Трчање, Скопски Маратон и останати атлетски настани во Македонија

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.206
Поени од реакции
34.444
Трчаме Заедно - во чест на загинатите во Бостон

Во чест на жртвите на бостонскиот маратон, на 19 април (петок) „Трчаме заедно“ ги повикува сите професионални и рекреативни тркачи да искажат сочуство преку 42 минутно трчање по кејот на реката Вардар во Скопје.

Трчањето ќе започне во 18.00 часот од кафеаната „Жабар“ до мостот кај „Александар палас“ и назад.

Целта на трчањето е да испрати апел до сите надлежни институции да преземат соодветни мерки за безбедност на сите спортски натпревари и настани за да се избегнат вакви трагични настани.

Член од
21 септември 2012
Мислења
1.308
Поени од реакции
1.443
Бев на кеј да трчам малце, ама имам мал проблем. При трчање, коската (цеваницата) и глуждот на десната нога ме зезаат нешто... Имаше едни апчиња за зајакнување на зглобовите мислам, ги знае некој ?

Член од
14 февруари 2013
Мислења
1.798
Поени од реакции
2.366
Ќе трчаме во тим или ??? Кандидати сме ние двајца другари па чекаме на ваш одговор :)
--- надополнето: 20 април 2013 во 18:40 ---
Ќе трчаме во тим или ??? Кандидати сме ние двајца другари па чекаме на ваш одговор :)

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.206
Поени од реакции
34.444
E ајде де, колку сме до сега? Ајде, пријавувајте се, јас ќе водам список, па ќе се пријавиме.
Дали има заинтересирани за утре да истрчаме на кеј?

Член од
14 февруари 2013
Мислења
1.798
Поени од реакции
2.366
E ајде де, колку сме до сега? Ајде, пријавувајте се, јас ќе водам список, па ќе се пријавиме.
Не сум од Скопје :)

S

Stef Bachatero

Гостин
Јас не сум се мерел колку ми е тајмингот али сум у топ форма.
Така да ако се пријавите за полумаратонот јас сум за.

Член од
21 септември 2012
Мислења
1.308
Поени од реакции
1.443
Пиши моб во ПП за утре/ Јас мислев водно да го трчам нагоре, ама може и кеј.

O

Orion.

Гостин
Бев на кеј да трчам малце, ама имам мал проблем. При трчање, коската (цеваницата) и глуждот на десната нога ме зезаат нешто... Имаше едни апчиња за зајакнување на зглобовите мислам, ги знае некој ?
Глукозамин сулфат, не треба рецепта пошто не се лекови туку суплементи

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.206
Поени од реакции
34.444
Ајде, кој е за трчање од 13:30?
Јас и Спенс идеме, се чекаме на патека кај Жабар. Не бидете буљаши, ако трчаме тимски барем да истрчаме и неколку пати заедно... :)

ping Stef Bachatero Mich0MKD Kaiser Charon Mr.White Peterson15 Isak Keyten

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Не сум ја видел темава порано, за денес не стигнувам, за следен пат сум за, посебно вака колективно ако се трча :).

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.206
Поени од реакции
34.444
Де, де, де... Кој сака да дојде, ќе најде 100 начини да дојде. Кој не сака, ќе најде 100 изговори :(
Aj, следен пат договорете термин неколку дена унапред. Се надевам на поголем одзив.

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Health issues. Can't run. Со здравје :)

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.206
Поени од реакции
34.444
Со @Спенс мавнавме околу 7 ипол километри денес :)
http://t.co/i32GGOXGv0

Многу топло, нек си ебе матер... Ама редно време беше да почнеме да се привикнуваме на времето кое не очекува на Скопски маратон.
Кој е за заедничко трчање деновиве?

Член од
21 септември 2012
Мислења
1.308
Поени од реакции
1.443
Со @Спенс мавнавме околу 7 ипол километри денес :)
http://t.co/i32GGOXGv0

Многу топло, нек си ебе матер... Ама редно време беше да почнеме да се привикнуваме на времето кое не очекува на Скопски маратон.
Кој е за заедничко трчање деновиве?
Јас и накај водно продужив, сега се вратив дома. И сега со инвалидска количка низ дома :D

Може во среда да трчаме/

Kajgana Shop

На врв Bottom