Трчање, Скопски Маратон и останати атлетски настани во Македонија

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.206
Поени од реакции
34.444
Се пријавив јас ама заборавив да пишам тим... Мојот другар има срам да трча во тимот на Кајгана па така да само мене ме сметајте ;)
Пиши ми име и презиме во ПП :)
--- надополнето: 26 април 2013 во 21:18 ---
Пријавувајте се побрзо сите на сајтот!
Во полето за тим не ставајте ништо, накнадно ќе ве информирам како ќе оди пријавувањеот на тимовите. Побрзајте, имате рок до 30.04.2013!

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.206
Поени од реакции
34.444
До сега пријавени за Кајгана тим сме:
1) Acid
2) СпаЈдеР
3) Stef Bachatero
4) Mich0MKD

Ако сте сите пријавени на сајтот - супер. Јас ќе средам за да бидете впишени во тимот "Kajgana" :)

Останатите што сакате да се приклучите - побрзајте! Имате уште 3 дена за пријава на сајтот! Кога ќе се регистрирате на сајтот, во име на тим напишете "Kajgana" (без наводници - на латиница) и пишете ми ПП со ваше име и презиме :)

Ајде, што повеќе тоа повесело! :vozbud:

Peterson15, ти дефинитивно само на 5км идеш?
Спенс Mr.White Charon Kaiser

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.206
Поени од реакции
34.444
I mene turi me u timot,jesda nema od pomos da vi bidam :D
Те додадов во списокот. Кажи ми само дали се регистрираше веќе на сајтот и дали го стави името Kajgana (на латиница) во име на тим?
Ако си бил претходно регистриран кажи ми, за да те вметнеме во тимот на друг начин :)

S

Stef Bachatero

Гостин
Очекувам сите кајганџики да ни дадат подршка а не само да ни прават храни кога сакам да го стопам мешлакот :)

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.206
Поени од реакции
34.444
Момци, до сега сме 6 души... И тоа е одлична бројка за тимско трчање. Се договорив со организаторите на Скопски маратон како да го пријавиме тимот.
Но, пред да го пуштам списокот сакам да бидам сигурен дека сме толку од луѓето кои веќе се регистрирале без тим. Останатите кои не се регистрирани, во име на тимот може да пишат Kajgana (на латиница).

Edit:
Го додадов и Charon :)

Член од
21 септември 2012
Мислења
1.308
Поени од реакции
1.443
Ацид пиши ме и мене, пријавен сум без тим.

Денес мавнав се на се 14.5км, ама дефинитивно нешто не е во ред со десната нога. Ќе морам да ја средам... сега и некоја жила ме дупчи при одење/трчање. Можно ли е да ми цела десна нога дефектна у пм/

Член од
27 март 2007
Мислења
584
Поени од реакции
37
едно прашање.. колку е километри е од жабар до палас по патеката?? да знам одприлика колку трчам и исто колку е од жабар до мостот обединети нации по патеката.. зборувам за еден правец

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.737
Поени од реакции
27.728
едно прашање.. колку е километри е од жабар до палас по патеката??
околу 2.5км
и од палас до обединети крај е толку
шо значи нешто малце над 5км е од жабар до обединети нации

Член од
20 јануари 2009
Мислења
3.159
Поени од реакции
375
На 5км ќе трчам јас.
Со среќа на вашиот Кајгана тим :)

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.206
Поени од реакции
34.444
Ацид пиши ме и мене, пријавен сум без тим.

Денес мавнав се на се 14.5км, ама дефинитивно нешто не е во ред со десната нога. Ќе морам да ја средам... сега и некоја жила ме дупчи при одење/трчање. Можно ли е да ми цела десна нога дефектна у пм/
Друже, ќе те скршам зошто не си ја прочитал темава! :)

Се пријави без тим ли? Кога? Пред да пишам 100 пати дека треба со Kajgana да се пријавиш, или после тоа? :)))

Ај објасни и пиши ми персонална порака со име и презиме...

Член од
20 март 2008
Мислења
694
Поени од реакции
414
Дечки ... пред утринско трчање што е најубаво да се јаде ? :)
сакам да почнам со редовно трчање па да прашам :)
Демек ќе трчаш негде низ град или па на стадион ќе идеш? Дај кажи ако имаш некоја рута на трчање баш да видим.

Kajgana Shop

На врв Bottom