Skopje City Mall

• Креатор на темата Креатор на темата Бергер
  • Време на започнување Време на започнување
Не знам зошто, ама молов нема некоја енергија и топлина у него, многу е досаден и стварно, ко што кажа ГоцкоПоцко, има некоја негативна енергија...

Не знам зошто, ама молов нема некоја енергија и топлина у него, многу е досаден и стварно, ко што кажа ГоцкоПоцко, има некоја негативна енергија...

точно е, од многу луѓе сум го слушнал ова.. мене многу ми е некако монотон, нема живост, некако се е ко на брзање, можеби и периодот е таков... рамстор повеке ми се допаѓа него скопје сити во споредба со раздвиженоста...

точно е, од многу луѓе сум го слушнал ова.. мене многу ми е некако монотон, нема живост, некако се е ко на брзање, можеби и периодот е таков... рамстор повеке ми се допаѓа него скопје сити во споредба со раздвиженоста...

Внатре уопште не се ни потрудиле околу дизајнот и декорација трте мрте,едноставно хали огромни со дуќани = булшит...

го нема тоа чуство да се шеташ и да се полниш со енергија,да уживаш во погледот.......

Нова вредносна картичка на Сити мол и Комерцијална банка
Скопје сити мол и Комерцијална банка подготвија изненадување за сите кои сакаат на едноставен и оригинален начин да ги израдуваат најблиските. Новата вредносна картичка за подарок е првата картичка од ваков вид кај нас. Картичката е наменета за купување исклучиво во трговскиот центар Скопје сити мол само на соодветно означени продажни места. Картичките се во вредност од од 1.000, 3.000 и 5.000 денари. Истите се за повеќекратна употреба и имаат важност до шест месеци од моментот на нивно активирање. Картичката е достапна во сите експозитури на Комерцијална банка АД Скопје во Република Македонија.

Со купување на вредносната картичка, на оние за кои е намената им овозможува слобода на избор, лесна и едноставна повеќенаменска употреба и е многу посигурна од готовината.
http://www.mkd.mk/86401/ekonomija/nova-vrednosna-karticka-siti-mol-i-komercijalna-banka/

Има ли некој податок колку луѓе вкупно се вработија во трговскиов?
--- надополнето: 1 февруари 2013 во 16:50 ---

--- надополнето: 1 февруари 2013 во 16:50 ---

Незнам колку луѓе се вработија али еден другар работи таму вика пола колеги му ги избркале не за да ги сменат со други туку отпуштени ради мал промет. Исто се жалеше и на лошо менаџирање со трговскиот од страна на газдите.

Незнам колку луѓе се вработија али еден другар работи таму вика пола колеги му ги избркале не за да ги сменат со други туку отпуштени ради мал промет. Исто се жалеше и на лошо менаџирање со трговскиот од страна на газдите.

А дуќаните им се земени на 7 години. Замисли што ќе прават толку време вака ако продолжат. И јас доста сум слушнал дека слабо функционира молот.

Сеа ќе видиш, коа ќе пукне брука за неисплатено ништо на градежните фирми.

Сгранските фирми се ослободени од плаќање кирија во рок од 2години. Додека на нашите им го начукуваат по 1000-2000евра кирија.

Зградата што се гради во позадина нивна е? Иначе ова молов е Македонско-Косовска инвестиција.

Зградата што се гради во позадина нивна е? Иначе ова молов е Македонско-Косовска инвестиција.
Зградата мислам дека не е нивна. На тоа место се планирани уште 2-3 згради, КУРШЛУС...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom