- Член од
- 7 април 2012
- Мислења
- 1.130
- Поени од реакции
- 1.510
Ќе сменеше нешто ако го боцнеше од напред?Од зад грб.
Ќе сменеше нешто ако го боцнеше од напред?Од зад грб.
Па менува нешто. Пред се` зборува доволно за неговата чест бидејќи со тоа ја прекршил светата заклетва. Кралската гарда треба да му служи на Кралот, без разлика каков е. Можеби и Баристан Селми не се согласувал со владеачката политика во тоа време, но му останал верен на Ерис до крај. Затоа Селми е помилуван од Роберт, а Џејми засекогаш ќе го носи прекарот Kingslayer.Ќе сменеше нешто ако го боцнеше од напред?
Тотално исто и јас, само мислев дека е во 9та епизода тоа. За нешто друго се однесува веројатно насловот Крвава Свадба се надевам нема и тоа да го дознаам пред време !И јас го знаев, ама денес науив во која епизода ќе се случи. Сега ако може уште некој да ни пише како ќе се случи за да не мора да гледаме.
Педериште, пак се караше со мене пред 4-5 дена, мислеше Тирион е Wee-Man од Jackass. Сеа дојде паметен да се прајт. Абе ти ебам помодарот и сличните ко него. Ак не се напрает фраери на форум на тема, во реален живот сигурно никој немат ни муабет да им напрајт. Мочко помочан, ептен се изнервирав.Geezer по брза постапка ќе биде баниран од темата. Кај мене спојлер се води ко убиство.
Сега види го што прави Гизер-ов. Ја почна серијава пред три дена, ги изгледа сите епизоди досега, па кажа спојлер за епизода која уште не е излезена. Ние што гледаме континуирано три години и одбегаваме спојлери сме посрани ко шофершајбна од страчки заради некој што се дрзнал прочитаното од википедија да го пофали овде. Јас се плашев некој од литературниот окружок да не заебе работа ама по се изгледа падобранците се тие кои заебаваат.
Еден на првата сезона пиша дека Нед Старк ќе умре. Сега Гизер пиша друг спојлер. Никогаш не сум се пувал дека сум модератор ама Џеј и Тивкиот Боб имаа една хумана кауза која како човек со алатки за модерирање треба да почнам да ја исполнувам.
Толку пази јас да не ти го кажам ти од друг го дознаСега не ми се ни гледа наредната епизода.
Да, во ваквите приказни начинот на кој умираш или убиваш менува се. Зборува за карактерот, кој Ланистерови не го поседуваат, со исклучок до некаде на Тирион. Сите останати се Џубриња.Ќе сменеше нешто ако го боцнеше од напред?
You lucky bastard!мада вашите коментари ми го скратија изборот на 2ца![]()
Ќе си знам од 3 до 8 сабајле да не влегувам во темава.Толку пази јас да не ти го кажам ти од друг го дозна![]()
шестата некаде на крајот од 2015, а може и 2016 да фатиЗаебано е малце што има доста луѓе кои ги прочитале сите 5 книги и врска немаш кога можеш да наидеш на спојлер. Затоа избегнувам да ги читам коментарите на некои сајтови како фејсбук, 9гег и слични. Има секакви будали на интернет кои ќе ти заебат епизода, сезона, серија.
Иначе до кај стигна стариот со пишување на книгите. Ваљда ќе дочека да ги напише сите![]()