Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
... незнам шо ми е вечерва, ама ич не сум расположен. Мислите цело време ми кружат, ме терат да размислувам за се околу мене, околу светот, случувањата... итн.

Ќе си трпам до 6 саатот, трета смена, а и дремка ме фаќа -_- Сакам дома :(

не бе брат ништо страшно ;) тиња период, ништо посебно.
се разочарав од некои што ги сметав за другари, и јас како што сум си чувствителен многу си земам при срце па затоа ми беше потешко. ама поразговарав со една многу важна личност во мојот живот и сега ми е малку по лесно. а инаку што има врска што си го сонив денот со тоа дека сум напнат или нервозен?
Во право е другарот КвикСилвер, тешки ти се се постовиве ептен секако дека не те критикуваме туку реално ако ти треба некоја помош кажи сме прошле сите горе доле низ тешки ситуации...пробај да не бидеш толку чуствителен не земај се при срце инаку ќе се нервираш секој момент, ова од искуство од прва рака..поздрав и секое добро

Aх, драга драга. Еднаш ќе пушти човек порнич и прати шо се дешава. Немаше звук никаков, си викам дај да не имам намалено. Проверувам 100ка попуштено, и ко наеднаш ко рикна од позади Bon Jovi-Livin on a prayer :facepalm::icon_lol: :pos: Трауми

драга,ако ми го видиш к`сметот негде,прати го на мојата адреса - одамна се има изгубено сигурно заборавил каде треба да се врати.........

Кафана, седенка, ракииче, шопска, крцкаво лебче, муабети, луѓе, приказни, спомени, емоции, насмевки, длабоки погледи, звук на виолина, заедничка песна. ЖИВОТ.

Драга, ќе беше се многу убаво ако имаше и убав крај вечерта како што беше целата. Само 200 метра одев сама за да не можам да заспијам сега. Копиле во Форд без регистерски таблички ја тепаше девојката во кола и тоа крвнички ја маваше од волан. Еј, во скут ја имаше земено за да може ваљда саглам да и покаже кој е мажот во приказната. Ако преживее девојката и по некоја случајност прочита тука нека напише да не ја мислам. Залудно што викнав полиција и проклето што немав време никако да изреагирам зошто замина одма, ваљда да ја дотепа на друга локација.

Без разлика на причината и без разлика што не е единствената ... потресна глетка, а и дека можеби и утре ќе излезе со него на кафе, зошто он ја сака премногу.

Драга, ќе беше се многу убаво ако имаше и убав крај вечерта како што беше целата. Само 200 метра одев сама по Партизанска за да не можам да заспијам сега. Копиле во Форд без регистерски таблички ја тепаше девојката во кола и тоа крвнички ја маваше од волан. Еј, во скут ја имаше земено за да може ваљда саглам да и покаже кој е мажот во приказната. Ако преживее девојката и по некоја случајност прочита тука нека напише да не ја мислам. Залудно што викнав полиција и проклето што немав време никако да изреагирам зошто замина одма, ваљда да ја дотепа на друга локација.
Без разлика на причината и без разлика што не е единствената ... потресна глетка дека можеби и утре ќе излезе со него на кафе, зошто он ја сака премногу.
You did the best you could.:cuc: Да ја имаа храброста повеќето како тебе барем да пријавеа во полиција.
До типот, фригиден анус, импотентен пенис да го пумпа, му ебем гадот негов мајчин.

Драга Кајгана,
се мислам шо да пишам, и ништо не ми текнува освен една реплика од Рамбо:
-How do you live, John?
-DAY BY DAY.
Е и ја така. Функционирам како робот. Немам задоволствие од ништо. Бев излезен, жива свирка, иста музика цел век, ебате свирката. 3 водки = 180 денари, а ја на водка сум душман и само на три да се задржам, глупо ми е. Барем додека имав испити имав и нешто да правам, сега ништо, ужас. Досаден живот. Ден за ден, на запад ништо ново...
Барем простив, по пет години. Ама не сум заборавил, само имам поголеми непријатели.
П.С.
не бе брат ништо страшно ;) тиња период, ништо посебно.
се разочарав од некои што ги сметав за другари, и јас како што сум си чувствителен многу си земам при срце па затоа ми беше потешко. ама поразговарав со една многу важна личност во мојот живот и сега ми е малку по лесно. а инаку што има врска што си го сонив денот со тоа дека сум напнат или нервозен?
Братко стварно, ако имаш некои зезнати проблеми, пиши ги, луѓе сме, немој само да потиснуваш у себе, ќе се прелеат, од искуство е ова...

кајги седам тука да видам некој сеир нешто ово она ама т'нка работа.. ај са ојдех да си легнам.. доволно беше за вај вечер...

Вие луѓето со добар вид никогаш нема да го имате или доживеете чуството кога ќе го погледнеш светот откако си ги исчистиш наочарите. Како од cam во bluray 1080p да се префрлаш :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom