- Член од
- 2 јули 2010
- Мислења
- 4.625
- Поени од реакции
- 5.678
sumljiv siЈа не реков дека ќе земем бе
sumljiv siЈа не реков дека ќе земем бе
Не бе ти се чини тоа само бирsumljiv si
Dafuq..Претпоставувам дека повеќето незнаете што можат лумиите
И што има врска ова со темава?Маме им еб*м на нашиве преглупи оператори, стварно не знам какви морони работат у маркетинг, до толку да се влече, да не се следат трендови, да не се биде у тек.
bitno iphone i galaxy ima po iljada evraМаме им еб*м на нашиве преглупи оператори, стварно не знам какви морони работат у маркетинг, до толку да се влече, да не се следат трендови, да не се биде у тек.
Од ебај, Windows Phone не е iPhone па да се замараме заклучен бил неможе да се апдејтира и такви глупости. И ако е заклучен на некоја мрежа за 1 минута со unlock code се отклучува и си шибаш.Ништо. Едино да се порачи преку интернет или од странство. Во случај некој ако најде начин за купување на овој телефон + oдкодирање нека пише овде
Кога ќе почнат сега кај и да е и со таблети ќе бидат уште подобри времиња за нив.Auuu dobro telefonche. Epten mi pravaat merak novite telefonchinja od Nokia. Ovaa godina kje zeam novo telefonche, kje pochekam da odberam neshto izmegju Nokia ili Samsung IV. U sekoj sluchaj, epten mi se svigjaat.
Џои
Eden od malkute poedinci shto veruvaa vo voskresnuvanjeto na Nokia.
Од ебај, Windows Phone не е iPhone па да се замараме заклучен бил неможе да се апдејтира и такви глупости. И ако е заклучен на некоја мрежа за 1 минута со unlock code се отклучува и си шибаш.
Иначе преку ибеј највероватно ќе го најдеш поефтино отколку во нашите оператори (секако ако планираш на договор препорачувам од тука) царина за телефони нема, за ќе треба да платиш 18% ддв.
--- надополнето: 26 февруари 2013 во 19:17 ---
Е да во право си, иначе не сакам на договор и вакви глупости. Излева многу по скапо за разлика да го купиш така, целосен.
Ех 500 евра. 15 000 очекувам да биди, 17 максимум.кај нас ке биде 500 евра