Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Нејќу појќе да разговарам за Кољо. Земете си го дома ако ви е добар. :cool:

Кога ќе се изморите од гледање на бледи холивудски тињи од филмови кои ги заборавате веќе следниот ден , сетете се на поракава и предлогот .

Гледајте шпански ИГРАНИ филмови !!!
Овие да ги гледаш обавезно :D

Éxtasis http://www.imdb.com/title/tt0118239/

Y Tu Mamá También http://www.imdb.com/title/tt0245574/

Кејџ = Пачино, Фејс оф = Умри Машки, Фејс оф = акциона класика... who are you people?
Кејџ и Пачино никад не сум ги споредил, Пачино е барем една класа над сите други, а за Фејс Оф стојам дека е класика и на ниво со Умри Машки :)
--- надополнето: 5 јануари 2013 во 12:56 ---
Pat Bateman таман да те подржам за Кољо ти го спореди со Пачино, ај заеби викам....после таман за Face Off да те подржам ти ми го спореди со Умри Машки.
Самиот си правиш сам против свих да одиш бе, како да не сакаш помош :)
Не го споредив со Пачино, а за Фејс Оф стојам на кажаното, еден од омилените филмови ми е :)
--- надополнето: 5 јануари 2013 во 12:57 ---
Jeeeee Џанго на солидна кино снимка! :)

Џанго ќе го има на солидна кино снимка на 17ти Јануари :D

Го имат на замунда со руско аудио ,провери можно да е надсинхронизирано па да можит да се исклучит ...иначе кога сме кај торентиве ,The Iceman одамна го чекам ,па ако некој случајно налетал на торент нека пратит во пп.

Што убава е снимката, штета што е надсинхронизиран.

од овие копирал Бен ? не ми е гледан , доста бед-ес изгледаат на постерот дечките.

Инаку ланската кражба во Белград беше 100 постотна копија на The Town акцијата во банката. Цел принцип им беше ист.

Баш ќе го изгледам филмов со Киану :)

Point Break е класика. Има играно на ТВ 50 пати не знам како не си го начекал.

Кољо Кафез(како што вика интерашот) само во Lord of War,никаде на друго место.

:)

П.С Ај мислења за Terrence Howard.
Море Љуѓе, никој да не го спомне Wild at Heart?

Кољо тука ја има најдобрата улога според мене, изиграва многу тежок психопат. Тој Кејџ дури може и страв да ти внесе

600full-wild-at-heart-screenshot.jpg

Исто ко што спомна @grande-juve во Raising Arizona ми е многу добар, бтв одлично филмче е. (y)

п.с.

Солиден глумец е Кејџ, нема муабет....е сега зависи и од филмот, во оние кои ги наброја ти стварно е солиден, во поновите е тапа, освем во Bad Lieutenant...иначе Matchstick Men подценето ремек дело!
Кај го најде Лош Поручник, каде што беше катастрофа. Оригиналот мене ми е еден од најдобрите филмови, посебно сцената кога Кејтел има монолог или дијалог со Бог. Еве некој се потрудил да ги најде најдобрите моменти на Кејџ, мислам дека Кољо Дијамантот би изглумил подобро од Кољо Кафезот.

v.s

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=4o6r0bbRiSs#t=96s

Не го слушајте дечково филмов е 10/10
:pos: :pos::pos:
Коментаров во стил : Не го слушај овој наркоман е ќе те расипе и тебе,ако ти дава нешто одбиј го сврти глава и замини :pos::pos:

Ееј го гледав вчера Sleep tight.

Абе си ги бива шпанциве. Морничав филм до јаја.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom