dragonsky
Hate leads to suffering
- Член од
- 25 декември 2010
- Мислења
- 43.387
- Поени од реакции
- 85.320
Еве јас ќе попстирам слика:ajde uste edna slika ako mozete postirajte
Еве јас ќе попстирам слика:ajde uste edna slika ako mozete postirajte
Па човекот е од Швајцарија каде што германски, италијански и француски се официјални јазици. Му останало да научи англиски и тоа е тоаА овај келешов има јазик кој не го знае?
No, не, nein, nee, nah, nai, na, non, nem, neen, нет...А овај келешов има јазик кој не го знае?
А и стварно тешка работа да научиш англиски, германски, француски и италијански. само кај германски ќе се помачиш малце.Па човекот е од Швајцарија каде што германски, италијански и француски се официјални јазици. Му останало да научи англиски и тоа е тоа
Francuskiot 100 pati potezok jazik od germanskiot..А и стварно тешка работа да научиш англиски, германски, француски и италијански. само кај германски ќе се помачиш малце.
Шпански и италијански се учат без курс за другиве ќе ти треба. Добро и англиски може да се научи од филмови. Е сега кај мене се погоди мајка ми да знае руски, а татко ми германски па знам да гукнам по нешто и од овие јазици. Француски го имав факултативен во основно ама ич немав желба да го научам, многу бош јазик.И Шпански знае бе
Сеедно, поентата ми беше дека не е rocket science да ги знаеш сите три ко што направија погореFrancuskiot 100 pati potezok jazik od germanskiot..
Да се вратиме на темата,UEFA Тема за јазици сезона 2012/2013.