Barclays Premier League Season 2012-2013

• Креатор на темата Креатор на темата the_kop
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе се пакува за у Европа?

• Вкупно гласачи
    86
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
аа епа добро ,ти имаш добра стратегија .
Всушност , и признаваш дека има нешто и до аватарот ради лошите резултати.

Заслужија Њукасл победа , не ги личи таму доле на табелата.

:cuc: Како ли само успеа да го протумачиш на овој начин. Ова моето не е суеверие, тоа сакам да кажам.
Еве ново аватарче. :cool:

БРЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕНННННТФФФФФФФОООООРДДДДД !!!!

Б Р Е Н Т Ф О Р Д !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Добро добро ти ги разбираш тие нисколигашите , не сум ти јас по тие ;) да не беа Олдхам или грешам ?

У коалиција сте навивачите на ливерпул и челзи се тешите кои сте помизерни? :)
Твоето фудбалско незнаење се обиде да го надокнадиш со тоа што ќе го провоцираш дека изгубиле од Олдам. Кој е мизерен сега?

Твоето фудбалско незнаење се обиде да го надокнадиш со тоа што ќе го провоцираш дека изгубиле од Олдам. Кој е мизерен сега?
Не е незнаење едноставно не ме интересираат такви мизерни лиги и не ги пратам зошто се мизерија

Не е незнаење едноставно не ме интересираат такви мизерни лиги и не ги пратам зошто се мизерија

Како не пратиш, а лаеш цело време и за Челзи и за Ливерпул? Твоите фрустрации лечи ги на друго место. И тоа фрустрации од типот оние кладилничарски.
Ако те обориле на ливче, не мора да какаш постојано. И кога треба и кога не треба.

Туку како изигра Начо, топџии?

Како не пратиш, а лаеш цело време и за Челзи и за Ливерпул? Твоите фрустрации лечи ги на друго место. И тоа фрустрации од типот оние кладилничарски.
Ако те обориле на ливче, не мора да какаш постојано. И кога треба и кога не треба.

Ништо посебно,онака претпазливо,сепак прва утакмица му е во ПЛ,нови играчи околу него и гледаше да не направи некоја грешка.Дефназивно беше супер,во нападот само подаваше,2-3 пати дали нафрли.И ке заборавев на Волтерс му ја пукна аркадата,глава со глава се судрија :)

Така шарено не пратам 3та англиска дивизија , не лаам јас само ја кажувам вистината :) , немам јас фрустрации напротив вие сте тие што сте искомплексирани од Ферги :D не играм јас спортска џабе се сереш дури и кога би играл не би играл на твојот шугав тим :D

Така шарено не пратам 3та англиска дивизија , не лаам јас само ја кажувам вистината :) , немам јас фрустрации напротив вие сте тие што сте искомплексирани од Ферги :D не играм јас спортска џабе се сереш дури и кога би играл не би играл на твојот шугав тим :D

:icon_mrgr:

Си имал излети и во наш фанклуб, така што сигурен сум дека имаш фрустрации баш од тие причини.

Искомплексирани од Ферги? Не би рекол. Не е добра пејачка, али има добар изглед. А можда не ја почитувам затоа што се пука со еден од тие црнчиштата од група, ама нема врска. Опростено и е.

Си имал излети и во наш фанклуб, така што сигурен сум дека имаш фрустрации баш од тие причини.

Искомплексирани од Ферги? Не би рекол. Не е добра пејачка, али има добар изглед. А можда не ја почитувам затоа што се пука со еден од тие црнчиштата од група, ама нема врска. Опростено и е.
Немам никакви фрустрации неможеш да ги сватиш моите намери и никад нема да ги сватиш , да пејачката од која што имате кошмари и ради која што правите нови акаунти само да го пцуете :love:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom