Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга,
75551_4750241386312_507371030_n.jpg

ДК
ме потсети Миланка на песната

I'll wait here,you're crazy,those vicious streets are filled with strays - D.Malakian

Драги Кајги , не знам кој е тој Драги

како можи на сред зимо гром да мавни ?

Кајганче!
Израз на денот денес ќе ми биде: ме мрзи.
Понеделнички се ме мрзи.Потајно се молам некој да ми се јави и да ми каже кидај од факс идеме во ____ (дополни сама). :icon_lol:

Мори.
Цела ноќ иам кошмари , од коа си легнав у 4 и додека станав 8 само глупости сонувам. Па на краjот од сонот и Велиjа Рамковски се поjави. Више не глеам филмчиња со Фреди Кругер пред спиење, влагаат у психа :D

There you have it. The description of a bitch. Now ask yourself,
are they talking about you? Are you that funky, dirty, money-hungry,
scandalous, stuck-up, hair piece contact wearing bitch? Yep, you
probably are
Пак се успав за на факс.

FUCK

Драга Кајгано.

Понеделнички ден... Сивила,дожд,грмотевици и несоница...
Ветришта,чиниш во некој хорор филм да се наогаш.
Пролет,сонце,Лето плажа -доагај...Прошетки во паркот,со ролери велосипед,со домашното милениче,сладоледи,од сите можни врсти.
Песна,радост,љубов,незаборавни моменти,прегратки...Тоа ме асоцира на Пролетта...
Ми се живее...ми се шета некаде низ светот...Авантура...Да запознаам некои нови култури,традиции...народни носии...
Да јадам поинаква храна...Лута макар...
Да им ги играм народните ора и танци...Да научам нешто ново...
Да,навистина сакам...

Д.
го знаеш чувството кога ќе се лизнеш во кал и со гзот ќе паднеш точно во вирче? :pos: е и јас не го знам тоа чувство (и не сакам да го дознаам) ама затоа другарка ми го искуси и тоа пред публика....грев...не е за смеење работава ама не можеш едноставно да се воздрижиш кога ќе и ја видиш фацата, веѓите кренати и устаат отворена, нозете пола у вис, а гзот точно во вир :cuc: кај го погоди. среќа ништо не и е, само што беше мокра, малку засрамена и малку исплашена

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom