Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Кољо е легенда, да не слушнам лош збор за него. Фејс Оф и Напуштајќи го Лас Вегас, that's what i'm talking about :)
Фејс оф е идиотски филм во кој Кољо Кафез и Џонтра Волта, едниот слаб другиот џоа топка, ги менуваат фаците.

И новиов спајдермен има 7.2 рејтинг, па пак е идиотски... (n)
Спајдермен со Фејс Оф, баби и жаби :) Филмот е акциона класика! По мое мислење на ниво со Умри машки.

Спајдермен со Фејс Оф, баби и жаби :) Филмот е акциона класика! По мое мислење на ниво со Умри машки.

Не ми беше поентата тоа, сакав да кажам дека оценката некогаш знае да излаже. Иначе е некоја класа подоле од Умри машки... :)

Кејџ = Пачино, Фејс оф = Умри Машки, Фејс оф = акциона класика... who are you people?

Не ја сфативте споредбата со Пачино. Дерењето, ширењето очи и воопшто целовкупното преглумување кое што Пачино го прави во Мирисот на Жената, Скарфејс и Адвокат на Ѓаволот, Кејџ го прави во секој негов филм. Затоа (ми) е интересен.

@Io Sono Interista, грешни филмови изглеа си глеал со Кољо, овој обавезно Leaving Las Vegas, си го гледал? После имаш: Adaptation., Moonstruck, Matchstick Men, The Weather Man, The Bad Lieutenant: Port of Call - New Orleans, има и други кај што не била главна неговата глумата али филмот бил добар:The Rock, Raising Arizona... Е сеа дека има и промашени улоги и филмови има, ама далеку е Кољо за во кафез:), знае да глуми:).

@Io Sono Interista, грешни филмови изглеа си глеал со Кољо, овој обавезно Leaving Las Vegas, си го гледал? После имаш: Adaptation., Moonstruck, Matchstick Men, The Weather Man, The Bad Lieutenant: Port of Call - New Orleans, има и други кај што не била главна неговата глумата али филмот бил добар:The Rock, Raising Arizona... Е сеа дека има и промашени улоги и филмови има, ама далеку е Кољо за во кафез:), знае да глуми:).

Солиден глумец е Кејџ, нема муабет....е сега зависи и од филмот, во оние кои ги наброја ти стварно е солиден, во поновите е тапа, освем во Bad Lieutenant...иначе Matchstick Men подценето ремек дело!

Нејќу појќе да разговарам за Кољо. Земете си го дома ако ви е добар. :cool:

Кога ќе се изморите од гледање на бледи холивудски тињи од филмови кои ги заборавате веќе следниот ден , сетете се на поракава и предлогот .

Гледајте шпански ИГРАНИ филмови !!!
Овие да ги гледаш обавезно :D

Éxtasis http://www.imdb.com/title/tt0118239/

Y Tu Mamá También http://www.imdb.com/title/tt0245574/

Кејџ = Пачино, Фејс оф = Умри Машки, Фејс оф = акциона класика... who are you people?
Кејџ и Пачино никад не сум ги споредил, Пачино е барем една класа над сите други, а за Фејс Оф стојам дека е класика и на ниво со Умри Машки :)
--- надополнето: 5 јануари 2013 во 12:56 ---
Pat Bateman таман да те подржам за Кољо ти го спореди со Пачино, ај заеби викам....после таман за Face Off да те подржам ти ми го спореди со Умри Машки.
Самиот си правиш сам против свих да одиш бе, како да не сакаш помош :)
Не го споредив со Пачино, а за Фејс Оф стојам на кажаното, еден од омилените филмови ми е :)
--- надополнето: 5 јануари 2013 во 12:57 ---
Jeeeee Џанго на солидна кино снимка! :)

Го имат на замунда со руско аудио ,провери можно да е надсинхронизирано па да можит да се исклучит ...иначе кога сме кај торентиве ,The Iceman одамна го чекам ,па ако некој случајно налетал на торент нека пратит во пп.

Што убава е снимката, штета што е надсинхронизиран.

од овие копирал Бен ? не ми е гледан , доста бед-ес изгледаат на постерот дечките.

Инаку ланската кражба во Белград беше 100 постотна копија на The Town акцијата во банката. Цел принцип им беше ист.

Баш ќе го изгледам филмов со Киану :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom