Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Кој ќе најде торент од Seven Psychopaths да ми прати. Како е можно три месеци по премиера да го нема? :cautious:
Го имат на замунда со руско аудио ,провери можно да е надсинхронизирано па да можит да се исклучит ...иначе кога сме кај торентиве ,The Iceman одамна го чекам ,па ако некој случајно налетал на торент нека пратит во пп.

Точно, а Кољо е дрогиран идиот кој мумла нешто цел филм...
Кољо е легенда, да не слушнам лош збор за него. Фејс Оф и Напуштајќи го Лас Вегас, that's what i'm talking about :)
--- надополнето: 5 јануари 2013 во 01:40 ---
+ Mientras Duermеs (sleep tight)
овој го гледав денес и сум му крајно забалгодарен на дечкото кој напиша рецензија за филмот ( му должам пиво)
Исто и на VLJ му дужам една гајба пиво :pos: , дека по негова препорака изгледав 3 филма од горенаведените /

Преубави филмови .
Шпански филмови....Торенте од 1 до 4 :)

Море шо хејтање сте му удриле на Кољо :)
Добар е бе не е толку лош, ама ја претеравте со споредбава со Ал Пачино.....гарант секогаш кога во иста реченица ќе ги спомнете нив двајца Ал Пачино мал срцев напад добива.

Кољо е легенда, да не слушнам лош збор за него. Фејс Оф и Напуштајќи го Лас Вегас, that's what i'm talking about :)
Фејс оф е идиотски филм во кој Кољо Кафез и Џонтра Волта, едниот слаб другиот џоа топка, ги менуваат фаците.

И новиов спајдермен има 7.2 рејтинг, па пак е идиотски... (n)
Спајдермен со Фејс Оф, баби и жаби :) Филмот е акциона класика! По мое мислење на ниво со Умри машки.

Спајдермен со Фејс Оф, баби и жаби :) Филмот е акциона класика! По мое мислење на ниво со Умри машки.

Не ми беше поентата тоа, сакав да кажам дека оценката некогаш знае да излаже. Иначе е некоја класа подоле од Умри машки... :)

Кејџ = Пачино, Фејс оф = Умри Машки, Фејс оф = акциона класика... who are you people?

Новиов Спајдермен и Фејс/Оф кај мене имаат 7ца.
Баш се забавни филмчињата (бар за мене,али сепак за вкусови не се разговара)

Pat Bateman таман да те подржам за Кољо ти го спореди со Пачино, ај заеби викам....после таман за Face Off да те подржам ти ми го спореди со Умри Машки.
Самиот си правиш сам против свих да одиш бе, како да не сакаш помош :)

Не ја сфативте споредбата со Пачино. Дерењето, ширењето очи и воопшто целовкупното преглумување кое што Пачино го прави во Мирисот на Жената, Скарфејс и Адвокат на Ѓаволот, Кејџ го прави во секој негов филм. Затоа (ми) е интересен.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom