Boomerang
Немој CTRL+W.
- Член од
- 18 јуни 2006
- Мислења
- 3.709
- Поени од реакции
- 809
Јуни, моја прогноза .Ми направи мерак 520 многу, за тие пари одличен телефон. Кога ќе го донесат шугиве наши одма го земам.
Јуни, моја прогноза .Ми направи мерак 520 многу, за тие пари одличен телефон. Кога ќе го донесат шугиве наши одма го земам.
Ја мислам дека и-беј му е мајката. Овие нашиве се дупаат малце со Лумиа телефоните.. Ако донесат, би зедол 720каЈуни, моја прогноза .
Lumia 520 да аЕх 500 евра. 15 000 очекувам да биди, 17 максимум.
Колку е Experia U во МКД?Sony Xperia телефоните ги имаше уште првиот месец по цени слични како во странство. Е сега не знам зошто нема ниту една Nokia на странава на T-mobile, како што прочитав во странство 520-кава ќе се продава баш преку нив (како 521). Типувам на цена од околу 10.000 само за телефонот, 7.500 со договор по најниска тарифа.
Не можам да барам за овој модел (интернетот ми е тапа), ама типото само телефон е 7.500 денари, мислам дека во Британија беше околу 90 фунти.Колку е Experia U во МКД?
£74.95 Sony Xperia Tipo.Не можам да барам за овој модел (интернетот ми е тапа), ама типото само телефон е 7.500 денари, мислам дека во Британија беше околу 90 фунти.
Оваа го има и кај андроид со motiongraph апликација и тоа одамна....Претпоставувам дека повеќето незнаете што можат лумиите
Ако стартуваат со овие цени, нема шанси да ги купи некој.Епа луѓе нема баш евтини да бидат телефониве еве ги цените во велика британија кој ке бидат од април
Џои, како се вика оваа апликација, за сликите што е?Претпоставувам дека повеќето незнаете што можат лумиите