S
Stef Bachatero
Гостин
Јас неделава ќе експериментирам максимумот што ќе го дадам па ќе видам дали ќе се пријавам
банана, суво грозје, јогурт....Дечки ... пред утринско трачње што е најубаво да се јаде ?
сакам да почнам со редовно трчање па да прашам
Убави се оние од Виталија едни енергетски табли (не ми текнува сега како би ги превел).банана, суво грозје, јогурт....
Со две банани, јогурт од парчиња овошје и такви мусли испливав 30 км и после маратонот 2 саата не ми текнуваше на јадење енергетската вредност им е огромнаУбави се оние од Виталија едни енергетски табли (не ми текнува сега како би ги превел).
Пред некое време зедов такви рефус паковани во обична кеса, кои имаа симболична цена.
Најчесто се рефус искршени и затоа и цената им беше таква. Ги даваа и гратис со Мусли заедно.
OК e oва Ќе завршиш у првата 100тка (полумаратон) да би оддржавал слично темпо цела трка.7.5 километри од кои 1километар со јак успон за 38 минути. Што мислите ?
Па не е баш многу брзо. Со тоа темпо под претпоставка дека ќе можеш да го одржуваш во тек на цела трка, ќе истрчаш полумаратон за околу 2 саати.7.5 километри од кои 1километар со јак успон за 38 минути. Што мислите ?
Баш на 7.5 и на 17км има чек поинт. Еве види од прилика како стојат времињата од ланскиот.да да па и тоа ми е целта Негде околу 2саати да го истрчам маратонот...
По ланскиве резултати, саат и педесет до два саати за цела трка, ако се истрчат 7.5 за 38 минути.Баш на 7.5 и на 17км има чек поинт. Еве види од прилика како стојат времињата од ланскиот.
http://www.skopskimaraton.com.mk/rezultati2012/21k.pdf
ОКеј, те ставив во мојот список.. За сега сме само јас и тиПо ланскиве резултати, саат и педесет до два саати за цела трка, ако се истрчат 7.5 за 38 минути.
Инаку денес ќе станував рано да потрчам на кејов, ама ко ме најде 10 ипол, 11 излегов и сонцето ме мавна у глава, папсав после 7 ипол километри. Башка кондиционо послабо се осеќам од лани. Изгледа годинава послаби резултати ќе се вадат. Ама ај, да не се колнам предвреме.....
Инаку се пријавувам за тим Кајганџии на тркава, па се надевам ќе бидам од некоја помош )
И јас се пријавив така даОКеј, те ставив во мојот список.. За сега сме само јас и ти
Па пишав погоре како да биде пријавувањето... Кај мене во ПП, за да имам евиденција.И јас се пријавив така да