The Office

• Креатор на темата Креатор на темата Mac))
  • Време на започнување Време на започнување
Мразам по кој пат заминаа со приказниве, конкретно за Пем-Џим-Брајан триаголникот. Последна сезона, не да одат all-in со хумор, тие прават некои глупи драми во стилот нa HIMYM за на крај, погодете што, Џим и Пем ќе бидат заедно. Зошто бе? :facepalm:

Оваа преработка е појака од оригиналот

:D

Ама сепак, ова е тема за америчката Офис... можеме на друга тема да се префрлиме за британската, ако има иницијатива...

Ама сепак, ова е тема за америчката Офис... можеме на друга тема да се префрлиме за британската, ако има иницијатива...

Не само иницијатива, повеќе од 2 страни нема да има. Ама затоа HIMYM има 7-80 страни..
Иам отворено за Еxtras и еве пресно Idiot Abroad. Ако отворам The Ricky Gervais Show + подкастите 10 постови ќе има макс.
Муабетот ми е све може да се спои во едно.. проекти на Рики, пошо на Офис и на сите е (ко)продуцент и (ко)креатор.
Па би се врзело некоја поголема дискусија..

Не само иницијатива, повеќе од 2 страни нема да има. Ама затоа HIMYM има 7-80 страни..
Иам отворено за Еxtras и еве пресно Idiot Abroad. Ако отворам The Ricky Gervais Show + подкастите 10 постови ќе има макс.
Муабетот ми е све може да се спои во едно.. проекти на Рики, пошо на Офис и на сите е (ко)продуцент и (ко)креатор.
Па би се врзело некоја поголема дискусија..
Знам... да имаше заинтересираност, тема ќе имаше одамна. Ако сега се отвори тема за Рики и притоа во таа тема ги спојам сите други теми за него, ќе се подредат хронолошки, најновата ќе дојде последна.
Затоа јас наместо да отворам за Луи и Лаки Луи, отворив една цела тема за Луи Сикеј... и таа имаше едвај страни, ама толку сме фанови све на све. Ќе испостираме 2-3 клипа, едно две мислења и тоа е тоа...

Он топик - америчкава уште не ја почнав, а во компјутер ми седат три сезони. :eek:

Знам... да имаше заинтересираност, тема ќе имаше одамна. Ако сега се отвори тема за Рики и притоа во таа тема ги спојам сите други теми за него, ќе се подредат хронолошки, најновата ќе дојде последна.
Затоа јас наместо да отворам за Луи и Лаки Луи, отворив една цела тема за Луи Сикеј... и таа имаше едвај страни, ама толку сме фанови све на све. Ќе испостираме 2-3 клипа, едно две мислења и тоа е тоа...

Он топик - америчкава уште не ја почнав, а во компјутер ми седат три сезони. :eek:

Исто бев, знаеш дека после британската америве немаат реална шанса да понудат исто ниво квалитет не пак нешто повеќе..
Ама воопшто не е лоша, 4-5-6 сезона се апсолутен врв, Стив е феноменален рака на срце, а кога дојде Ферел одма ја прекинав.
Да ја претепаш штом можеш.

А зошто темата за Луис не е во подфорумот Серии? Не би имала појше одѕив тука?

А зошто темата за Луис не е во подфорумот Серии? Не би имала појше одѕив тука?
Темата за Louie отворена од Псајсајд е во подфорумов серии, ако мислиш на неа... А темата за Луи Сикеј ја отворив во филм и тв затоа што беше општа тема. Се апдејтира одвреме навреме со интервјуа и слично, еве со новиот стенд ап на Луис ќе имаме за што да зборуваме и таму.

The Office UK заслужува сопствена тема на форумов, со оглед на тоа какви се серии имаат своја тема. Не дека тоа треба да биде одлучувачки фактор, и да не беа таквите теми, in its own right, you'd think this series would have been one of the first to get its own thread.
Ама ако мислите дека е попрактично да има една тема за сите проекти на Ricky Gervais (и Stephen Merchant, не треба да го забораваме), by all means do so, but quickly. Инаку ќе отворам јас за серијава само, па може и конечно ќе направам нешто конструктивно и корисно на форумов. :D

Инаку, по четврти пат ја гледам цела. Не ни планирав да ја почнам овој пат, онака ги вртев омилените моменти, ама одма добиваш желба за целата да ја изгледаш, повторно. Не знам дали некогаш воопшто ќе ми здосади. Something tells me it won't.

P.S. A wild Matthew Perry appears in the video.

Заврши, а? Време беше. За мене заврши кога си отиде Мајкл Скот.

Гледам се појавил во последната епизода. Треба да ја симнам да ја изгледам. Или може цела 9та сезона ќе ја симнам. :)

Заврши, а? Време беше. За мене заврши кога си отиде Мајкл Скот.

Гледам се појавил во последната епизода. Треба да ја симнам да ја изгледам. Или може цела 9та сезона ќе ја симнам. :)

Апсолутно иста ситуација и кај мене. Сеуште мислам дека некогаш, некаде ќе ја изгледам цела 9та сезона.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom