Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Д.
поглупав период сум немал досега.
искрено ми дојдоа и мисли да испијам цела рака апчиња па што сака нека биде. туку нели така ќе испаднеш пичка па затоа мора да се соочуваш со сите згоди и незгоди кои се случуваат во периодов (n) попладнево толку тешко ми беше, толку ми падна грдо на срце што ако не зборнев со некого....готов бев.
некои постапки и зборови толку ме повредија денска што како што спомнав секакви мисли ми дојдоа на памет.
сега читнав и некои постови над мене, и тие баш не се задоволни од месецов па си се тешам малку од малку (n)

п.с. стомаков почна да ме мачи веќе неколку вечери наназад. еве и сега не можам да се исправам, не можам да седнам како што треба :tapp:

Можеби ова ќе биде најтешкиот пост што некогаш сум го пишал.
Сабота, 16. Станувам рано сабајле, има ли нешто поубаво да се наспиеш убаво во сабота? Целиот среќен, отидов до купатило да се измијам. Незнам кој ме тераше да уклучам компјутер, незнам кој ме тераше да го стиснам тоа копче. RIP Виктор. Останав скаменет и избезумен. Молев бога да е лага и некоја бедна зафрканција. За жал, некој не го почуствувал саботното утро.
Сеуште се сеќавам на една од скиците што ми ги даде на лист од тетратка, каде што ти фалеше Д-то бидејќи си немал место да го нацрташ. Се сеќавам на сите муабети, смеења и шалења за МЗТ кои ги прифаќаше. Помина една недела и сеуште неможам да се помирам каде отиде. Само едно знам, моментално си на многу подобро место од каде што беше, и сме сите. Вечерта требаше да биде очекувана и ноќ полна со смеења. Само ѕидовите ми го разбираа погледот кој беше упатен дирекно во нив, додека сите други се забавуваа. Таа ноќ чувствував посебна тага, ми беше ладно, неисполнето. Ѕидовите ќе говорат за твоите дела, моливите и маркерите кои ги држеше во рака.

ПОЧИВАЈ ВО МИР, СПОКОЈ И РАЈ hard !

45814_4379713138987_1287360285_n.jpg

da gi ebam kajgi i VMRO I SDSM I GRUJO I BRANKO I CELA EBANA MASINERIJA I HAOS KOJ GO PRAVAT IMALO KRIZA IMALO KRIZA OD STO NEZAAT VEKE SO NARODNI PARI SO DA PRAAT A NARODOT STO CEL EBAN ZIVOT E VO KRIZA TOA AKO SVE IM EBAM

NA VESTI SAMO ONI DRUG NIKOJ KRIZA KRIZA DA VI EBAM SVE
MU EBAVTE MAJKATA NA NARODOT:mad:

Продолжуваме со планинскиот живот :icon_mrgr:
Си го подобривме рекордот славија-крст-славија :icon_mrgr:
Од 4 саати и 15 минути на 3 саати и 44 минути :icon_mrgr:
Ајде да видиме дали сум се подобрил од минатата недела, дали ќе ме болат пак мускуливе цела недела :pos:
Битно пак го удривме шпринтот надоле.
Кал до колена, се калосав за цела година, незнам како ќе се исчистам.
Среќа горе снегче има па ги зачистив малце тоа тракторките :icon_mrgr:
Не работеше денес жичарата па горе многу малку луѓе имаше. Повеќето странци.
Се распославме ние, се развикавме, да се знае од кај доаѓаме :icon_mrgr:
Останува планот за да ја освоиме Матка набрзо, само нека се погоди времево да не шлапаме во калови :facepalm:
П.с. надоле сретнавме една плавуша, само мене ми кажа здраво :P
П.п.с. не се нормални стариве, го напуниле автобусон што оди до средно, просечна возраст во автобусот е 83,4 години :вонзем:
п.п.п.с. новиов мачор е толку досаден што почнавме Боро да го викаме, од boring :icon_mrgr:
Колку енергија има човече, можам цел ден да го играм, скока по една врвка, после кога ќе легне како покосен, и таман мислам се откажал од замарање, пак ќе ми се плесне и ми рипа. Мачор да те напаѓа? Што не ќе видиш што не ќе чуеш :icon_lol:

No pain no gain :icon_lol:.

По жени и по автобус не се трча, е тоа е поговрока бре :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:.

Нивото на кортизол ми беше високо поради физиќки стрес на мускулите кои што се составени од нерви. Ама сега сум добар уште еднаш гради да извеслам стомачни и потисок на нозе до 6. После туширање па свадбааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа

Д.
овој ден го сонував!!!!!!
малку во поинаква верзија ама сега го враќам филмот и се е точно :eek: пред некоја недела го сонував сонот ама буквално се денеска што ми се случи со ред......
само што на сонот бегав од две кучиња, а денеска мораше да одам по друг пат бегајќи од двајца познаници ама досадни в крај.
чудни работи.........

Ми се јадат палачинки, ама ужасно ме мрзи да правам. Кајги ај напрај ми ти, ај златна си, или портокалова како сакаш.

Д.
овој ден го сонував!!!!!!
малку во поинаква верзија ама сега го враќам филмот и се е точно :eek: пред некоја недела го сонував сонот ама буквално се денеска што ми се случи со ред......
само што на сонот бегав од две кучиња, а денеска мораше да одам по друг пат бегајќи од двајца познаници ама досадни в крај.
чудни работи.........

Пошто си изгасил пораки, да те прашам нешто. Дали си разочаран од нешто? Дали нешто те мачи? Имаш ли некои проблеми, а немаш со кого да споделиш или? Те гледам и на другиве страни, сите постови ти се тешки. Ако треба нешто, слободно пиши, сите сме поминале низ разни срања.

И да не бидам оф, онака вечерва, не ми е до забава ама баш ич. :(

Празно чувство, одиш сам, те прскаат некои капки, незнаеш дали е снег или дожд ама и не ти е баш битно. Гледаш по дрвјата што минуваат покрај тебе, гледаш во непознатите лица што ги поминуваш. Се чувствуваш безволно за се што ти има смисла, мислиш дека целиот малер на светот се собрал околу тебе и не те пушта да дишеш. Некои наоѓаат причини, изговори, а тебе само ти тежи некоја карпа на душата и никако не се трга, ниту крши, ниту се рони. Ја носиш со исцрпни маки и полека се помируваш со тоа што те снашло. Само едно прашање ти се врти во мисли.....Има ли крај оваа состојба?....мислите се неповрзани, брзо отскокнуваат од важно, во нешто сосема безначајно. Утрешниот ден веќе три години е најтешкиот ден во мојот живот. Три години без тебе? Станав бездушна, немам жал за ништо...... пред точно три години го достигнав прагот на најтажното нешто во животот, после тоа се е поинаку...и јас и се околу мене.
Ти беше и секогаш ќе бидеш најважната личност во мојот живот.
Една е мајка :( Ми недостигаш премногу:place:

Пошто си изгасил пораки, да те прашам нешто. Дали си разочаран од нешто? Дали нешто те мачи? Имаш ли некои проблеми, а немаш со кого да споделиш или? Те гледам и на другиве страни, сите постови ти се тешки. Ако треба нешто, слободно пиши, сите сме поминале низ разни срања.

И да не бидам оф, онака вечерва, не ми е до забава ама баш ич. :(
не бе брат ништо страшно ;) тиња период, ништо посебно.
се разочарав од некои што ги сметав за другари, и јас како што сум си чувствителен многу си земам при срце па затоа ми беше потешко. ама поразговарав со една многу важна личност во мојот живот и сега ми е малку по лесно. а инаку што има врска што си го сонив денот со тоа дека сум напнат или нервозен?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom