Io Sono Interista
The original, one and only IoSono.
- Член од
- 21 декември 2007
- Мислења
- 29.306
- Поени од реакции
- 63.581
Нејќу појќе да разговарам за Кољо. Земете си го дома ако ви е добар. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Овие да ги гледаш обавезноКога ќе се изморите од гледање на бледи холивудски тињи од филмови кои ги заборавате веќе следниот ден , сетете се на поракава и предлогот .
Гледајте шпански ИГРАНИ филмови !!!

Кејџ и Пачино никад не сум ги споредил, Пачино е барем една класа над сите други, а за Фејс Оф стојам дека е класика и на ниво со Умри МашкиКејџ = Пачино, Фејс оф = Умри Машки, Фејс оф = акциона класика... who are you people?

Не го споредив со Пачино, а за Фејс Оф стојам на кажаното, еден од омилените филмови ми еPat Bateman таман да те подржам за Кољо ти го спореди со Пачино, ај заеби викам....после таман за Face Off да те подржам ти ми го спореди со Умри Машки.
Самиот си правиш сам против свих да одиш бе, како да не сакаш помош![]()

Го имат на замунда со руско аудио ,провери можно да е надсинхронизирано па да можит да се исклучит ...иначе кога сме кај торентиве ,The Iceman одамна го чекам ,па ако некој случајно налетал на торент нека пратит во пп.

Море Љуѓе, никој да не го спомне Wild at Heart?Кољо Кафез(како што вика интерашот) само во Lord of War,никаде на друго место.
П.С Ај мислења за Terrence Howard.
Кај го најде Лош Поручник, каде што беше катастрофа. Оригиналот мене ми е еден од најдобрите филмови, посебно сцената кога Кејтел има монолог или дијалог со Бог. Еве некој се потрудил да ги најде најдобрите моменти на Кејџ, мислам дека Кољо Дијамантот би изглумил подобро од Кољо Кафезот.Солиден глумец е Кејџ, нема муабет....е сега зависи и од филмот, во оние кои ги наброја ти стварно е солиден, во поновите е тапа, освем во Bad Lieutenant...иначе Matchstick Men подценето ремек дело!
стрпи се, во рок од 2 недели кај и да е ќе се појави.Што убава е снимката, штета што е надсинхронизиран.
Point Break е класика
Не го слушајте дечково филмов е 10/10