Не се наплаќа!Не сум била сеуште,и незнам кога ќе одам....омилена населба ми е Карпош 4 но очигледно дека ќе се менува нешто...
Паркингот се наплаќа ли?
За ова имаш сигурни информации или нагаѓаш???Кој не би сакал до себе да има онолика станбена зграда пуна со Косовари?
Нормално дека е добредојдено. Сите ние го гледаме секојдневно каков е животот на Македонците кои господ им дал да живеат со Албанци, па затоа копнееме по такви комшии и сакаме низ маало да ни се движат.
Станови во Чаир затоа нема ни за лек па мораше од Косово да носиме вакви изузетни комшии и да си ги насадиме таму кај што нема. Таа зградата со станови за косоварите е топ![]()
За ова информациите не ми се сигурни. Но, разгледај по темава и други го потенцираа тоа, многу порано.За ова имаш сигурни информации или нагаѓаш???
Кога ќе ја изградат зградата и кога ќе се всели народ тогаш ќе правиме муабет. Факт е кој има пари ќе купува станови , дали во оваа зграда или во друга бизнисот не познава националност.За ова информациите не ми се сигурни. Но, разгледај по темава и други го потенцираа тоа, многу порано.
Да беше стварно така, немаше тука и у Рамстор само да има Албанци, туку ќе ги имаше во прилично подеднаков број и во Супер Веро, Тинекс и слични места во сопственост на немуслимани.Кога ќе ја изградат зградата и кога ќе се всели народ тогаш ќе правиме муабет. Факт е кој има пари ќе купува станови , дали во оваа зграда или во друга бизнисот не познава националност.
Не дека ги бранам за високите цени, но морам да ти напоменат само дека Грција е во Европската Унија и со тоа има мнооогу помала царина за робата што ја увезува, отколку ние што не сме.Отвори ја бе зара во грција и зара во Македонија и спореди ги цените.За 5 до 10 евра максимум е разлика остај ти што пишуваат тука фармерки купувале за 600-700 денари.Ако отидеш до Солун само за една маица не ти се исплати ама ако си купиш барем уште 3-4 производи се исплати.
е фала Богу...ава зонско паркирање ми е ноќна мораНе се наплаќа!
Ako си од карпош можеш и пеш да идеше фала Богу...ава зонско паркирање ми е ноќна мора![]()
Зара маде ин турција. Они дали ги купуваат по 5 евра пар а ги продаваат по 50евра.Не дека ги бранам за високите цени, но морам да ти напоменат само дека Грција е во Европската Унија и со тоа има мнооогу помала царина за робата што ја увезува, отколку ние што не сме.
За жал вистина е , често тоа што во Турција се купува на кило , овде се продава како ретка колекција.Зара маде ин турција. Они дали ги купуваат по 5 евра пар а ги продаваат по 50евра.
Да за луѓето од Карпош е ептен добредојдено.
Кој не би сакал у маало да му се мува најголемиот олош на Балканот?
Кој не би сакал довчерашните убијци, силувачи да му се врзмаат пред зграда коа идат у шопинг?
Кој не би сакал до себе да има онолика станбена зграда пуна со Косовари?
Нормално дека е добредојдено. Сите ние го гледаме секојдневно каков е животот на Македонците кои господ им дал да живеат со Албанци, па затоа копнееме по такви комшии и сакаме низ маало да ни се движат.
Станови во Чаир затоа нема ни за лек па мораше од Косово да носиме вакви изузетни комшии и да си ги насадиме таму кај што нема.
Jas ziveam vo Centar, znaci site mene vie mi doagjate vo naselba.
Site profili na lugje doagjaat vo centar.
a ti ili drugar ti koga im idete vo Grcija sto mislis kako Ve gledaat oni vas.
Cair da znaes deka 40% se Makedonci.
Не знам за кое точно зборуваш. Ако збориш за тоа на приземје надвор, што има маси и е оградено, тоа не е албанско.Тренд Фуд Бар што се наоѓа во сити молл газдата албанец или македонец е?
Како и да не гледаат во Грција, не не гледаат така, како што ние ве гледаме вас.a ti ili drugar ti koga im idete vo Grcija sto mislis kako Ve gledaat oni vas.
Фустаните не ги знамЗа жал вистина е , често тоа што во Турција се купува на кило , овде се продава како ретка колекција.
Ги знаеш фустаните што ги закачиле кај нас во кукли , осветлени , како којзнае што да се , ги продаваат по 200 евра , а купени се не повеќе од 50 евра.