Skopje City Mall

Boomerang

Немој CTRL+W.
Член од
18 јуни 2006
Мислења
3.709
Поени од реакции
809
Не знам зошто, ама молов нема некоја енергија и топлина у него, многу е досаден и стварно, ко што кажа ГоцкоПоцко, има некоја негативна енергија...

PsychoalieN

Омлет мастеР
Член од
12 јули 2009
Мислења
1.703
Поени од реакции
1.411
Не знам зошто, ама молов нема некоја енергија и топлина у него, многу е досаден и стварно, ко што кажа ГоцкоПоцко, има некоја негативна енергија...
точно е, од многу луѓе сум го слушнал ова.. мене многу ми е некако монотон, нема живост, некако се е ко на брзање, можеби и периодот е таков... рамстор повеке ми се допаѓа него скопје сити во споредба со раздвиженоста...

П

Пепси_

Гостин
точно е, од многу луѓе сум го слушнал ова.. мене многу ми е некако монотон, нема живост, некако се е ко на брзање, можеби и периодот е таков... рамстор повеке ми се допаѓа него скопје сити во споредба со раздвиженоста...
Внатре уопште не се ни потрудиле околу дизајнот и декорација трте мрте,едноставно хали огромни со дуќани = булшит...

го нема тоа чуство да се шеташ и да се полниш со енергија,да уживаш во погледот.......

Член од
25 декември 2008
Мислења
1.882
Поени од реакции
1.095
Нова вредносна картичка на Сити мол и Комерцијална банка
Скопје сити мол и Комерцијална банка подготвија изненадување за сите кои сакаат на едноставен и оригинален начин да ги израдуваат најблиските. Новата вредносна картичка за подарок е првата картичка од ваков вид кај нас. Картичката е наменета за купување исклучиво во трговскиот центар Скопје сити мол само на соодветно означени продажни места. Картичките се во вредност од од 1.000, 3.000 и 5.000 денари. Истите се за повеќекратна употреба и имаат важност до шест месеци од моментот на нивно активирање. Картичката е достапна во сите експозитури на Комерцијална банка АД Скопје во Република Македонија.

Со купување на вредносната картичка, на оние за кои е намената им овозможува слобода на избор, лесна и едноставна повеќенаменска употреба и е многу посигурна од готовината.
http://www.mkd.mk/86401/ekonomija/nova-vrednosna-karticka-siti-mol-i-komercijalna-banka/

Член од
25 декември 2008
Мислења
1.882
Поени од реакции
1.095
Има ли некој податок колку луѓе вкупно се вработија во трговскиов?
--- надополнето: 1 февруари 2013 во 16:50 ---

Член од
26 јануари 2009
Мислења
428
Поени од реакции
519
--- надополнето: 1 февруари 2013 во 16:50 ---
Незнам колку луѓе се вработија али еден другар работи таму вика пола колеги му ги избркале не за да ги сменат со други туку отпуштени ради мал промет. Исто се жалеше и на лошо менаџирање со трговскиот од страна на газдите.

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.848
Незнам колку луѓе се вработија али еден другар работи таму вика пола колеги му ги избркале не за да ги сменат со други туку отпуштени ради мал промет. Исто се жалеше и на лошо менаџирање со трговскиот од страна на газдите.
А дуќаните им се земени на 7 години. Замисли што ќе прават толку време вака ако продолжат. И јас доста сум слушнал дека слабо функционира молот.

Член од
14 август 2006
Мислења
45.595
Поени од реакции
85.297
Сеа ќе видиш, коа ќе пукне брука за неисплатено ништо на градежните фирми.

Член од
13 март 2012
Мислења
478
Поени од реакции
128
Сгранските фирми се ослободени од плаќање кирија во рок од 2години. Додека на нашите им го начукуваат по 1000-2000евра кирија.

H

Hip.Hop_MKD

Гостин
Зградата што се гради во позадина нивна е? Иначе ова молов е Македонско-Косовска инвестиција.

Чичко Кумплунг

деца на транзицијата
Член од
3 декември 2011
Мислења
4.194
Поени од реакции
4.400
Зградата што се гради во позадина нивна е? Иначе ова молов е Македонско-Косовска инвестиција.
Зградата мислам дека не е нивна. На тоа место се планирани уште 2-3 згради, КУРШЛУС...

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.775
Поени од реакции
9.903

Kajgana Shop

На врв Bottom