- Член од
- 5 август 2008
- Мислења
- 558
- Поени од реакции
- 180
Паркингот е бесплатен?
Да. Има ко у Рамстор, подрум со паркинг.Паркингот е бесплатен?
точно е, од многу луѓе сум го слушнал ова.. мене многу ми е некако монотон, нема живост, некако се е ко на брзање, можеби и периодот е таков... рамстор повеке ми се допаѓа него скопје сити во споредба со раздвиженоста...Не знам зошто, ама молов нема некоја енергија и топлина у него, многу е досаден и стварно, ко што кажа ГоцкоПоцко, има некоја негативна енергија...
Внатре уопште не се ни потрудиле околу дизајнот и декорација трте мрте,едноставно хали огромни со дуќани = булшит...точно е, од многу луѓе сум го слушнал ова.. мене многу ми е некако монотон, нема живост, некако се е ко на брзање, можеби и периодот е таков... рамстор повеке ми се допаѓа него скопје сити во споредба со раздвиженоста...
Незнам колку луѓе се вработија али еден другар работи таму вика пола колеги му ги избркале не за да ги сменат со други туку отпуштени ради мал промет. Исто се жалеше и на лошо менаџирање со трговскиот од страна на газдите.Има ли некој податок колку луѓе вкупно се вработија во трговскиов?
--- надополнето: 1 февруари 2013 во 16:50 ---
Има ли некој податок колку луѓе вкупно се вработија во трговскиов?
А дуќаните им се земени на 7 години. Замисли што ќе прават толку време вака ако продолжат. И јас доста сум слушнал дека слабо функционира молот.Незнам колку луѓе се вработија али еден другар работи таму вика пола колеги му ги избркале не за да ги сменат со други туку отпуштени ради мал промет. Исто се жалеше и на лошо менаџирање со трговскиот од страна на газдите.
Сеа ќе видиш, коа ќе пукне брука за неисплатено ништо на градежните фирми.Незнам колку луѓе се вработија али еден другар работи таму вика пола колеги му ги избркале не за да ги сменат со други туку отпуштени ради мал промет. Исто се жалеше и на лошо менаџирање со трговскиот од страна на газдите.
Зградата мислам дека не е нивна. На тоа место се планирани уште 2-3 згради, КУРШЛУС...Зградата што се гради во позадина нивна е? Иначе ова молов е Македонско-Косовска инвестиција.
Нивна е.У рендерот беше заедно со трговскиот. Логично би било да е нивна.Зградата мислам дека не е нивна. На тоа место се планирани уште 2-3 згради, КУРШЛУС...