Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Кога би го споредил со друг актер тоа би бил Ал Пачино, но тој Пачино од филмови како Скарјфејс, Адвокат на Ѓаволот и Мирисот на Жената.
Ова е веќе богохулие! :)

За мене Кејџ секогаш ќе биде Кољо Кафез - човекот кој ми го уништи City of Angels.
И редица други филмови.

Ова е веќе богохулие! :)

За мене Кејџ секогаш ќе биде Кољо Кафез - човекот кој ми го уништи City of Angels.
И редица други филмови.

City of Angels? Се што памтам од тој филм е дека Мег Рајан е тешка глупача која вози велосипед со затворени очи на лента кај што фрчат камиони.

Кај го откопа... :)
Го имам гледано во 2-3 филма, немам никакво мислење :)

Па затоа и прашувам,бидејќи и јас во толку филмови го имам гледано.

Не глуми лошо,но ајде да почекам да видам другиве што ќе кажат.

Се сеќавам дека во Crash беше добар ама филмот ми е гледан пред 6-7 години. Го гледав во Ledge последно, имаше добра улога, само филмот ме разочара.

Пуштете по ПП торент за Zero Dark Thirty а да не е од Замунда?
На Арена го нема. Читав по темиве дека бил излезен...
пази да не ти го спојлнат :pos:

а кога сме кај шпански филмови
http://www.imdb.com/title/tt0125659/
за 3 филма сум се заебал не сум знаел дека се римејци па сум ги глеал пред оригиналите - Ванила Скај, Департед и Инсомниа...

а за Џејмс Бонд

Малку постаро филмче е Exam 2009, нискобуџетно со малку актери, ама јака глума до самиот крај, препорачано од мене да го глеате. Иначе ако има некој сличен ваков филм со слична содржина нека убаци линк. (y)

Малку постаро филмче е Exam 2009, нискобуџетно со малку актери, ама јака глума до самиот крај, препорачано од мене да го глеате. Иначе ако има некој сличен ваков филм со слична содржина нека убаци линк. (y)
Не е нешто многу стар филмов ама добар е како и да е :D

http://forum.kajgana.com/threads/Филмови-со-малкубројна-актерска-екипа.61461/

Кој ќе најде торент од Seven Psychopaths да ми прати. Како е можно три месеци по премиера да го нема? :cautious:

Не се согласувам со генерализации. И понатаму Холивуд ќе исфрли 15-20 филмови годишно кои треба да се видат. Ако пребараш шпански филмови, ќе бидат 4-5 преку сила (од 4-5 различни држави).

Инаку фан сум на филмови на шпански јазик и еве кога сум тука да предложам:
- The Secret in Their Eyes
- The Skin I Live in
- The Sea Inside
- Celda 211
- Motorcycle diaries
+
The Uninvited Guest
Julia's Eyes
Rec 1 & 2
Live Flesh
The Devil's Backbone
La Cara Oculta

+
The Uninvited Guest
Julia's Eyes
Rec 1 & 2
Live Flesh
The Devil's Backbone
La Cara Oculta

+ Mientras Duermеs (sleep tight)
овој го гледав денес и сум му крајно забалгодарен на дечкото кој напиша рецензија за филмот ( му должам пиво)
Исто и на VLJ му дужам една гајба пиво :pos: , дека по негова препорака изгледав 3 филма од горенаведените /

Преубави филмови .

Кој ќе најде торент од Seven Psychopaths да ми прати. Како е можно три месеци по премиера да го нема? :cautious:
Го имат на замунда со руско аудио ,провери можно да е надсинхронизирано па да можит да се исклучит ...иначе кога сме кај торентиве ,The Iceman одамна го чекам ,па ако некој случајно налетал на торент нека пратит во пп.

Точно, а Кољо е дрогиран идиот кој мумла нешто цел филм...
Кољо е легенда, да не слушнам лош збор за него. Фејс Оф и Напуштајќи го Лас Вегас, that's what i'm talking about :)
--- надополнето: 5 јануари 2013 во 01:40 ---
+ Mientras Duermеs (sleep tight)
овој го гледав денес и сум му крајно забалгодарен на дечкото кој напиша рецензија за филмот ( му должам пиво)
Исто и на VLJ му дужам една гајба пиво :pos: , дека по негова препорака изгледав 3 филма од горенаведените /

Преубави филмови .
Шпански филмови....Торенте од 1 до 4 :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom