Barclays Premier League Season 2012-2013

• Креатор на темата Креатор на темата the_kop
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе се пакува за у Европа?

• Вкупно гласачи
    86
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Сакам некој онака мераклиски да го искрши Вилшер, ептен ми е некако влезен во филм.

Немам никакви фрустрации неможеш да ги сватиш моите намери и никад нема да ги сватиш , да пејачката од која што имате кошмари и ради која што правите нови акаунти само да го пцуете :love:

Си бегал од македонски кога сте учеле граматика. :love:

598858_556937547679799_1517293123_n.jpg

Најлесно е да се фатиш за глупост кога нема што да кажеш :D

Твојата реплика беше толку аргументирана и силна, што побарав помош од универзитетски професор, да ми помогне околу тумачењето на истата.
Во право си.

Мора на Сусаро да му ја украдам заебанцијата и да ја постирам тука, која е против Ливерпул ама :pos:

Коефициентот Ливерпул да освои титула последниве неколку сезони:

infinity.jpg

Палете ја струјата бе

Мора на Сусаро да му ја украдам заебанцијата и да ја постирам тука, која е против Ливерпул ама :pos:

Коефициентот Ливерпул да освои титула последниве неколку сезони:

infinity.jpg
Хаха а за кого навива Кико? Ми нема кажано :)

Кога некој навивач на Челзи/Арсенал/Ливерпул/Сити ( :icon_mrgr::icon_mrgr: ) ке се израдува на постигнат голл на екипа vs Јунајтед одма се искомплексирани,а сега гледам после голот на Њукасл во 90та минута 10 навивачи на Јунајтед пишале..

Спорт Клуб
facepalm_smiley_face_vinyl_sticker_decal_grafixpressions_grfxp_prv.gif

SK.png

Хаха а за кого навива Кико? Ми нема кажано :)

Не кажа за кого навива, него го викнавме да гледаме фудбал заедно во кафана, наредна недела и прифати. Дивајдер му вика, ако доаѓа да зима женски, он ќе земел Рохипнол (дрога што често се користи кога се силува, за да ја зашемети жртвата) :pos::pos::pos:.

Прснав од смеење.

Абе, гледачиве на утакмица се или на концерт, Со телефонине ѕвездено небо прават:pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom