлер за епизода која уште не е излезена. Ние што гледаме континуирано три години и одбегаваме спојлери сме посрани ко шофершајбна од страчки заради некој што се дрзнал прочитаното од википедија да го пофали овде. Јас се плашев некој од литературниот окружок да не заебе работа ама по се изгледа падобранците се тие кои заебаваат.
Еден на првата сезона пиша дека Нед Старк ќе умре. Сега Гизер пиша друг спојлер. Никогаш не сум се пувал дека сум модератор ама Џеј и Тивкиот Боб имаа една хумана кауза која како човек со алатки за модерирање треба да почнам да ја исполнувам.
Гизер сељачиште невидено. Не ми се гледа серијава повеќе...
Сте го тргнале спојлерот има многу идиоти на форумот, среќа што јас веќе го знаев !
Сте го тргнале спојлерот има многу идиоти на форумот, среќа што јас веќе го знаев !
Не е битно друже, ќе си попиеш бан. Лажен, нелажен доста се правевте паметни. Може и да ја заклучиме серијава да нема коментари повеќе. И тоа е како опција. Чисто да ви кажам.
Не претерувај сеа. Нема што никој да кажува и да потврдува. Ако некој сака да лета напред со дејството, бујрум има тема во литературниот под-форум.Нека бе, само ако не е вистина тоа, ондак што прајме? Еден член потврди само, нека кажат тие што ги читале книгите. Бар да биде оправдано.
И никој не се правел паметен, да бидеме на чисто.
Нека бе, само ако не е вистина тоа, ондак што прајме? Еден член потврди само, нека кажат тие што ги читале книгите. Бар да биде оправдано.
И никој не се правел паметен, да бидеме на чисто.
А добро, шо е работава со „лажниве“ спојлери, пред некое време еден, сега пак.
Реков и во минатиот пост. Никогаш нигде не сум се ставил "над" членовите во сите мои години модераторство. Ретко сум доделил поени, а уште поретко банови. Ова кон тебе не е покажување сила, немој да мислиш дека мене ми треба интернетот за да покажувам сила на него. Не сум лакеј на глори хантерите од интернетот.Па и куропецалења од модераторот, сила да покажел, чудни, стварно.
Реков и во минатиот пост. Никогаш нигде не сум се ставил "над" членовите во сите мои години модераторство. Ретко сум доделил поени, а уште поретко банови. Ова кон тебе не е покажување сила, немој да мислиш дека мене ми треба интернетот за да покажувам сила на него. Не сум лакеј на глори хантерите од интернетот.
Со минатиот јузер беше пофин, покултурен и знаеше до кај ти беа границите. Гледам со новиот јузер колиш, бесиш, палиш.
Пред еден месец беше баниран член кој исто така испадна "се зезал". Ќе бидеш баниран од темава за пишување. Ретко некој ме лути многу колку сега ти или кој и да се најдеше на твое место тогаш, истата казна ќе ја јадеше.
Од 50 ликови во серијата ти баш овој случајно го кажа па кажа и во која епизода ќе се случи тоа !Чекај, стварно вистина е?