The Office

• Креатор на темата Креатор на темата Mac))
  • Време на започнување Време на започнување
Koга ја гледам по вторпат се смеам повеќе од првиот, дали тоа значи ако ја гледам трет пат ќе се смеам уште повеќе :P:D

Кратко јасно едноставно најдобро
без зборење само мртва тишина и лицата доволно говорат на крајот од работното време на светот му требаше ваква сценаиако ова е офице и има доста јаки сцене јас ја издвојувам баш ова

Само што ја догледав цела и можам да кажам дека од дамна немам толку многу уживано гледајки серија. Навистина е посебна серија со прејаки ликови. Пресмешни и многу емотивни моменти поготову во последната сезона.
Мајкл фалеше последните 2 сезони ама за тоа го замени Двајт со што ми стана еден од најомилените ликови не само во серијава туку и поопширно.
Би сакал тие што ја гледале серијата да коментираат и од време на време да праќаат по некое смешно видео налик на темата за Френдс, поради тоа што оваа серија навистина заслужува повеке од 7 факинг страни..

Дечки некој да ми даде добар HD торент. Нигде не можам да најдам

Серијава доста пати сум ја фатила на тв.. имав гледано доста рандом епизоди и сега конечно се решив да ја гледам од почеток (знам срам да ми е).. до 4та сезона сум и серијава ми е ЕПИК, не знам кај ми бил паметот што одлагав цело време за серијава да ја гледам. :D
многу се смеев на ова :pos:
What's wrong with you, why did you phrase it like that :lolzz:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom