PES 2013

Член од
11 јули 2011
Мислења
11
Поени од реакции
1
aj nekoj ako moze da mi dade link da spustim kload.dll verzija 13.1.1.0 poshto ovaja mie so virus :)
--- надополнето: 15 декември 2012 во 21:10 ---
aj nekoj ako moze da mi dade link da spustim kload.dll verzija 13.1.1.0 poshto ovaja mie so virus :)

Член од
1 ноември 2012
Мислења
100
Поени од реакции
103
Играм ПЕС од коа знам за себе и оваа за прв пат ми здосади а незнам зашто читам тешка била хаха да ви покажам сс од мастер лига испод 5-1 6-1 а некад и по 8-0 немам тепано послаб тим а со ривалите од лига како Челзи и Ман Утд ги тепам по 2-0 3-1 по балансирано. Играм со Сити последна сејфка ми е пред тоа со Атлетико Мадрид играв исто....ж

Арно ама ми зосади гејмплејот па глеам сте препорачале пес-србија и некој си qpes пач што прв пут ги глеам страниве најискрено, па ја пролистав малце пес-србија па видов имаат game fixer.

Го Симнав како обично write only file е нема што да се инсталира, напраив тоа locate exe, стиснав пач и си го испачува тоа само и ја пуштам играта и тренинг сака а утакмица не сака да ми уклучи.

Ај ако може помош околу ова, ја мислам дека ми е до верзијата ми пишува дека ми е 1.0 а излеа треба минимум 1.1

- Кажете ми од кај да ја симнам 1.1 ( играта ми е Data pack 2.0 Version 1.0 simnata od Zamunda)

- И кажете ми дали да играм со fixer-ov или со пачот од пес-србија и ако има некој торент линк ве молам у инбокс.

Фала однапред

М

Мартин^

Гостин
Симни си од нет, пачот со верзија 1.1 и тогаш ќе ти работи фиксерот од пес-србија, ама ако го сакаш пачот не треба да го имаш фиксерот и не треба да го имаш 1.1 пачот, зошто пачот на пес-србија работи на верзија 1.0 !
Иначе јас го користам овој пач и е доста добар, има прва лига Русија, прва и втора лига Србија. Има подобрено нешто и во гејмплејот во пачот. Добра графика итн.
Доколку сакаш да си го симнеш го имаш на официјалниот сајт - pes-serbia.com од таму имаш директни линкови, линковите се поделени на делови, торент нема.

Awake

б.
Член од
30 декември 2007
Мислења
3.198
Поени од реакции
2.628
.. незнам дали ја играм 2013ката кога ги читам коментариве. Играм мастер лига на super star и исходот ми е 34 - 6 - 0 порази. Не дека е за фалење, туку само да укажам, бидејќи некој се жалеа на „нереалноста“ и колку тоа се губело на про по 7-0 од бош тимови.

Член од
1 ноември 2012
Мислења
100
Поени од реакции
103
Симни си од нет, пачот со верзија 1.1 и тогаш ќе ти работи фиксерот од пес-србија, ама ако го сакаш пачот не треба да го имаш фиксерот и не треба да го имаш 1.1 пачот, зошто пачот на пес-србија работи на верзија 1.0 !
Иначе јас го користам овој пач и е доста добар, има прва лига Русија, прва и втора лига Србија. Има подобрено нешто и во гејмплејот во пачот. Добра графика итн.
Доколку сакаш да си го симнеш го имаш на официјалниот сајт - pes-serbia.com од таму имаш директни линкови, линковите се поделени на делови, торент нема.

Друже вака напраив, симнав од pes-edit пачот 2.5 најновиот знаеш и ми ја напраи верзијата на играта 1.1 што е ТОП. Го симнав и фиксерот од pes serbia и вака сеа.

Пробав со гејмплејот штиклиран на тој НЕСА и некако пореални движења но многу полоши пасови и послаби и далеку непрецизни шутеви.

После го тргнав овој го штиклирав гејмплејот на yair25 и стискам да се пачува нели и палам една утакмица.....по нереален шут ја не сум видел. Што шутнав влезе зашо имаше стаено некое толку глупо индирекно појачување на шут топката идеше со 250 km/h по дефолт со кој и да шутнеш...

Така да друже незнам со кој да играм дали со дефаулт КОНАМИ како што е или со на овој НЕСА или од ти што викаш од нивниот пач на пес србија гејмплејов...
И ај ако можеш те молам на кратко опиши ми како е гејмплејот на нивниот пач на пес смоке србија ( како сакаш опиши ми го ке те сфатам немај гајле )

.. незнам дали ја играм 2013ката кога ги читам коментариве. Играм мастер лига на super star и исходот ми е 34 - 6 - 0 порази. Не дека е за фалење, туку само да укажам, бидејќи некој се жалеа на „нереалноста“ и колку тоа се губело на про по 7-0 од бош тимови.
хаха и мене тоа не ми беше јасно друже и ја ги кантам на топ плеер и тоа ептен ги кантам што ми стана досадно па барам game changer :)

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.989
Поени од реакции
7.133
Па како по ѓаволите играте бе луѓе!??!!? До толку ли сум јас неписмен, ретардиран да не можам на ебено про да играм нормално?!?! Навистина не знам што и станува на играва? Да не има некоја супер-интелигенција па со време учи додека јас играм и сега ми ебава матер? Па кога играв со Стоук многу добри партии пружав, победував и губев ама беше поинтересно за играње, затоа што кога ќе запнев стварно даваше резултат, сум знаел и во серија да ги победам Челзи, Арсенал, Сити....сега почнав да играм со Манчестер, абе три чисти да се немало :eek: Нервоза до нервоза, како ми даваат голови тоа е чудо едно, си играат со мене како со мало дете :mad: Јас дај 1 гол, тие 3! Јас напрај пресврт, и тие прават пресврт. Сабајлево изиграв 4 утакмици, сето порази: 4-2, 1-0, 2-0, 3-0...нервозите немаат крај. Ќе ставам после видео да видите...

Awake

б.
Член од
30 декември 2007
Мислења
3.198
Поени од реакции
2.628
Па како по ѓаволите играте бе луѓе!??!!? До толку ли сум јас неписмен, ретардиран да не можам на ебено про да играм нормално?!?! Навистина не знам што и станува на играва? Да не има некоја супер-интелигенција па со време учи додека јас играм и сега ми ебава матер? Па кога играв со Стоук многу добри партии пружав, победував и губев ама беше поинтересно за играње, затоа што кога ќе запнев стварно даваше резултат, сум знаел и во серија да ги победам Челзи, Арсенал, Сити....сега почнав да играм со Манчестер, абе три чисти да се немало :eek: Нервоза до нервоза, како ми даваат голови тоа е чудо едно, си играат со мене како со мало дете :mad: Јас дај 1 гол, тие 3! Јас напрај пресврт, и тие прават пресврт. Сабајлево изиграв 4 утакмици, сето порази: 4-2, 1-0, 2-0, 3-0...нервозите немаат крај. Ќе ставам после видео да видите...
Незнам стварно.. јас играм на супер стар, првата сезона со Арсенал имав вкупно некој 5-6 порази и уште толку нерешено. Втората сезона со нула порази ја поминав, едноставно се иде smooth. Базирај се на Барса тактика, згусти ја средината, играј со повлечен ДМФ и кратки пасови се до бесконечност, се дур не увидиш добра прилика, па со фор напред, ако имаш добар напаѓач, најчесто така давам голови..

Kajgana Shop

На врв Bottom