Barclays Premier League Season 2012-2013

• Креатор на темата Креатор на темата the_kop
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе се пакува за у Европа?

• Вкупно гласачи
    86
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Да ви ги видам телефоните сите горе !
598851_557167837656770_547933395_n.jpg

Њукасл јес да го продаде најдобриот играч, али со французиве дефинитивно има подобар тим од претходно.

Њукасл јес да го продаде најдобриот играч, али со французиве дефинитивно има подобар тим од претходно.
Не е точно..Резултатот денес (затоа што ако гледаме игра и покрај fail тактиките на Рафа, Х ке беше реално) беше поради повеќе фактори..
Пред се формата (посебно на одбраната во последните 2 натпревари) на Челзи и излегувањето на Ба уште во прво полувреме (влезе Торес=Челзи играше со 10 играчи речиси 1h)

Гледај ги со некоја постабилна екипа* кога ке играат во брзо време и ке видиш дека сум во право..
*Екипа како Сити/Арсенал/Евертон/Тотенхем..

Твоето фудбалско незнаење се обиде да го надокнадиш со тоа што ќе го провоцираш дека изгубиле од Олдам. Кој е мизерен сега?
Какво црно незнаење.. Сеа ќе излезат со став дека 20 години немаме премиер

Сакам некој онака мераклиски да го искрши Вилшер, ептен ми е некако влезен во филм.
тоа не е филм, тоа се вика страст кон клубот за кој играш, ама тоа ти е нешто што не може да го разбере секој

Какво црно незнаење.. Сеа ќе излезат со став дека 20 години немаме премиер
Немате освоено 20 години Премиер. Поточно 24.

Сеуште сте one man team, Руни не е man, тој е шрек :ROFLMAO:

Како ја извади Рафаел, како доскока да ја мрдне од гол линија.

Кој го смета Руни за човек?:ROFLMAO:

едит: ме заеба новопечениот модератор xD
тоа не е филм, тоа се вика страст кон клубот за кој играш, ама тоа ти е нешто што не може да го разбере секој
Абе што да ти кажувам. Секогаш е прв за тепање и карање. Не е тоа никаков начин за покажување колку е страстен.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom