- Член од
- 5 февруари 2009
- Мислења
- 7.572
- Поени од реакции
- 4.239
Добар е симни го од qpes.org со оцени за играчите од pesstatsdatabase.comне сум слушнал за qpes,smoke секоја година прават врвни patch еви комплетни не сум пробал некој од тие што рече
Добар е симни го од qpes.org со оцени за играчите од pesstatsdatabase.comне сум слушнал за qpes,smoke секоја година прават врвни patch еви комплетни не сум пробал некој од тие што рече
Го има и на торент.http://www.pes-serbia.com/threads/26891-PES-2013-SMoKE-Patch-5.1.0-Blue
само што нема торент ме нервира едно по едно
е ај ако можеш пушти ми го во порака торентот,од коментариве на пес србија се жалат од qpesГо има и на торент.
Се добро, ама емблемите на тимовите ни 1 % не ми се свиѓаат. Сакам да ги сменам.http://pes-smoke-patch.blogspot.com/ сега го симнувам нема подобри за пес![]()
Симни си од нет, пачот со верзија 1.1 и тогаш ќе ти работи фиксерот од пес-србија, ама ако го сакаш пачот не треба да го имаш фиксерот и не треба да го имаш 1.1 пачот, зошто пачот на пес-србија работи на верзија 1.0 !
Иначе јас го користам овој пач и е доста добар, има прва лига Русија, прва и втора лига Србија. Има подобрено нешто и во гејмплејот во пачот. Добра графика итн.
Доколку сакаш да си го симнеш го имаш на официјалниот сајт - pes-serbia.com од таму имаш директни линкови, линковите се поделени на делови, торент нема.
хаха и мене тоа не ми беше јасно друже и ја ги кантам на топ плеер и тоа ептен ги кантам што ми стана досадно па барам game changer.. незнам дали ја играм 2013ката кога ги читам коментариве. Играм мастер лига на super star и исходот ми е 34 - 6 - 0 порази. Не дека е за фалење, туку само да укажам, бидејќи некој се жалеа на „нереалноста“ и колку тоа се губело на про по 7-0 од бош тимови.
Па како по ѓаволите играте бе луѓе!??!!? До толку ли сум јас неписмен, ретардиран да не можам на ебено про да играм нормално?!?! Навистина не знам што и станува на играва? Да не има некоја супер-интелигенција па со време учи додека јас играм и сега ми ебава матер? Па кога играв со Стоук многу добри партии пружав, победував и губев ама беше поинтересно за играње, затоа што кога ќе запнев стварно даваше резултат, сум знаел и во серија да ги победам Челзи, Арсенал, Сити....сега почнав да играм со Манчестер, абе три чисти да се немало.. незнам дали ја играм 2013ката кога ги читам коментариве. Играм мастер лига на super star и исходот ми е 34 - 6 - 0 порази. Не дека е за фалење, туку само да укажам, бидејќи некој се жалеа на „нереалноста“ и колку тоа се губело на про по 7-0 од бош тимови.
Незнам стварно.. јас играм на супер стар, првата сезона со Арсенал имав вкупно некој 5-6 порази и уште толку нерешено. Втората сезона со нула порази ја поминав, едноставно се иде smooth. Базирај се на Барса тактика, згусти ја средината, играј со повлечен ДМФ и кратки пасови се до бесконечност, се дур не увидиш добра прилика, па со фор напред, ако имаш добар напаѓач, најчесто така давам голови..Па како по ѓаволите играте бе луѓе!??!!? До толку ли сум јас неписмен, ретардиран да не можам на ебено про да играм нормално?!?! Навистина не знам што и станува на играва? Да не има некоја супер-интелигенција па со време учи додека јас играм и сега ми ебава матер? Па кога играв со Стоук многу добри партии пружав, победував и губев ама беше поинтересно за играње, затоа што кога ќе запнев стварно даваше резултат, сум знаел и во серија да ги победам Челзи, Арсенал, Сити....сега почнав да играм со Манчестер, абе три чисти да се немалоНервоза до нервоза, како ми даваат голови тоа е чудо едно, си играат со мене како со мало дете
Јас дај 1 гол, тие 3! Јас напрај пресврт, и тие прават пресврт. Сабајлево изиграв 4 утакмици, сето порази: 4-2, 1-0, 2-0, 3-0...нервозите немаат крај. Ќе ставам после видео да видите...