Добро, кого читавте и дали да читам слободно по темава? Ако некој пишал вистински спојлер, а не ко мене лажен, има да го барам и да го убијам.
--- надополнето: 26 април 2013 во 17:45 ---
Geezer по брза постапка ќе биде баниран од темата. Кај мене спојлер се води ко убиство.
Сега види го што прави Гизер-ов. Ја почна серијава пред три дена, ги изгледа сите епизоди досега, па кажа спојлер за епизода која уште не е излезена. Ние што гледаме континуирано три години и одбегаваме спојлери сме посрани ко шофершајбна од страчки заради некој што се дрзнал прочитаното од википедија да го пофали овде. Јас се плашев некој од литературниот окружок да не заебе работа ама по се изгледа падобранците се тие кои заебаваат.
Еден на првата сезона пиша дека Нед Старк ќе умре. Сега Гизер пиша друг спојлер. Никогаш не сум се пувал дека сум модератор ама Џеј и Тивкиот Боб имаа една хумана кауза која како човек со алатки за модерирање треба да почнам да ја исполнувам.
Чек чек, сакаш да ми кажеш дека поверувавте?
Не е вистина бре, пуштив лажен, да видам реакција. Освен навистина ако не се случило нешто во петта епизода, што искрено појма немам, ниту сум ги читал книгите, ниту пак од некаде имам пренесено.
--- надополнето: 26 април 2013 во 17:46 ---
Гизер сељачиште невидено. Не ми се гледа серијава повеќе...
И ти ли бе?
--- надополнето: 26 април 2013 во 17:57 ---
Сте го тргнале спојлерот има многу идиоти на форумот, среќа што јас веќе го знаев !
Чекај, стварно вистина е?
Ако е, тогаш ви должам извинување, искрено. Пишав на зафрканција, не ни имав напамет дека ќе се случи тоа што ќе се случи. Пишав да видам колку ќе се попалите, не знаев воопшто дека тоа ќе биде во следна епизода. Ќе речам, ниту книги, ниту Википедии, ниту ништо.
Сум ви ја расипал ете епизодата, пак се извинувам, а се изнајадовте трици, ко да сум ви убил нешто во фамилија.
Па и куропецалења од модераторот, сила да покажел, чудни, стварно.
--- надополнето: 26 април 2013 во 17:57 ---
Сте го тргнале спојлерот има многу идиоти на форумот, среќа што јас веќе го знаев !
Чекај, стварно вистина е?
Ако е, тогаш ви должам извинување, искрено. Пишав на зафрканција, не ни имав напамет дека ќе се случи тоа што ќе се случи. Пишав да видам колку ќе се попалите, не знаев воопшто дека тоа ќе биде во следна епизода. Ќе речам, ниту книги, ниту Википедии, ниту ништо.
Сум ви ја расипал ете епизодата, пак се извинувам, а се изнајадовте трици, ко да сум ви убил нешто во фамилија.
Па и куропецалења од модераторот, сила да покажел, чудни, стварно.