JUVE_Ultras
Ragazzo della piazza
- Член од
- 22 септември 2010
- Мислења
- 2.451
- Поени од реакции
- 3.968
жал ми падна за девојчево
Богами за живци вас навивачите на баерн ве сматрам за искусни но таа тема.Јас се немам "загрижено" и кинато живци во лш уште од дуелот со Челзи тој во 2008ма што беше.Така да ке биде ептен тресење до крај во овие две утакмици против Баерн.Многу занимлив дуел што одма ја заголицна пошироката јавност.....
Ја мислам ќе биде епски....
Искрено неам живци више од оваа ЛШ,се насобраа последниве години за Баерн многу јаки дуели у ЛШ,али коа толку прошле ќе го преживеам и ова!
Многу занимлив дуел што одма ја заголицна пошироката јавност.....
Искрено неам живци више од оваа ЛШ,се насобраа последниве години за Баерн многу јаки дуели у ЛШ,али коа толку прошле ќе го преживеам и ова!
Аман бе, не е ова војна па да кинете живци да пиете аспирини и други глупости... Фудбал е, спорт е, кој и да помине понатаму таква е играта каде што мора да има победник и поразен, и не треба да се секираш дали си поразен, таков е животот и спортот ...Богами за живци вас навивачите на баерн ве сматрам за искусни но таа тема.Јас се немам "загрижено" и кинато живци во лш уште од дуелот со Челзи тој во 2008ма што беше.Така да ке биде ептен тресење до крај во овие две утакмици против Баерн.
Не знам какви разговори сте воделе со фановите на Арсенал, но да ти кажам право јас сакав да ни се падне германска екипа, бидејќи едвај со душа чекам Јуве да игра против некој силен противник ама да не биде Барса, само нејќев Барса, али ете сакав германска ради тоа што на италијаните им лежат германците, али колку ќе биде тоа точно ќе видиме. Баерн е според мене двојно посилен од Јуве, и според квалитетите на играчите и формата нема сомнение, но верувај тактиката ќе биде клучна за пролазак даље.. И со душа чекам да дојде натпреварот за да гледаме фантастичен натпревар (многу ќе потсеќа на летоска Италија-Германија полуфиналето )Мило ми е што со вас може убав муабет да се направи за разлика од тие од фан клуб Арсенал.
Погба читам е повикан за квалификациските натпревари на Франција. Кажав еднаш и ќе кажам пак, тој е новиот Јаја Туре
Погба ќе стане играч само ако остане Погба. Секаква споредба е лоша работа.Мило ми е што со вас може убав муабет да се направи за разлика од тие од фан клуб Арсенал.
Погба читам е повикан за квалификациските натпревари на Франција. Кажав еднаш и ќе кажам пак, тој е новиот Јаја Туре
Многу занимлив дуел што одма ја заголицна пошироката јавност.....
Дечки нека победи подобриот чест е да се соочиме како екипи и двата тима оваа година и нашиот и вашиот имаат одлична статистика и игра. Биче жустро само се надевам пиздите од УЕФА нема да ја ебат.Мило ми е што со вас може убав муабет да се направи за разлика од тие од фан клуб Арсенал.
Се тоа ќе се смени ако дојде Боби на темаваМило ми е што со вас може убав муабет да се направи.
Си го читаш постот одкога ќе го поставишНе знам какви разговори сте воделе со фановите на Арсенал, но да ти кажам право јас сакав да ни се падне германска екипа, бидејќи едвај со душа чекам Јуве да игра против некој силен противник ама да не биде Барса, само нејќев Барса, али ете сакав германска ради тоа што на италијаните им лежат германците, али колку ќе биде тоа точно ќе видиме. Баерн е според мене двојно посилен од Јуве, и според квалитетите на играчите и формата нема сомнение, но верувај тактиката ќе биде клучна за пролазак даље.. И со душа чекам да дојде натпреварот за да гледаме фантастичен натпревар (многу ќе потсеќа на летоска Италија-Германија полуфиналето )
Бобица коа ќе дојде ќе стане уште поинтересно....Се тоа ќе се смени ако дојде Боби на темава
Можда зашо дава поише голови од трубадуриве што се задолжени за тоаБобица коа ќе дојде ќе стане уште поинтересно....
Иначе зашто Погба мислев крило дека игра или напад нешо така....?
Па види ја клупата на Јуве, види ја на Баерн па спореди ти тимот во целост кој е поквалитетенСи го читаш постот одкога ќе го поставиш