Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
добро бе мајка му стара, како му текнува некој со скриен да звони и да се заебава олку доцна, ќе седам стража сега заради него
гони го у пичку матер ;)

он: кајги, погледни само шо убаво играат тарантела.. ама и типката не е лоша да сме на јасно :love:

И официјално неделава го добива приматот најгрда недела во последниве години.
Уште 6 дена, 8 часа и 55 минути...
Џабе е петок, мене ми се вришти...

Кајганче,

Имам нова фризура, избриче ме берберо и сега сам како нов...

Поздрав,
Луки

Во зградава баш на мојот спрат со големи букви има ваква напишано KAJGANA.MK, сега се прашувам кој ли го напишал тоа? А одговор не барам, не морам ни да добијам, само интересно е чувството да знаеш дека во тие 17 спрата, можда 20 души се зачленети на кајгана.:D

Ко темпирана бомба сум. Одамна не ми било вака...

kajgi znaes sto e stoka jas sum stoka rekov vise ne i pak otidov pak ebav parite
nikoj ne mi e kriv nego sam jas
TOLKU e dsta e \vise ne stapnuvam pa makar puknal ti ebam PROKLETATA ASTRA TI EBAM NEKA SE ZAPALI SVE I EBAM:mad:

Драга ...

ја изгубивме државава. Капитулиравме со поставувањето на Џафери, а тоа само се докажа со тоа што денес доживотно го осудија човекот кој само си го бранеше ќеркичето утепа двајца од нивните, додека оние што подло утепаа наши деца ќе се спасат. Еххх народе македонски, јак си на тастатура, кога треба да се брани државата нигде ве нема. Страшно.

Passed down to you....
Секогаш во февруари. И секогаш некаде околу 20ти. Се дешаа тоа што се дешаа - се прекршуваат копјата, ги сфаќам своите постапки и почнувам одново да ја прекројувам картата наречена Агенда за годинава. Можеби затоа што сеа се будам од оној зимски постновогодишен сон. Или затоа што навистина досеа не сум предочел на некои грешки кои увек се сеприсутни во почетокот на годината. Си викам, добро е понекад што не истекува многу време да ги предочам. И семенувам после тоа. Пробувам да сменам нешто. Сакам да сменам. Имам воља да го сторам тоа. Конкретно, во овој случај, по некоја линија на помал отпор овие денови што ме дрмаше, осознав дека ништо не сум променил во еден сегмент од минатогодишниот сплет на околности. Пак ќе кажам, станав свесен, не дека е возможно да се смени тоа. Но треба да се обиде човек нели? На крај ако ништо не почнам, останувам на истата позиција. Премногу лузерски би било да се препуштам само по таа проклета линија на помал отпор. Премногу негативно би се одразило за понатака. Затоа почнувам уште сега. чекор по чекор.
So says Saladin...

outro song

Ми се иде да го избришам акаунтов и да направам нов, најаките кајганџики почнаа да ме следат.
Добро лажам досадно ми е ..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom