- Член од
- 2 јули 2010
- Мислења
- 4.625
- Поени од реакции
- 5.678
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не бе ти се чини тоа само бирsumljiv si![]()
Dafuq..Претпоставувам дека повеќето незнаете што можат лумиите
И што има врска ова со темава?Маме им еб*м на нашиве преглупи оператори, стварно не знам какви морони работат у маркетинг, до толку да се влече, да не се следат трендови, да не се биде у тек.
Маме им еб*м на нашиве преглупи оператори, стварно не знам какви морони работат у маркетинг, до толку да се влече, да не се следат трендови, да не се биде у тек.
Ништо. Едино да се порачи преку интернет или од странство. Во случај некој ако најде начин за купување на овој телефон + oдкодирање нека пише овде![]()
Auuu dobro telefonche. Epten mi pravaat merak novite telefonchinja od Nokia. Ovaa godina kje zeam novo telefonche, kje pochekam da odberam neshto izmegju Nokia ili Samsung IV. U sekoj sluchaj, epten mi se svigjaat.
Џои
Eden od malkute poedinci shto veruvaa vo voskresnuvanjeto na Nokia.
Од ебај, Windows Phone не е iPhone па да се замараме заклучен бил неможе да се апдејтира и такви глупости. И ако е заклучен на некоја мрежа за 1 минута со unlock code се отклучува и си шибаш.
Иначе преку ибеј највероватно ќе го најдеш поефтино отколку во нашите оператори (секако ако планираш на договор препорачувам од тука) царина за телефони нема, за ќе треба да платиш 18% ддв.
--- надополнето: 26 февруари 2013 во 19:17 ---
Е да во право си, иначе не сакам на договор и вакви глупости. Излева многу по скапо за разлика да го купиш така, целосен.
Ех 500 евра.кај нас ке биде 500 евра