PES 2013

Член од
10 јули 2011
Мислења
385
Поени од реакции
205
Ова го пишува
Enter password for the encrypted file:Setup.exe

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.045
Поени од реакции
6.072

Го изедов на крај, Кака ми го акна уште еднаш. Јапанциве сакаа, и успеаа во намерата јас да изгубам.

Член од
30 јули 2011
Мислења
589
Поени од реакции
246
online неможе со пиратската а
--- надополнето: 8 декември 2012 во 18:45 ---
И заборавив да пишам.Мастер лига не е за играње барем не за мене.Вчера пробав со Малага една сезона и едвај 17 место :eek::eek:.Незнам што им е филмот на тие што ја праат играта но да му се одмили на човек.Да губиш од СОСИЕДАД 0-5 и такви чудни резултати не ми се сфатливи.Ти даваат гол апсолутно кога сакаат и ти неможеш ништо да направиш околу тоа(n).Изгледа играва е добра колку толку за да се игра само со другари.
нема да играш на најако ниво смали на професионално не на топ или суперзвезди тоа е мн тешко
--- надополнето: 8 декември 2012 во 18:46 ---
smoke patch одсекогаш имале најдобри пачеви за пес(y)

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.045
Поени од реакции
6.072
нема да играш на најако ниво смали на професионално не на топ или суперзвезди тоа е мн тешко

Не е тешко, нереално е.

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.989
Поени од реакции
7.133
Не е тешко, нереално е.
Шо да кажам а да не згрешам :facepalm: Со Манчестер против Евертон 0-7 човече :tapp: кој дебилизам ц-ц-ц...како 5-годишен да сум па немам појма од фудбал...и тоа пази на про.. :tapp:

Член од
30 јули 2011
Мислења
589
Поени од реакции
246
Шо да кажам а да не згрешам :facepalm: Со Манчестер против Евертон 0-7 човече :tapp: кој дебилизам ц-ц-ц...како 5-годишен да сум па немам појма од фудбал...и тоа пази на про.. :tapp:
стварно,на најјакото и пред последнот топ player сите екипи се барселони,реалци,..месии,роналдовци :pos:

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.989
Поени од реакции
7.133
online неможе со пиратската а
--- надополнето: 8 декември 2012 во 18:45 ---

smoke patch одсекогаш имале најдобри пачеви за пес(y)
Во која смисла најдобри? Подобруваат гејмплеј или само џиџи-миџи :pos:
--- надополнето: 9 декември 2012 во 00:45 ---
стварно,на најјакото и пред последнот топ player сите екипи се барселони,реалци,..месии,роналдовци :pos:
Како еднаш не им текна да ги поделат екипите барем во три категории: слаби, средни и јаки. Да се знае кои се КПР, Свонси, Катанија, Гранада...а кои Манчестер, Милан, Барса..

Член од
30 јули 2011
Мислења
589
Поени од реакции
246
http://pes-smoke-patch.blogspot.com/ http://www.facebook.com/pessmokepatch?fref=ts најкомплетни пачеви прават поим се за пачеви за пес
а со левелов на пес дојде време и ние старите про што сме уште од времето на iss да сме џоа почетници шо викаш ко на шала од барса реал меал и сл облечени у дресови на ваљадолид,хетафе,еспањол и др останата багра :tapp:

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Абе ве читам и се чудам...ја играм ли јас 2013-ката или не!

Па мене се ми е во ред, има голема борба ама веќе во 3-та сезона ги рендам сите по ред!

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Абе ве читам и се чудам...ја играм ли јас 2013-ката или не!

Па мене се ми е во ред, има голема борба ама веќе во 3-та сезона ги рендам сите по ред!
Со кој тим играш?

intro

★ ★ ★★ ★
Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.360
Поени од реакции
1.060
да не не играте вие пес 13 ?
со кардив од втора лига во прва влегов како освојувач на лигата и на полу сезона сум 4 место со играчи од кардив и некое ситно засилување (на супер стар ги играм )
или ја сум јак или па вие сте преслаби :)
денес го симнав 2.4 пачот од пес едит и играта е доста подобрена

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Моментално со Рома. А истото беше и со Атлетико Мадрид па и со Шалке.
Сега ќе почнам со Нотингем Форест.
Јас пак мислев со Барса играш, па ги реднаш сите по ред. :)
--- надополнето: 9 декември 2012 во 12:13 ---
http://pes-smoke-patch.blogspot.com/ http://www.facebook.com/pessmokepatch?fref=ts најкомплетни пачеви прават поим се за пачеви за пес
а со левелов на пес дојде време и ние старите про што сме уште од времето на iss да сме џоа почетници шо викаш ко на шала од барса реал меал и сл облечени у дресови на ваљадолид,хетафе,еспањол и др останата багра :tapp:
Подобра ли е овој печ од qpes?

Член од
30 јули 2011
Мислења
589
Поени од реакции
246
Јас пак мислев со Барса играш, па ги реднаш сите по ред. :)
--- надополнето: 9 декември 2012 во 12:13 ---

Подобра ли е овој печ од qpes?
не сум слушнал за qpes,smoke секоја година прават врвни patch еви комплетни не сум пробал некој од тие што рече

Kajgana Shop

На врв Bottom