.Sky.
Заменик министер без титула
- Член од
- 15 февруари 2013
- Мислења
- 6.857
- Поени од реакции
- 7.241
- Локација
- На Венера
- Веб-сајт
- www.facebook.com
Драга К
Од кога ја немам слушнато песнава ехееееее

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Во право е другарот КвикСилвер, тешки ти се се постовиве ептен секако дека не те критикуваме туку реално ако ти треба некоја помош кажи сме прошле сите горе доле низ тешки ситуации...пробај да не бидеш толку чуствителен не земај се при срце инаку ќе се нервираш секој момент, ова од искуство од прва рака..поздрав и секое доброне бе брат ништо страшнотиња период, ништо посебно.
се разочарав од некои што ги сметав за другари, и јас како што сум си чувствителен многу си земам при срце па затоа ми беше потешко. ама поразговарав со една многу важна личност во мојот живот и сега ми е малку по лесно. а инаку што има врска што си го сонив денот со тоа дека сум напнат или нервозен?
You did the best you could.Драга, ќе беше се многу убаво ако имаше и убав крај вечерта како што беше целата. Само 200 метра одев сама по Партизанска за да не можам да заспијам сега. Копиле во Форд без регистерски таблички ја тепаше девојката во кола и тоа крвнички ја маваше од волан. Еј, во скут ја имаше земено за да може ваљда саглам да и покаже кој е мажот во приказната. Ако преживее девојката и по некоја случајност прочита тука нека напише да не ја мислам. Залудно што викнав полиција и проклето што немав време никако да изреагирам зошто замина одма, ваљда да ја дотепа на друга локација.
Без разлика на причината и без разлика што не е единствената ... потресна глетка дека можеби и утре ќе излезе со него на кафе, зошто он ја сака премногу.
Братко стварно, ако имаш некои зезнати проблеми, пиши ги, луѓе сме, немој само да потиснуваш у себе, ќе се прелеат, од искуство е ова...не бе брат ништо страшнотиња период, ништо посебно.
се разочарав од некои што ги сметав за другари, и јас како што сум си чувствителен многу си земам при срце па затоа ми беше потешко. ама поразговарав со една многу важна личност во мојот живот и сега ми е малку по лесно. а инаку што има врска што си го сонив денот со тоа дека сум напнат или нервозен?