Божино
4815162342
Dwight: Bye Jim, i love you.
Се заеба самиот
Се заеба самиот

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ама сепак, ова е тема за америчката Офис... можеме на друга тема да се префрлиме за британската, ако има иницијатива...
Знам... да имаше заинтересираност, тема ќе имаше одамна. Ако сега се отвори тема за Рики и притоа во таа тема ги спојам сите други теми за него, ќе се подредат хронолошки, најновата ќе дојде последна.Не само иницијатива, повеќе од 2 страни нема да има. Ама затоа HIMYM има 7-80 страни..
Иам отворено за Еxtras и еве пресно Idiot Abroad. Ако отворам The Ricky Gervais Show + подкастите 10 постови ќе има макс.
Муабетот ми е све може да се спои во едно.. проекти на Рики, пошо на Офис и на сите е (ко)продуцент и (ко)креатор.
Па би се врзело некоја поголема дискусија..
Знам... да имаше заинтересираност, тема ќе имаше одамна. Ако сега се отвори тема за Рики и притоа во таа тема ги спојам сите други теми за него, ќе се подредат хронолошки, најновата ќе дојде последна.
Затоа јас наместо да отворам за Луи и Лаки Луи, отворив една цела тема за Луи Сикеј... и таа имаше едвај страни, ама толку сме фанови све на све. Ќе испостираме 2-3 клипа, едно две мислења и тоа е тоа...
Он топик - америчкава уште не ја почнав, а во компјутер ми седат три сезони.![]()
Затоа јас наместо да отворам за Луи и Лаки Луи, отворив една цела тема за Луи Сикеј... и таа имаше едвај страни, ама толку сме фанови све на све. Ќе испостираме 2-3 клипа, едно две мислења и тоа е тоа...
Темата за Louie отворена од Псајсајд е во подфорумов серии, ако мислиш на неа... А темата за Луи Сикеј ја отворив во филм и тв затоа што беше општа тема. Се апдејтира одвреме навреме со интервјуа и слично, еве со новиот стенд ап на Луис ќе имаме за што да зборуваме и таму.А зошто темата за Луис не е во подфорумот Серии? Не би имала појше одѕив тука?
Moраше да издоминира на крај МајклI can't believe you came...
- That's what she said!
![]()
Заврши, а? Време беше. За мене заврши кога си отиде Мајкл Скот.
Гледам се појавил во последната епизода. Треба да ја симнам да ја изгледам. Или може цела 9та сезона ќе ја симнам.![]()