Солунски Атентатор
НУДИСТ
- Член од
- 10 мај 2010
- Мислења
- 2.727
- Поени од реакции
- 1.970
Значи ли тоа дека е албанец газдата на молот ?Нивна е.У рендерот беше заедно со трговскиот. Логично би било да е нивна.
Значи ли тоа дека е албанец газдата на молот ?Нивна е.У рендерот беше заедно со трговскиот. Логично би било да е нивна.
Де бре, аман уште ли не знаете.Значи ли тоа дека е албанец газдата на молот ?
Фармерките од Зара што си ги купив во Космос 14 евра во Сити Мол се 2990.
Ништо не купувај.Jas maicite Puma sto gji kupiv od London vo Makedonija nikogas ne ni stignaa, a me cinea 1200 denari. I sto sega jas da ne kupuvam od Makedonija?
Smetam deka osnovno covekot treba da se stremi kon toa sto povekje pari da ima a ne da gleda kolku trosi. Ako imas pari ke kupis i od GTC, i od City Mall pa duri i od Vitosa vo Bulgaria, pa se do Selfridges i Harrods vo London. Barem ova e moe razmisluvanje.Ништо не купувај.
Отвори ја бе зара во грција и зара во Македонија и спореди ги цените.За 5 до 10 евра максимум е разлика остај ти што пишуваат тука фармерки купувале за 600-700 денари.Ако отидеш до Солун само за една маица не ти се исплати ама ако си купиш барем уште 3-4 производи се исплати.Jas maicite Puma sto gji kupiv od London vo Makedonija nikogas ne ni stignaa, a me cinea 1200 denari. I sto sega jas da ne kupuvam od Makedonija?
Зградата до молот од 10-11 ката е исто од албански инвеститори:Зградата што се гради во позадина нивна е? Иначе ова молов е Македонско-Косовска инвестиција.
132 станови , вау.
од органи, дрога, бело робје, оружје, мртви каури....12 милиони евра.
Бев пред некој ден, сѐ уште корне како да прднал носорогда прашам нешто. деновиве 3 4 пати поминав до сити мал и влегов у керфуф... што ли е таа смрдеа маме ли му ебам негово. смрдеше корнеше ко некој да донел вреќа умрени мачки :S
Да за луѓето од Карпош е ептен добредојдено.Otvaranjeto na city mol e dobredojdeno kako za tie sto se od karpos i okolinata, taka i za centar i ostanatite. Mozam da kazam deka dosta pari sum ostavil na trgovski i sum razocaran deka nekolku modeli sedat po celi godini a cenata e ista. Sega so otvaranjeto da city mol za 1000- 1500 mozes da kupis mnogu dobri raboti sto sekako e dobredojdeno.
Novi modeli, dobri ceni, pozitiven efekt imaat.